muzikaDonnie Darko je napisao/la:Šta tačno znači ovo retardirano tntntntntn tn tn tn??
jbt, svi spavaju samo ja strebam Rimsko pravo
Moderator/ica: insider
muzikaDonnie Darko je napisao/la:Šta tačno znači ovo retardirano tntntntntn tn tn tn??
E nema braca toga.Donnie Darko je napisao/la:Treba mi sa federalne ili bht-a. Pregledo sam taj vec, al hvala svejedno.![]()
Ne vjeruje mi jaran da sam ga vidio na televiziji, kaze vodi me u travnik na cevape ako nadjem klip. Eto samo da docaram vaznost i napetost situacije
joj, ima fejs tv, ima ekskluziva, ima sve samo nema sta mi trebarijfnsms je napisao/la:E nema braca toga.Donnie Darko je napisao/la:Treba mi sa federalne ili bht-a. Pregledo sam taj vec, al hvala svejedno.![]()
Ne vjeruje mi jaran da sam ga vidio na televiziji, kaze vodi me u travnik na cevape ako nadjem klip. Eto samo da docaram vaznost i napetost situacijeIma samo za Estoniju.
tntn muzika? wtfEdenHazard je napisao/la:muzikaDonnie Darko je napisao/la:Šta tačno znači ovo retardirano tntntntntn tn tn tn??![]()
![]()
![]()
jbt, svi spavaju samo ja strebam Rimsko pravo
Imal picaka? Osim sarajlice (joj nece mi valjda zamjerit). Il je i dalje najbolji komad guzice drinin vuk?LBJ MVP je napisao/la:Šta se to ovdje dešavalo?Na koga se to žalite crvenom?
Fino je ovako nekad otići u Banoviće
Za mene ima.Donnie Darko je napisao/la:Imal picaka? Osim sarajlice (joj nece mi valjda zamjerit). Il je i dalje najbolji komad guzice drinin vuk?LBJ MVP je napisao/la:Šta se to ovdje dešavalo?Na koga se to žalite crvenom?
Fino je ovako nekad otići u Banoviće
AHAHAHAHAHHAHAAHHHHHAAHAHAAHAAHHAAHHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHHAHhodža je napisao/la:RealMoudrid je napisao/la:Koja je ovo reprezentacija/klub/ekipa?
forumaši ss.ba se mole za Aliju
Donnie Darko je napisao/la:Pravo da ti kazem, nemam pojma ni o cemu govorim. Ovo gore sam izlaprdo na brzinu.Unofficialpage je napisao/la: Sto je najbitnije, programeri su bolje placeni jer obavljaju tezi zadatak.Web dizajneri, tako da kazem naprave sliku a dok web programeri tu sliku pretvore u djelo. Tako sam bar ja shvatio citanjem na netu o tome
Samo eto taj graficki dizajn je nesto cime se kontam bavit u zivotu, pa se pravim pametan.
Imas li ti kod sebe blizu kakav tiket, da odes na njihovu stranicu od Formule da vidis radi li provjera listica, onaj broj kad ukucas da vidis radi liMonolog je napisao/la:Ima, posebno kad u Hollywoodu popijem kafu.
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 12 gostiju.