Jeli to tebi poraz od Azerbejdzana blamaza? Azerbejdzan igra nevjerovatno sto se tice futsal i bili su favoriti za osvajanje ove grupe i prije pocetka kvalifikacije. Nasa blamaza jeste to sto smo samo remizirali protiv Slovacke, iako smo vodili 4-1. Norvesku moramo bukvalno nakantati sada sto je vise moguce kako bi bili drugi i otisli barem u baraz.bhfanatic14 je napisao/la:kako nam je samo jadna i smijesna ova futsal reprezentacija to je nenormalno...ko poziva ove igrace,po cemu se oni izabiru ??? nevjerovatno,jos kao cilj im bio odlazak na evropsko prvenstvo...nemogu vjerovat kako smo losi !
Malonogometna reprezentacija BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: malonogometna reprezentacija
- badblueboylivno
- Kontakt:
Napisao sam na temi futsal lige.
Bilo kakva pobjeda nam osigurava doigravanje jer ćemo biti najbolja trećeplasirana ekipa!
Bilo kakva pobjeda nam osigurava doigravanje jer ćemo biti najbolja trećeplasirana ekipa!

Hayley <3
-
- Kontakt:
gledo sam obadvije tekme i nebi bas reko da je azerbejdzan sila sto se tice futsala,nasi da su hrabrije igrali dobili bi tekmu,a ne povukli se i prepali se protivnika...jednostavno nemamo neke kvalitetne igrace,sve nesta bezveze,po meni u ovoj grupi smo trebali bit prvi ako smo mislili na evropsko...al et mozda preko doigravanja ipak uspijemo ! previse je guranja u nasoj repki,ocigledno je da neki igraci su tu preko veza,zato ova repka i nije se nikad plasirala na veliko takmicenje !AnelZ je napisao/la:Jeli to tebi poraz od Azerbejdzana blamaza? Azerbejdzan igra nevjerovatno sto se tice futsal i bili su favoriti za osvajanje ove grupe i prije pocetka kvalifikacije. Nasa blamaza jeste to sto smo samo remizirali protiv Slovacke, iako smo vodili 4-1. Norvesku moramo bukvalno nakantati sada sto je vise moguce kako bi bili drugi i otisli barem u baraz.bhfanatic14 je napisao/la:kako nam je samo jadna i smijesna ova futsal reprezentacija to je nenormalno...ko poziva ove igrace,po cemu se oni izabiru ??? nevjerovatno,jos kao cilj im bio odlazak na evropsko prvenstvo...nemogu vjerovat kako smo losi !
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Eno ga sad on bi preko Azerbejdzana da BiH bude prva u grupi.
Pa da je ne znam kakav sastav bio, a nema ga puno boljeg od ovoga u ovome trenutku ne moze se tako razmisljati kada znas da na suprotnoj strani imas Azer... ovaj Brazil pa cak i dosta neugodne Slovake iako je tu utakmicu BiH odigrala fenomenalno i veoma glupo na kraju samo 3:3.
Ovde postoje mozda 1-2 igraca koja bi se moglo zameniti ali u sustini to je to.

Pa da je ne znam kakav sastav bio, a nema ga puno boljeg od ovoga u ovome trenutku ne moze se tako razmisljati kada znas da na suprotnoj strani imas Azer... ovaj Brazil pa cak i dosta neugodne Slovake iako je tu utakmicu BiH odigrala fenomenalno i veoma glupo na kraju samo 3:3.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
4:0 protiv norveske. po mojoj racunici osirguran baraz,ako ne kao 2. onda kao najbolji 3.
Bravo momci ! Nije ovo nimalo bila laka grupa sto uvecava dodatno ovaj uspjeh ! 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- legenda reala
- Kontakt:
Šteta je što se Harba profesionalno ne bavi malim fudbalomDevil je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mog'o si reci i Zeba.legenda reala je napisao/la:Šteta je što se Harba profesionalno ne bavi malim fudbalomDevil je napisao/la:

Npr. meni bas preterano nije jasno sta Matan tu glumi osim da pruza rodbinsku podrsku caletu.

Po meni je dosta bolji izbor Guso sa svojim ormarom i gradjenjem kada ga ni dizalica ne moze pomeriti.

- legenda reala
- Kontakt:
Nisi ni svjestan šta bi on i Kahvedžić radili u tandemu, joj šta su radili vamo kad su za Drinu igraliDevil je napisao/la: Mog'o si reci i Zeba.![]()
Npr. meni bas preterano nije jasno sta Matan tu glumi osim da pruza rodbinsku podrsku caletu.![]()
Po meni je dosta bolji izbor Guso sa svojim ormarom i gradjenjem kada ga ni dizalica ne moze pomeriti.

Harba,Zeba i Muamer Kurto, jbo Azerbejdžan pojeli bi ga

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zeba
za bajramskog dobar 

Najbolji igraci ikad, koje ja pamtim u malom fudbalu poslije rata su Almedin Hota i Zajko Zeba, ravnih im nema.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Gledao sam tu ekipu prosle godine uzivo na Bozicnom turniru.Harba,Zeba,Kurto,Celigija,Djuderija,Radmilovic,Lalic,Cuni,S.Novoselac,Kahvedzic,Bunar,Lokmer i Krusko na golu. Brutalno izgledaju.legenda reala je napisao/la:Nisi ni svjestan šta bi on i Kahvedžić radili u tandemu, joj šta su radili vamo kad su za Drinu igraliDevil je napisao/la: Mog'o si reci i Zeba.![]()
Npr. meni bas preterano nije jasno sta Matan tu glumi osim da pruza rodbinsku podrsku caletu.![]()
Po meni je dosta bolji izbor Guso sa svojim ormarom i gradjenjem kada ga ni dizalica ne moze pomeriti.![]()
Harba,Zeba i Muamer Kurto, jbo Azerbejdžan pojeli bi ga![]()

emir79 je napisao/la:Najbolji igraci ikad, koje ja pamtim u malom fudbalu poslije rata su Almedin Hota i Zajko Zeba, ravnih im nema.
ehhh hole

- legenda reala
- Kontakt:
Gledo sam i ja na Hayatu.Devil je napisao/la:
Gledao sam tu ekipu prosle godine uzivo na Bozicnom turniru.Harba,Zeba,Kurto,Celigija,Djuderija,Radmilovic,Lalic,Cuni,S.Novoselac,Kahvedzic,Bunar,Lokmer i Krusko na golu. Brutalno izgledaju.
Onaj naš golman je dobar, gdje on brani??Omerbegović mislim
I bil ta ekipa mogla parirati Azerbejdžanu

Nije to taj turnir,ovo je u Lukavici,Dzeka ih doveo igrali u rozim dresovima, zaboravih kako su se zvali,nesta Caffe ali ne znam koji caffe.legenda reala je napisao/la:Gledo sam i ja na Hayatu.Devil je napisao/la:
Gledao sam tu ekipu prosle godine uzivo na Bozicnom turniru.Harba,Zeba,Kurto,Celigija,Djuderija,Radmilovic,Lalic,Cuni,S.Novoselac,Kahvedzic,Bunar,Lokmer i Krusko na golu. Brutalno izgledaju.
Onaj naš golman je dobar, gdje on brani??Omerbegović mislim
I bil ta ekipa mogla parirati Azerbejdžanu

Da li bi mogla parirati,pa tesko.Ako pogledamo tu zaista jeste reprezentacija Krusko,Cuni,Anel,Slaven i Lalic, startnih pet medjutim nema ovde dovoljno sirine Kahvedzic je tu i mozda Harba ovo ostalo mi je vrlo tanko za profesionalni futsal.Djuderija je jos mlad mada moglo bi od njega nesta izrasti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
U playoffu za EP 2014. reprezentacija BiH će igrati protiv Nizozemske, a utakmice se igraju 17.9. (ovdje) i 25.9. (u gostima).
Zadnji put smo igrali protiv njih 2008. kada smo pobijedili i otišli u playoff za SP (potop protiv Furije), a u sjećanju mi je ostalo ovo " onclick="window.open(this.href);return false;.
Zadnji put smo igrali protiv njih 2008. kada smo pobijedili i otišli u playoff za SP (potop protiv Furije), a u sjećanju mi je ostalo ovo " onclick="window.open(this.href);return false;.
Hayley <3
- legenda reala
- Kontakt:
Ako njih dobijemo idemo na EPbadblueboylivno je napisao/la:U playoffu za EP 2014. reprezentacija BiH će igrati protiv Nizozemske, a utakmice se igraju 17.9. (ovdje) i 25.9. (u gostima).

Kakvi su sad Holanđani, kad smo onda igrali imali su dosta nekih Marokanaca u ekipi, ali smo ih razvalili

- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, pobjednik ide na EP.
A tu su negdje kao i mi, rekao bih, al pari ekipe. Naši će morati nastupiti dosta ozbiljnije nego na kvalifikacijskom turniru ako misle dalje, a prilika za prolaz je nikad veća.
A tu su negdje kao i mi, rekao bih, al pari ekipe. Naši će morati nastupiti dosta ozbiljnije nego na kvalifikacijskom turniru ako misle dalje, a prilika za prolaz je nikad veća.
Hayley <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Okupila se nasa repka, u utorak igramo 1. mec u 20 sati 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da aktiviramo i ovu temu pred sutrasnji baraz. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: VolimBiH96 i 12 gostiju.