Jeli to tebi poraz od Azerbejdzana blamaza? Azerbejdzan igra nevjerovatno sto se tice futsal i bili su favoriti za osvajanje ove grupe i prije pocetka kvalifikacije. Nasa blamaza jeste to sto smo samo remizirali protiv Slovacke, iako smo vodili 4-1. Norvesku moramo bukvalno nakantati sada sto je vise moguce kako bi bili drugi i otisli barem u baraz.bhfanatic14 je napisao/la:kako nam je samo jadna i smijesna ova futsal reprezentacija to je nenormalno...ko poziva ove igrace,po cemu se oni izabiru ??? nevjerovatno,jos kao cilj im bio odlazak na evropsko prvenstvo...nemogu vjerovat kako smo losi !
Malonogometna reprezentacija BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: malonogometna reprezentacija
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda nam osigurava doigravanje jer ćemo biti najbolja trećeplasirana ekipa!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
gledo sam obadvije tekme i nebi bas reko da je azerbejdzan sila sto se tice futsala,nasi da su hrabrije igrali dobili bi tekmu,a ne povukli se i prepali se protivnika...jednostavno nemamo neke kvalitetne igrace,sve nesta bezveze,po meni u ovoj grupi smo trebali bit prvi ako smo mislili na evropsko...al et mozda preko doigravanja ipak uspijemo ! previse je guranja u nasoj repki,ocigledno je da neki igraci su tu preko veza,zato ova repka i nije se nikad plasirala na veliko takmicenje !AnelZ je napisao/la:Jeli to tebi poraz od Azerbejdzana blamaza? Azerbejdzan igra nevjerovatno sto se tice futsal i bili su favoriti za osvajanje ove grupe i prije pocetka kvalifikacije. Nasa blamaza jeste to sto smo samo remizirali protiv Slovacke, iako smo vodili 4-1. Norvesku moramo bukvalno nakantati sada sto je vise moguce kako bi bili drugi i otisli barem u baraz.bhfanatic14 je napisao/la:kako nam je samo jadna i smijesna ova futsal reprezentacija to je nenormalno...ko poziva ove igrace,po cemu se oni izabiru ??? nevjerovatno,jos kao cilj im bio odlazak na evropsko prvenstvo...nemogu vjerovat kako smo losi !
Stadion Koševo
Pa da je ne znam kakav sastav bio, a nema ga puno boljeg od ovoga u ovome trenutku ne moze se tako razmisljati kada znas da na suprotnoj strani imas Azer... ovaj Brazil pa cak i dosta neugodne Slovake iako je tu utakmicu BiH odigrala fenomenalno i veoma glupo na kraju samo 3:3.
Ovde postoje mozda 1-2 igraca koja bi se moglo zameniti ali u sustini to je to.
-
hercegovina
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Šteta je što se Harba profesionalno ne bavi malim fudbalomDevil je napisao/la:
Mog'o si reci i Zeba.legenda reala je napisao/la:Šteta je što se Harba profesionalno ne bavi malim fudbalomDevil je napisao/la:
Npr. meni bas preterano nije jasno sta Matan tu glumi osim da pruza rodbinsku podrsku caletu.
Po meni je dosta bolji izbor Guso sa svojim ormarom i gradjenjem kada ga ni dizalica ne moze pomeriti.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisi ni svjestan šta bi on i Kahvedžić radili u tandemu, joj šta su radili vamo kad su za Drinu igraliDevil je napisao/la: Mog'o si reci i Zeba.![]()
Npr. meni bas preterano nije jasno sta Matan tu glumi osim da pruza rodbinsku podrsku caletu.![]()
Po meni je dosta bolji izbor Guso sa svojim ormarom i gradjenjem kada ga ni dizalica ne moze pomeriti.
Harba,Zeba i Muamer Kurto, jbo Azerbejdžan pojeli bi ga
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Gledao sam tu ekipu prosle godine uzivo na Bozicnom turniru.Harba,Zeba,Kurto,Celigija,Djuderija,Radmilovic,Lalic,Cuni,S.Novoselac,Kahvedzic,Bunar,Lokmer i Krusko na golu. Brutalno izgledaju.legenda reala je napisao/la:Nisi ni svjestan šta bi on i Kahvedžić radili u tandemu, joj šta su radili vamo kad su za Drinu igraliDevil je napisao/la: Mog'o si reci i Zeba.![]()
Npr. meni bas preterano nije jasno sta Matan tu glumi osim da pruza rodbinsku podrsku caletu.![]()
Po meni je dosta bolji izbor Guso sa svojim ormarom i gradjenjem kada ga ni dizalica ne moze pomeriti.![]()
Harba,Zeba i Muamer Kurto, jbo Azerbejdžan pojeli bi ga![]()
emir79 je napisao/la:Najbolji igraci ikad, koje ja pamtim u malom fudbalu poslije rata su Almedin Hota i Zajko Zeba, ravnih im nema.
ehhh hole
- legenda reala
- Kontakt:
Gledo sam i ja na Hayatu.Devil je napisao/la:
Gledao sam tu ekipu prosle godine uzivo na Bozicnom turniru.Harba,Zeba,Kurto,Celigija,Djuderija,Radmilovic,Lalic,Cuni,S.Novoselac,Kahvedzic,Bunar,Lokmer i Krusko na golu. Brutalno izgledaju.
Onaj naš golman je dobar, gdje on brani??Omerbegović mislim
I bil ta ekipa mogla parirati Azerbejdžanu
Nije to taj turnir,ovo je u Lukavici,Dzeka ih doveo igrali u rozim dresovima, zaboravih kako su se zvali,nesta Caffe ali ne znam koji caffe.legenda reala je napisao/la:Gledo sam i ja na Hayatu.Devil je napisao/la:
Gledao sam tu ekipu prosle godine uzivo na Bozicnom turniru.Harba,Zeba,Kurto,Celigija,Djuderija,Radmilovic,Lalic,Cuni,S.Novoselac,Kahvedzic,Bunar,Lokmer i Krusko na golu. Brutalno izgledaju.
Onaj naš golman je dobar, gdje on brani??Omerbegović mislim
I bil ta ekipa mogla parirati Azerbejdžanu
Da li bi mogla parirati,pa tesko.Ako pogledamo tu zaista jeste reprezentacija Krusko,Cuni,Anel,Slaven i Lalic, startnih pet medjutim nema ovde dovoljno sirine Kahvedzic je tu i mozda Harba ovo ostalo mi je vrlo tanko za profesionalni futsal.Djuderija je jos mlad mada moglo bi od njega nesta izrasti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Zadnji put smo igrali protiv njih 2008. kada smo pobijedili i otišli u playoff za SP (potop protiv Furije), a u sjećanju mi je ostalo ovo " onclick="window.open(this.href);return false;.
- legenda reala
- Kontakt:
Ako njih dobijemo idemo na EPbadblueboylivno je napisao/la:U playoffu za EP 2014. reprezentacija BiH će igrati protiv Nizozemske, a utakmice se igraju 17.9. (ovdje) i 25.9. (u gostima).
Zadnji put smo igrali protiv njih 2008. kada smo pobijedili i otišli u playoff za SP (potop protiv Furije), a u sjećanju mi je ostalo ovo " onclick="window.open(this.href);return false;.
Kakvi su sad Holanđani, kad smo onda igrali imali su dosta nekih Marokanaca u ekipi, ali smo ih razvalili
- badblueboylivno
- Kontakt:
A tu su negdje kao i mi, rekao bih, al pari ekipe. Naši će morati nastupiti dosta ozbiljnije nego na kvalifikacijskom turniru ako misle dalje, a prilika za prolaz je nikad veća.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, adrenaline323, AmorVincitOmnia, aqarius, Atlanta, BarbareZeljin, bh22, Blueforce21, boki86, Bordo10, Bosna2026, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, DanijelTZ, donniedarko, Edincapitano, EdinTz, Elddar, ELDIABLO20, emir79, ErosViverosViv, Fudo, General505, Giuseppe1, Goalgetter, Godfather, harko35, Hazre, Helemnejse, Helsinki, HZbec, J1897, James1987, klasik, kouadio, lakilone, MacArsla, Majstorinho, Matterhorn22, Nakata, napapijri1987, nerkolfc, Pensioner26, Principatus, prisonbreak, Rauber33, resko1, rishovski, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, Scholl, Shevko, signalidunapark, soccerfan, Sveti, totasef1, trunks1946, ugursuz, UtdBiH21, Venom, voltron30, Wilshere10, Wisey, Wolffire, Xaniesta, Zeko87, zemuntrg, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 462 gosta.