Ta logika "live and die by the jump" shot je nekad imala puno vise smisla, dok je liga bila prepuna kvalitentih visokih igraca. Danas je to rijetkost, NBA je liga bekova. Meni smijesno kad sam sebe ufatim u nekom razmisljanju, kao da mi Brook Lopez djeluje kao najnormalniji centar ofanzivno, da kazes ima neku tehniku...pa onda ne mogu sebi doc, prisjetim se Hakeema, Ewinga, Shaqa i ostalih...ee nas ta je liga spala...
Dwight je bio vrlo tanak vecinu sezone, zna se da je (izuzev fizicki) izrazito limitiran igrac u napadu, Gasol je skoro hodajuca povreda, nije vise onaj stari, eksplozivnosti nema, a i zna se kolikih je problema bilo sa visokim igracima u LAu, zamalo da MWP mora centra igrat

Dakle, nije tu bas ni bilo neke prevelike sanse da se igra na visoke igrace i u reket. Jos kad znas kakav je Kobe, ne bi on dozvolio nikad nesto takvo, pa on je imo Shaqa, a nije mu dodavo hahaha kakvi crni Howardi, Clarkovi i ostalo...ne benda Kobe njih sve skupa ni 5%
Svjeze krvi treba Lakersima, mladjih igraca, jacih fizicki, treba odigrat 82 utakmice i play off..duga sezona, a igra se na oba kraja parketa, ako jos imas kratku rotaciju te godine te opasno stignu... Nisu povrede plod slucajnosti, to je sve znak fizicke spreme, snage itd... S kakvom energjom igraju druge ekipe, mi smo na nuli, sve da nas trenira Phill, Popovich, Sloan...nazalost... Po meni, treba ovaj roster opasno zavrtit, uz duzno postovanje (starcima) buducim hall of fame-rima...