Grand centarbagrcavi je napisao/la:Gdje se tačno na Ilidži otvorio Deichmann ?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li jos ko da ga nerviraju dlake na gornjem dijelu obraza ? 
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ne znam da li si cuo i da li uopste ima to u tvojoj mahali da se kupi ali postoji sprava zvana brijac sa ziletom.sikirica je napisao/la:Ima li jos ko da ga nerviraju dlake na gornjem dijelu obraza ?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa necu se brijati do oka jbt.Devil je napisao/la:Ne znam da li si cuo i da li uopste ima to u tvojoj mahali da se kupi ali postoji sprava zvana brijac sa ziletom.sikirica je napisao/la:Ima li jos ko da ga nerviraju dlake na gornjem dijelu obraza ?![]()
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Krenem veceras do tog Deichmanna da vidim onako sta ima, kad sam vidio guzvu, samo se okrenem i nazad
Pa ne dijeli se dzabe, sta ste navalili
Pa ne dijeli se dzabe, sta ste navalili
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
sikirica je napisao/la:Pa necu se brijati do oka jbt.Devil je napisao/la:Ne znam da li si cuo i da li uopste ima to u tvojoj mahali da se kupi ali postoji sprava zvana brijac sa ziletom.sikirica je napisao/la:Ima li jos ko da ga nerviraju dlake na gornjem dijelu obraza ?![]()
Probaj sa pincetom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Nema to u njegovoj mjesnoj zajednici.ali postoji sprava zvana brijac sa ziletom.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- tyler durden
- Kontakt:
sikiricom ti to malo skreši.sikirica je napisao/la:Ima li jos ko da ga nerviraju dlake na gornjem dijelu obraza ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ja sve brijem
svakako mi je takva genetika, i po ramenima sam cupav, sreca pa na ledjima nema nista
a prsa, slobodno se moze udomacit neka domaca zivotinja ili neka maca
Carpet of love
Stvarno mi je ofirno kad vidim muskarca bez dlake, vas se izbrijao i k tome jos poucpo obrve 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja po ramenima onako par dlaka, na leđima samo jednu bradavicu imam

Hoćel mi se ko smilovat pa da mi ih pokloni

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Za patike se slazem.Imam jedne adidaske duboke koje sam nosao prosle zime i jos uvijek su u zivotu.Nosao sam ih i ove,ali natjerase me da kupim sebi nesto kako treba za snijega.Devil je napisao/la:Razgazane su one,nosi ih buraz od januara, ima skoro istu nogu kao ja, ali jednostavno ja nisam navikao u njima i uopste mi se ne svidjaju. Patike majka.schweinsteiger je napisao/la:Prvi put ti sigurno nece biti neki ugodjaj.Sve su dosta krute i moras ih pronosati par puta da se razgaze,prilagode tvom stopalu i onda,kao da imas tenkiće na nogama,nista ti vise ne smetaDevil je napisao/la:Danas prvi put u zivotu nosio Kanadjanke. Jbg stajao u snegu dva sata pa sam morao. I pravo da kazem nije mi neki ugodjaj.![]()
Kada sam posle jedno 10 dana nosanja pronosao patike opet,kao da sam letio Bgm
Inace,ovo su te adidaske:

Ljeti hlade,zimi griju
#miasanmia
Samo da vam kazem da je Deichman otvoren i u Lukavici juce u okviru TC "Tus".
Sad mi rodjak rece da je bio u njemu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Koji je bolji mobitel
huawei 8500 (android) ili iphone 3 (ios)
hitno
hitno
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Pitaj na ovoj temi > http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1500AgresivnoDjubre je napisao/la:Koji je bolji mobitel
hitno
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
eh i ja bih sad u deicmann
Vidio sam da imaju victory tene, pricao sam vam o njima. Sad pogledam, odmah mi one upadne u oci... Probam par pari, svake su 3x udobnije od vecine markiranih tena, pogotovo Nike
Kupio sam neke tamnoplavo - bijele... Pre pre pre pre preudobne, imate moje preporuke 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nema skupljih od 40 KM koliko se meni cinihodža je napisao/la:kolko keša
Ovi što su bili u Deichmann, ima li možda da se kupi ovako nešta kao na ovoj slici u toj radnji?Dex je napisao/la:Ja po ramenima onako par dlaka, na leđima samo jednu bradavicu imam![]()
I ne znam gdje da pitam, pa reko ovdje ću, gdje ima u Sarajevu da se kupe slušalice za kompjuter i koliko koštaju?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
čini mi se da nema
provjeri radnje informatičke opreme (Imtec, Plus itd.), zavisi koje ti trebaju, imaš obične za 7-8 KM, a imaš i furačke kojima ne znam cijenu...
provjeri radnje informatičke opreme (Imtec, Plus itd.), zavisi koje ti trebaju, imaš obične za 7-8 KM, a imaš i furačke kojima ne znam cijenu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jos jednom @Neutral.M4kaveli je napisao/la:Gdje ima kupit i koliko para ?Neutral je napisao/la: Btw:
Koliko para i gdje ima uzet ako znas ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Trenutno korisnika/ca: chelsea358, Google [Bot], Pensioner26 i 9 gostiju.