Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

deni_23
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 15:39

jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice :?: :?:

kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija :?: :?: :?: :?:

nidjeveze
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze » 17 nov 2009, 15:39

harishp je napisao/la:
nidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu :cry: :cry: :cry: Et imam jug ako nekom treba neka javi
Jel krmeca :mrgreen:
a jbg, malo špeka, malo se panom zalilo i tako to :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 15:40

harishp je napisao/la:
nidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu :cry: :cry: :cry: Et imam jug ako nekom treba neka javi
nedo bog...ak jest...nek predje na piletinu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 17 nov 2009, 15:40

deni_23 je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice :?: :?:

ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je to :lol: :lol:

nidjeveze
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze » 17 nov 2009, 15:41

lako se vama zajebavat, a ja što sam džaba u 4 ujutru camio pred stadionom.. :cry: :cry: :cry: :cry:

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 15:41

jocker123 je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:

ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je to :lol: :lol:
što fino maštaš :lol: :lol:

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 17 nov 2009, 15:42

To je tzv. kršćanska kultura. Oni kontaju evo dosli su nam nekakvi beduini muslimanski pa ih trebamo naučiti kršćanskoj kulturi i to pendrekom po glavi navijača.Znači oni mogu maltretirat nase i igrace i navijac, a ako im se desilo isto na sarajevskom aerodromu žalićemo se židovu Batleru, koji sigurno nije prijatelj Bosanskog fudbala.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 15:42

harishp je napisao/la:
ako je krmeca gripa ja ti tu kartu nebi dzaba uzeo :D :D

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 17 nov 2009, 15:43

kojim povodom
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 15:45

jocker123 je napisao/la:
deni_23 je napisao/la:

i onda se ti i ta grupica lijepo provedete 15000 ljudi vas gazi ma nista je to ehheehehheehe :D :D

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 15:47

kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija :?: :?: :?: :?:[/quote]
ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je to :lol: :lol:[/quote]
i onda se ti i ta grupica lijepo provedete 15000 ljudi vas gazi ma nista je to ehheehehheehe :D :D[/quote]

odprilike tako... a mozda i gore :roll: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 15:47

bi se jocker proslavio na tribini :mrgreen: :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2009, 15:48

zehha je napisao/la:Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura
ovo je nešto najgluplje sto sam procitao. kada se desila tkz. rekonvista protiv maura nisu postojali ni španci ni portugalci. ako vec zelis personificirati to doba sa današnjim državama onda je to bilo na području španije pa se tehnicki gledano radi o spancima. NEMOJ KORISITITI ISTORIJU ZA OVAKVE STVARI- POSEBNO NEMOJ KORITSITI AKO NE ZNAŠ O ČEMU PRIČAŠ.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

99zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la 99zenicanin » 17 nov 2009, 15:49

Pa to treba im zato argumentima dokazati a ne sutiti.

harishp je napisao/la:
99zenicanin je napisao/la:Ljudi Portugalci nas na Youtube-u blate da je lazni snimak, ali je istiniti, imali ko da zna engleski dobro da nas odbrani:

Pogledajte 20-etu sekundu, i foto sa sajta, i sare na ona 2 busa, to je istiniti video clip.

slika

Youtube gdje Portugalska policija pokusava da zataska slucaj, time sto kazu da snimak nije iz Portugala:

http://www.youtube.com/watch?v=9H3B3zJD ... r_embedded
Jedino da se ona zgrada iza srusi pa da se zataska.
Ovako nema sanse.Vrlo je lako otkriti gdje se to zbivalo.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 17 nov 2009, 15:49

amer_zeljoo je napisao/la:kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija :?: :?: :?: :?:
ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je to :lol: :lol:[/quote]
i onda se ti i ta grupica lijepo provedete 15000 ljudi vas gazi ma nista je to ehheehehheehe :D :D[/quote]

odprilike tako... a mozda i gore :roll: :lol:[/quote]
dobro si bilo bi i gore kad bi se pridruzili i oni sto gledaju na kamberovica polju uhhhh to je preko 30000 fino brate al hrabre sreca prati :o :o :o

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 15:51

bossna je napisao/la:
amer_zeljoo je napisao/la:kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija :?: :?: :?: :?:

odprilike tako... a mozda i gore :roll: :lol:[/quote]
dobro si bilo bi i gore kad bi se pridruzili i oni sto gledaju na kamberovica polju uhhhh to je preko 30000 fino brate al hrabre sreca prati :o :o :o[/quote]

vjeruj mi sreca tad nebi puno pomogla :lol: :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 nov 2009, 15:52

"Čast nam je ovako važnu utakmicu igrati u BiH"

Selektor nogometne reprezentacije Portugala Carlos Queiroz izjavio je danas na press konferenciji da je počastvovan što njegova reprezentacija gostuje u Bosni i Hercegovini.

"Ovo je mlada država koju je Portugal podržavao od početka i čast nam je u ovako važnoj utakmici gostovati u BiH. Boravio sam kao trener ranije u BiH i u međuvremenu je BiH mnogo napredovala. Sjajno smo primljeni, imamo odlične uvjete i nadam se velikoj utakmici i plasmanu Portugala na svjetsko prvenstvo", izjavio je Queiroz.

Portugalski selektor pohvalno je govorio o reprezentaciji BiH, a na pitanje da li je danas veći optimist Queiroz je odgovorio:

"Imamo dobar tim, odigrali smo dobro u Lisabonu, imamo i prednost od jednog gola i normalno je da se nadam ukupnoj pobjedi. Naravno, BiH također ima odličan tim, koji će morati da igra ofanzivno. No, mi ćemo sve uraditi da budemo bolji".

Quieroz je rekao da su svi igrači koje je doveo u Zenicu spremni za sutrašnji revanš meč baraža za SP.

Reprezentativci Portugala, Bruno Alves i Simao Sabrosa, izrazili su uvjerenje da će BiH igrati otvoreno i napadački radi brzog postizanja pogotka i da vjeruju da će Portugal na kraju izboriti plasman u Južnoafričku Republiku.

Press oficir portugalske nogometne federacije je nemile scene s Međunarodnog aerodroma Sarajevo, gdje su Portugalci doživjeli uvrede od navijača BiH, nazvao "minornim i beznačajnim", s tim da je napomenuo da je teren Bilinog polja "loš, ali se na njemu mora igrati".

SMRT FASIZMU!!!

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 17 nov 2009, 15:54

A naš savez šuti, umjesto da podigne takvu frku zbog svih desavanja u Lisabonu, savez šuti i time daje alibi Portugalskim organizatorima.Da smo mi tako nesto uradili ili ako ne daj Bože uradimo nema sumnje da bi nas kaznili ili izbacili iz baraža.A ako nas kazne naš potpuno nesposobni savez će sve to polizati, kao i poslije utakmice na Marakani, kada su srbende vrijeđale Srebreničke žrtve.Da je drugacija pravda u Evropi mi bismo tada trebali otici na prvenstvo. A FS SRBIJE je trebao biti izbacen iz svih takmicenja.Klapa iz Fudbalskog saveza jedna neprijateljska organizacija bez muda , bez morala, bez obrazovanja.Ako ispadnemo iz ovog baraža to bi moglo biti samo sto nesposobni savez nebi moga da vodi ni FK "Puračić"

99zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la 99zenicanin » 17 nov 2009, 15:56

Lukavo su odradili presicu. Namjerno nisu spominjali incidente kako u Lisabonu tako i na Sarajevskom aerodromu, zato sto im to NIJE U INTERESU!!

Nama je u interesu da se zakuha atmosfera i da ih docekamo extremno i neprijateljski. Samo nasim inatom ih mozemo pobjediti!!!!

rob do bagro je napisao/la:"Čast nam je ovako važnu utakmicu igrati u BiH"

Selektor nogometne reprezentacije Portugala Carlos Queiroz izjavio je danas na press konferenciji da je počastvovan što njegova reprezentacija gostuje u Bosni i Hercegovini.

"Ovo je mlada država koju je Portugal podržavao od početka i čast nam je u ovako važnoj utakmici gostovati u BiH. Boravio sam kao trener ranije u BiH i u međuvremenu je BiH mnogo napredovala. Sjajno smo primljeni, imamo odlične uvjete i nadam se velikoj utakmici i plasmanu Portugala na svjetsko prvenstvo", izjavio je Queiroz.

Portugalski selektor pohvalno je govorio o reprezentaciji BiH, a na pitanje da li je danas veći optimist Queiroz je odgovorio:

"Imamo dobar tim, odigrali smo dobro u Lisabonu, imamo i prednost od jednog gola i normalno je da se nadam ukupnoj pobjedi. Naravno, BiH također ima odličan tim, koji će morati da igra ofanzivno. No, mi ćemo sve uraditi da budemo bolji".

Quieroz je rekao da su svi igrači koje je doveo u Zenicu spremni za sutrašnji revanš meč baraža za SP.

Reprezentativci Portugala, Bruno Alves i Simao Sabrosa, izrazili su uvjerenje da će BiH igrati otvoreno i napadački radi brzog postizanja pogotka i da vjeruju da će Portugal na kraju izboriti plasman u Južnoafričku Republiku.

Press oficir portugalske nogometne federacije je nemile scene s Međunarodnog aerodroma Sarajevo, gdje su Portugalci doživjeli uvrede od navijača BiH, nazvao "minornim i beznačajnim", s tim da je napomenuo da je teren Bilinog polja "loš, ali se na njemu mora igrati".

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 17 nov 2009, 15:56

Ma mogu kakit do 2999. jer cemo mi u Afriku :!: :!: :!:

relax people 8-) 8-) 8-)
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 17 nov 2009, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.