jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
a jbg, malo špeka, malo se panom zalilo i tako toharishp je napisao/la:Jel krmecanidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu![]()
![]()
Et imam jug ako nekom treba neka javi
nedo bog...ak jest...nek predje na piletinuharishp je napisao/la:Jel krmecanidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu![]()
![]()
ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je todeni_23 je napisao/la:jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija![]()
![]()
![]()
što fino maštašjocker123 je napisao/la:ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je todeni_23 je napisao/la:jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
ako je krmeca gripa ja ti tu kartu nebi dzaba uzeoharishp je napisao/la:Jel krmecanidjeveze je napisao/la:joooj Bože zašto zašto??? dobijem gripu 2 dana pred utakmicu![]()
![]()
kojim povodomjocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
i onda se ti i ta grupica lijepo provedete 15000 ljudi vas gazi ma nista je to ehheehehheehejocker123 je napisao/la:ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je todeni_23 je napisao/la:jocker123 je napisao/la:hoce li neko da se kladi sa mnom da sutra nece biti utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je nešto najgluplje sto sam procitao. kada se desila tkz. rekonvista protiv maura nisu postojali ni španci ni portugalci. ako vec zelis personificirati to doba sa današnjim državama onda je to bilo na području španije pa se tehnicki gledano radi o spancima. NEMOJ KORISITITI ISTORIJU ZA OVAKVE STVARI- POSEBNO NEMOJ KORITSITI AKO NE ZNAŠ O ČEMU PRIČAŠ.zehha je napisao/la:Pa ne može čovjek da povjeruje kako se Portugalci prave gospodom, a to su jedni kršćanski uhljupi koji su u inkvizističkom stampedu u 15. vijeku brutalnoi pobili i protjerali dotadašnje Muslimansko stanovnoštvo Portugala. Pa sam Lisabon je bio Muslimanski(Arapski).Fakat jedni Španci se nisu žalili ni na šta , nego se ovi uhljupi nasli praviti pametni.E jesmo docekali svasta da nas razna sorta kvazi evropejaca uce pameti i kulturi. Pa mi smo za njih extra kultura
harishp je napisao/la:Jedino da se ona zgrada iza srusi pa da se zataska.99zenicanin je napisao/la:Ljudi Portugalci nas na Youtube-u blate da je lazni snimak, ali je istiniti, imali ko da zna engleski dobro da nas odbrani:
Pogledajte 20-etu sekundu, i foto sa sajta, i sare na ona 2 busa, to je istiniti video clip.
Youtube gdje Portugalska policija pokusava da zataska slucaj, time sto kazu da snimak nije iz Portugala:
http://www.youtube.com/watch?v=9H3B3zJD ... r_embedded
Ovako nema sanse.Vrlo je lako otkriti gdje se to zbivalo.
ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je toamer_zeljoo je napisao/la:kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija![]()
![]()
![]()
i onda se ti i ta grupica lijepo provedete 15000 ljudi vas gazi ma nista je to ehheehehheehebossna je napisao/la:ja i jos jedna grupica zapalimo baklje bacimo je na teren i to je toamer_zeljoo je napisao/la:kako to mislis nece biti utakmice doakle ti ta informacija![]()
![]()
![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:"Čast nam je ovako važnu utakmicu igrati u BiH"
Selektor nogometne reprezentacije Portugala Carlos Queiroz izjavio je danas na press konferenciji da je počastvovan što njegova reprezentacija gostuje u Bosni i Hercegovini.
"Ovo je mlada država koju je Portugal podržavao od početka i čast nam je u ovako važnoj utakmici gostovati u BiH. Boravio sam kao trener ranije u BiH i u međuvremenu je BiH mnogo napredovala. Sjajno smo primljeni, imamo odlične uvjete i nadam se velikoj utakmici i plasmanu Portugala na svjetsko prvenstvo", izjavio je Queiroz.
Portugalski selektor pohvalno je govorio o reprezentaciji BiH, a na pitanje da li je danas veći optimist Queiroz je odgovorio:
"Imamo dobar tim, odigrali smo dobro u Lisabonu, imamo i prednost od jednog gola i normalno je da se nadam ukupnoj pobjedi. Naravno, BiH također ima odličan tim, koji će morati da igra ofanzivno. No, mi ćemo sve uraditi da budemo bolji".
Quieroz je rekao da su svi igrači koje je doveo u Zenicu spremni za sutrašnji revanš meč baraža za SP.
Reprezentativci Portugala, Bruno Alves i Simao Sabrosa, izrazili su uvjerenje da će BiH igrati otvoreno i napadački radi brzog postizanja pogotka i da vjeruju da će Portugal na kraju izboriti plasman u Južnoafričku Republiku.
Press oficir portugalske nogometne federacije je nemile scene s Međunarodnog aerodroma Sarajevo, gdje su Portugalci doživjeli uvrede od navijača BiH, nazvao "minornim i beznačajnim", s tim da je napomenuo da je teren Bilinog polja "loš, ali se na njemu mora igrati".