Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

kako to nećeš znati? Lotito kako je spasio klub bankrota i propadanja, polako ali sigurno postavlja klub na zdrave noge .. pa pogledaj samo tranasfere, ili su to besplatno dovedeni igrači, ili su baš jeftini .. naravno, ima par izuzetaka gdje su dovođeni igrači za veće pare da budu lideri ekipe (Zarate, Hernanes)L'Avvocato je napisao/la:Ali nisam znao za Lazio
Kao prvo ne iskorištavaj moj post da započneš raspravu .Trequartista je napisao/la:Naglasi slobodno ko diže buku. AC Milan i Adriano Galliani. Ožalošćeni jer će im drugu sezonu zaredom biti zeru tituli pa su otišli u krajnost da kažu da je prvenstvo lažirano jer je kobajagi Milan igrao pred punim IS Arenasom, a ostale ekipe nisu. Zavjera protiv Milana.![]()
Dok sudije Milana guraju sa svih strana ne izdaju se nikakva obavještenja, sve je regularno. Bravo za AC Milan i Gallianija. Pišam im se na njihov obraz.
Normalno da ću se popišati, kad čovjek nema obraza, on daje ovakvu izjavu za lega calcio gdje je on potpredsjednik. Inidirektno sam za sebe govori da ne obavlja dobar posao. Da je čovjek kako treba odmah bi podnio ostavku.francobaresi je napisao/la:
Kao prvo ne iskorištavaj moj post da započneš raspravu .
Kao drugo , pitao sam koji je problem sa tim stadionom ? Jer nisam upućen u to .
Zato molim nekog' ko je upućeniji po tom pitanju da mi objasni .
Kao treće , ovogodišnji " zero tituli" je praktički "isplaniran" jer jedna pa čak i dvije sezone se moraju žrtvovati , da bi se stvorila nova i mlađa generacija . Prije početka sezone , za glavni cilj je postavljen ulazak u LP-a odnosno završetak prvenstva u TOP 3 .
I neću da ti držim moralne prodike , ali ti da se "pišaš " na nečiji obraz ?
Trebaš uzeti u obzir da su to ljudi , koji imaju respekt od većine svijetskih fudblaskih uglednika . I pritome ne mislim samo na Galliania , već na sve ljude koji obavljaju sličnu funkciju koju on obavlja u svom klubu .
Iskren da budem, nisam ni razmisljao o tome. Nekako sam navikao da Lazio finansijski stoji veoa loše ... unazad 15 godina.JTS je napisao/la:kako to nećeš znati? Lotito kako je spasio klub bankrota i propadanja, polako ali sigurno postavlja klub na zdrave noge .. pa pogledaj samo tranasfere, ili su to besplatno dovedeni igrači, ili su baš jeftini .. naravno, ima par izuzetaka gdje su dovođeni igrači za veće pare da budu lideri ekipe (Zarate, Hernanes)L'Avvocato je napisao/la:Ali nisam znao za Lazio
sve je to lijepo što Lazio posluje u plusu, ali nam se to obija od glavu evo već treću sezonu u nizu .. zbog lošeg ili bolje rečeno užasnog mercata ostajemo bez LP .. al' et', ove sezone finale Coppe, nadam se trofeju i 1/4 F EL je odličan rezultat .. vidjeti ćemo dokle idemo, ali ako osvojimo Coppu, za mene će to biti uspješna sezona
replay i uvjerit ces se da si ti slijepMago je napisao/la:Kakav penal ba, nidje veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.