Malo bacaju na Stefan Janoski.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dex je napisao/la:Ja uvijek moram kupit one koje imaju, a ne koje ja hoću, baksuz 47 broj nosim
ti jedino peraje mozes biratiDex je napisao/la:Ja uvijek moram kupit one koje imaju, a ne koje ja hoću, baksuz 47 broj nosim
ahahahahahasock56 je napisao/la:ti jedino peraje mozes biratiDex je napisao/la:Ja uvijek moram kupit one koje imaju, a ne koje ja hoću, baksuz 47 broj nosim
HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA AJJJJJJJJJJJJJJ AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAsock56 je napisao/la:ti jedino peraje mozes biratiDex je napisao/la:Ja uvijek moram kupit one koje imaju, a ne koje ja hoću, baksuz 47 broj nosim
Uzeo u Nike shopu u Sarajevu.bazeni je napisao/la:Narine,gdje si uzeo/vidio te što bacaju na Stefan Janoski
btw. peraje![]()
![]()
thuglife je napisao/la:Kakvog su kvaliteta Fred Perry patike, vidio sam ima dobar izbor u GMS u Vitezu.
Nikakvog. Doduše, moram priznati da ja nisam imao iskustva sa FP-om, ali prijatelji su nakon 2-3 mjeseca već morali kupovati nove 'tike. A davno smo bili djeca kada smo u jednim te istim patikama išli u školu i igrali lopte iza zgrade.thuglife je napisao/la:Kakvog su kvaliteta Fred Perry patike, vidio sam ima dobar izbor u GMS u Vitezu.
Gdje je taj Nike Shop ?Narin je napisao/la:Uzeo u Nike shopu u Sarajevu.bazeni je napisao/la:Narine,gdje si uzeo/vidio te što bacaju na Stefan Janoski
btw. peraje![]()
![]()
Koliki im je ovo temeljDonnie Darko je napisao/la:
Cimam rodjaka da mi pošalje ove. Đubre ih nove dobilo, a ne nosa ih. Kaže nisu njegov fazon.