Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la calcio » 17 nov 2009, 18:56

Elddar je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Knele je napisao/la: Misliš NEPRAVDU? Rosseti iz Jablanice. :mrgreen:
jeli ovom Rossetiju baka ili nesto tako porijeklom iz ovih krajeva, ili sam pobrkao sa nekim drugim sudijom?
stara mu iz Hrvatske.
znao sam da je nesto tako, ali ne nadam se da ce to uticati na sudjenje nego eto, samo kao zanimljivost ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 nov 2009, 18:57

Čiro je birvaktile izvrijeđao dotičnog suca, nadam se da mu nije upamtio. :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 17 nov 2009, 18:58

Kako smo lijepo u medije dali vijest da Miske ne igra ,sad ce se Portugalci dobro opustiti ,i razmisljace o taktici neudvajanja igraca koji "nece biti u igri",haha..Miske 100 % igra ,i to sa Pjanicem u vezi ,i to bez pretjeranog kalkuliranja ,ima da ih zgazimo...U neka doba Medjunanin dobija priliku da igra ,i to je to !Idemo naprijed!!!Budimo optimisti,samo tako mozemo uspjeti!Ne treba nam odbrana nikako!:D

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 17 nov 2009, 18:58

znao sam da je nesto tako, ali ne nadam se da ce to uticati na sudjenje nego eto, samo kao zanimljivost ;)
ne bih ni ja volio da utiče, nešto me ne raduje rodno mjesto njegove mame :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 17 nov 2009, 19:00

Sta cemo drugari,sta je tu je...Kaze mi drug koji je gledao treninge repke da je Medunjanin klasa..Bar to malo raduje...

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 17 nov 2009, 19:00

Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra :cry:

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 17 nov 2009, 19:02

Zenicani: Molim vas da dernecite citavu noc i slavite nas dugi put do ove velike utakmice (sve u blizini hotela) :-D :mrgreen: :D

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 19:02

elvir75 je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
elvir75 je napisao/la:jel jos iko potvrdio informaciju za Misimovica.
Ja nigdje nemogu naci vjest o povredi osim na sarajevoiks i ss.ba
Potvrdjeno.nece igrat...Nigdje procitao ali se uvjerio ...
Jeb.eno onda
Elvire..daj nema mlo obralozi to što si vidio u vezi Misketa?!..Molimo te brate!!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 19:05

ahmic je napisao/la:Sta cemo drugari,sta je tu je...Kaze mi drug koji je gledao treninge repke da je Medunjanin klasa..Bar to malo raduje...
Možda i haris i je klasa..al Miske Džeku loptom u trepavicu pogodi!!!

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 17 nov 2009, 19:07

ja mislim da se miske usr'o :mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 nov 2009, 19:07

Sa Misimovicem ili bez Misimovica - BiH ce sutra pobjediti Portugal sa 3-0.

Ne znam zasto pojedinci panice toliko. Zar niste gledali utakmicu u Subotu? Ono je bilo na NJIHOVOM terenu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 17 nov 2009, 19:07

ahmic je napisao/la:Sta cemo drugari,sta je tu je...Kaze mi drug koji je gledao treninge repke da je Medunjanin klasa..Bar to malo raduje...
naravno da je klasa 8-) nebi igro u valladolidu da nije i placen je preko 5 milki :D sutra u tandemu sa najboljim mladim igracem svijeta pjanicom 8-) ima da razjebemo portugal 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 nov 2009, 19:08

pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 17 nov 2009, 19:10

vrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah
jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putu 8-) 8-)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

djonla
Kontakt:

Post Postao/la djonla » 17 nov 2009, 19:12

zamisli da je Bruno Akrapovic i dalje clan repke i bude najbolji igrac xD

MIKIII_ZE
Kontakt:

Post Postao/la MIKIII_ZE » 17 nov 2009, 19:12

J amislim da je to patka od Cire, drugo ako je istina berberovic ulece na mijesto ibricica a ibricic sa pjanicem u sredinu i to je to i jos sam kad bi uveo muslimovica mjesto ibisevica jer oni mi portugalci izgledaju malecki i samo centrirati sa strane i eto gol ne gol vec golova

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 17 nov 2009, 19:14

Simao u Zenici poručio: SP bez Portugala nije isto, krvnik Alves bez komentara na napad u Sarajevu

PORTUGALCI su na Bilinom Polju trenirali pred brojnim bosanskim i njihovim policajacima. Treningu je prisustvovalo 20-ak portugalskih pripadnika misije EUPM u BiH koji su na poklon dobili majice i šalove Portugala a imali su priliku fotografirati se s Decom, Simaom i ostalim zvijezdama.

Brojne novinarske ekipe prisustvovale su prvih petnaest minuta vježbanja a kako javlja ENI News, napetost se mogla osjetiti u zraku. Portugalski izbornik očigledno nije bio zadovoljan viđenim ali obzirom da je i u Zenici neobično toplo vrijeme za drugu polovicu studenog, barem je vrijeme saveznik Portugalaca kojima više pogoduje

Možda se i Ronaldo pojavi

Najveća zvijezda Ronaldo nije doputovao u Zenicu iako portugalski novinari misle kako postoji šansa da se sutra pojavi. U hotelu Zenica nakon treninga održana je konferncija za novinare portugalskog izaslanstva.

Simao: Naša prednost je iskustvo igranja na velikim natjecanjima

"Sutra je najvažnija utakmica koja nam daje mogućnost odlaska u Južnu Afriku .Naše iskustvo je veoma važno jer smo posljednjih deset godina uvijek bili na velikim takmičenjima.Svjetsko prvenstvo bez Portugala nije isto" kazao je Simao brojnim novinarima.

Ne bih komentirao sinoćnje događaje u Sarajevu. Mi smo koncentrirani na naš rad. Pred nama je odlučujuća utakmica. Pobjeda je uvijek pobjeda i ona garantira ostvarenje našeg cilja. Bosna ima dobru momčad ali još uvijek ne znamo tko će za njih igrati" dodao je Alves, strijelac pobjedonosnog gola za Portugal u prvoj utakmici u Lisabonu.

IdleR
Kontakt:

Post Postao/la IdleR » 17 nov 2009, 19:15

Ma ja ne znam kome vise da vjerujem :lol: :lol:
Kad je škoTe mojNe da se dašPre...

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 17 nov 2009, 19:15

lejla je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah
jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putu 8-) 8-)

Senijad ili Zlatan

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 17 nov 2009, 19:16

KODRO je napisao/la:
lejla je napisao/la:

Senijad ili Zlatan
vedad 100%

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.