znao sam da je nesto tako, ali ne nadam se da ce to uticati na sudjenje nego eto, samo kao zanimljivostElddar je napisao/la:stara mu iz Hrvatske.calcio je napisao/la:jeli ovom Rossetiju baka ili nesto tako porijeklom iz ovih krajeva, ili sam pobrkao sa nekim drugim sudijom?Knele je napisao/la: Misliš NEPRAVDU? Rosseti iz Jablanice.
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Čiro je birvaktile izvrijeđao dotičnog suca, nadam se da mu nije upamtio. 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- velez_mostar
- Kontakt:
Kako smo lijepo u medije dali vijest da Miske ne igra ,sad ce se Portugalci dobro opustiti ,i razmisljace o taktici neudvajanja igraca koji "nece biti u igri",haha..Miske 100 % igra ,i to sa Pjanicem u vezi ,i to bez pretjeranog kalkuliranja ,ima da ih zgazimo...U neka doba Medjunanin dobija priliku da igra ,i to je to !Idemo naprijed!!!Budimo optimisti,samo tako mozemo uspjeti!Ne treba nam odbrana nikako!:D
ne bih ni ja volio da utiče, nešto me ne raduje rodno mjesto njegove mameznao sam da je nesto tako, ali ne nadam se da ce to uticati na sudjenje nego eto, samo kao zanimljivost
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sta cemo drugari,sta je tu je...Kaze mi drug koji je gledao treninge repke da je Medunjanin klasa..Bar to malo raduje...
Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra 
Zenicani: Molim vas da dernecite citavu noc i slavite nas dugi put do ove velike utakmice (sve u blizini hotela)
Elvire..daj nema mlo obralozi to što si vidio u vezi Misketa?!..Molimo te brate!!elvir75 je napisao/la:Jeb.eno ondaahmic je napisao/la:Potvrdjeno.nece igrat...Nigdje procitao ali se uvjerio ...elvir75 je napisao/la:jel jos iko potvrdio informaciju za Misimovica.
Ja nigdje nemogu naci vjest o povredi osim na sarajevoiks i ss.ba
Možda i haris i je klasa..al Miske Džeku loptom u trepavicu pogodi!!!ahmic je napisao/la:Sta cemo drugari,sta je tu je...Kaze mi drug koji je gledao treninge repke da je Medunjanin klasa..Bar to malo raduje...
ja mislim da se miske usr'o 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sa Misimovicem ili bez Misimovica - BiH ce sutra pobjediti Portugal sa 3-0.
Ne znam zasto pojedinci panice toliko. Zar niste gledali utakmicu u Subotu? Ono je bilo na NJIHOVOM terenu.
Ne znam zasto pojedinci panice toliko. Zar niste gledali utakmicu u Subotu? Ono je bilo na NJIHOVOM terenu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
naravno da je klasaahmic je napisao/la:Sta cemo drugari,sta je tu je...Kaze mi drug koji je gledao treninge repke da je Medunjanin klasa..Bar to malo raduje...
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putuvrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
zamisli da je Bruno Akrapovic i dalje clan repke i bude najbolji igrac xD
J amislim da je to patka od Cire, drugo ako je istina berberovic ulece na mijesto ibricica a ibricic sa pjanicem u sredinu i to je to i jos sam kad bi uveo muslimovica mjesto ibisevica jer oni mi portugalci izgledaju malecki i samo centrirati sa strane i eto gol ne gol vec golova
Simao u Zenici poručio: SP bez Portugala nije isto, krvnik Alves bez komentara na napad u Sarajevu
PORTUGALCI su na Bilinom Polju trenirali pred brojnim bosanskim i njihovim policajacima. Treningu je prisustvovalo 20-ak portugalskih pripadnika misije EUPM u BiH koji su na poklon dobili majice i šalove Portugala a imali su priliku fotografirati se s Decom, Simaom i ostalim zvijezdama.
Brojne novinarske ekipe prisustvovale su prvih petnaest minuta vježbanja a kako javlja ENI News, napetost se mogla osjetiti u zraku. Portugalski izbornik očigledno nije bio zadovoljan viđenim ali obzirom da je i u Zenici neobično toplo vrijeme za drugu polovicu studenog, barem je vrijeme saveznik Portugalaca kojima više pogoduje
Možda se i Ronaldo pojavi
Najveća zvijezda Ronaldo nije doputovao u Zenicu iako portugalski novinari misle kako postoji šansa da se sutra pojavi. U hotelu Zenica nakon treninga održana je konferncija za novinare portugalskog izaslanstva.
Simao: Naša prednost je iskustvo igranja na velikim natjecanjima
"Sutra je najvažnija utakmica koja nam daje mogućnost odlaska u Južnu Afriku .Naše iskustvo je veoma važno jer smo posljednjih deset godina uvijek bili na velikim takmičenjima.Svjetsko prvenstvo bez Portugala nije isto" kazao je Simao brojnim novinarima.
Ne bih komentirao sinoćnje događaje u Sarajevu. Mi smo koncentrirani na naš rad. Pred nama je odlučujuća utakmica. Pobjeda je uvijek pobjeda i ona garantira ostvarenje našeg cilja. Bosna ima dobru momčad ali još uvijek ne znamo tko će za njih igrati" dodao je Alves, strijelac pobjedonosnog gola za Portugal u prvoj utakmici u Lisabonu.
PORTUGALCI su na Bilinom Polju trenirali pred brojnim bosanskim i njihovim policajacima. Treningu je prisustvovalo 20-ak portugalskih pripadnika misije EUPM u BiH koji su na poklon dobili majice i šalove Portugala a imali su priliku fotografirati se s Decom, Simaom i ostalim zvijezdama.
Brojne novinarske ekipe prisustvovale su prvih petnaest minuta vježbanja a kako javlja ENI News, napetost se mogla osjetiti u zraku. Portugalski izbornik očigledno nije bio zadovoljan viđenim ali obzirom da je i u Zenici neobično toplo vrijeme za drugu polovicu studenog, barem je vrijeme saveznik Portugalaca kojima više pogoduje
Možda se i Ronaldo pojavi
Najveća zvijezda Ronaldo nije doputovao u Zenicu iako portugalski novinari misle kako postoji šansa da se sutra pojavi. U hotelu Zenica nakon treninga održana je konferncija za novinare portugalskog izaslanstva.
Simao: Naša prednost je iskustvo igranja na velikim natjecanjima
"Sutra je najvažnija utakmica koja nam daje mogućnost odlaska u Južnu Afriku .Naše iskustvo je veoma važno jer smo posljednjih deset godina uvijek bili na velikim takmičenjima.Svjetsko prvenstvo bez Portugala nije isto" kazao je Simao brojnim novinarima.
Ne bih komentirao sinoćnje događaje u Sarajevu. Mi smo koncentrirani na naš rad. Pred nama je odlučujuća utakmica. Pobjeda je uvijek pobjeda i ona garantira ostvarenje našeg cilja. Bosna ima dobru momčad ali još uvijek ne znamo tko će za njih igrati" dodao je Alves, strijelac pobjedonosnog gola za Portugal u prvoj utakmici u Lisabonu.
Ma ja ne znam kome vise da vjerujem

Kad je škoTe mojNe da se dašPre...
lejla je napisao/la:jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putuvrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah![]()
![]()
Senijad ili Zlatan
vedad 100%KODRO je napisao/la:lejla je napisao/la:jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putuvrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah![]()
![]()
Senijad ili Zlatan
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 1 gost.