Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

IdleR
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la IdleR » 17 nov 2009, 19:19

jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putu 8-) 8-) [/quote]
Senijad ili Zlatan[/quote]
Ma Miroslav ! :D :lol:
Kad je škoTe mojNe da se dašPre...

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 17 nov 2009, 19:20

Istina je negdje na pola..............ko ce znati Ciri......mozda krene ofanzivnije, znajuci ga nishta nije nemoguce.
Jednostavno ne vjerujem u povredu Misimovica, najvise bi volio da je to fol.....ma ko ce ga znati.
Ovaj tip sto je rekao da su Portugalci malecki, sto posto je u pravu, tako da bi sutra valjao u startnih 11 Muslimovic mjesto Vede. Vrijedi pokusati.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 17 nov 2009, 19:21

ne citate,,, u subotu,,, Sejad definitivno 8-) 8-) 8-)

PS i ja se nadam da je ova stvar oko Misketa Cirino maslo,,, Ciro je Ciro,,, :mrgreen:
Zadnja izmjena: lejla, dana/u 17 nov 2009, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 17 nov 2009, 19:21

Prvo što mi je palo na pamet kad su mi rekli da Miske neće igrati je da to Ćiro masla,ali ukoliko je Miske stvarno ozlijeđen neću ni gledati tekmu! :evil:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2009, 19:22

AeroPlus je napisao/la:Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra :cry:
ne bih ja bas vjerovao obn-u!!!
nego, ja i dalje mislim da ce covjek igrati!!!na ovom treningu prema slikama mi nije izgledalo da ne treninra. ali izgleda da je ahmic bio tamo pa ocekujemo raport
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 17 nov 2009, 19:24

MIKIII_ZE je napisao/la:J amislim da je to patka od Cire, drugo ako je istina berberovic ulece na mijesto ibricica a ibricic sa pjanicem u sredinu i to je to i jos sam kad bi uveo muslimovica mjesto ibisevica jer oni mi portugalci izgledaju malecki i samo centrirati sa strane i eto gol ne gol vec golova
imam isto mišljenje kao ti u potpunosti, smijem se u sve kladiti da će miske sutra zaigrati
Strauss Junior

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 nov 2009, 19:27

Ako neko zaboravlja, upravo smo dobre rezultate u kvalifikacijama pravili kad su tandem bili Dzeko i Muslimovic - u periodu kad je Ibisevic bio povrijedjen.

misljenja sam da su nih dvojica ubitacniji u napadu, jer nekako se vedo i edo ne slazu konceptualnu za sada. jedino uspjesno je bilo protiv slovenaca. vedo jeste opasan, ali ne kao muslimovic, jer on jednostavno nestane u 16-tercu i sjetite se hetricka protiv hrvatske - muslimovic je hladniji - sto je pokazao zadnjih 10min.

moj prijedlog za utakmicu:

-----------------------hasagic----------------------------

----jahic----------nadarevic-------------pandza-------

berberovic----------bajramovic-------------salihovic
-------------ibricic------------pjanic/miske-----------

--------muslimovic--------------------dzeko-----------

s ovom postavom imamo ih na sredini s dva razbijaca u napadu. ibricic se moze spustiti u liniju s bajramovicem po potrebi u zadnji vezni, a drugi vezni bio to pjanic ili miske - uz preskakanje igre nabacivati u 16 onoj dvojici. nemamo mi vremena da gradimo pretjerano igru, jer ce portugalci tuci samo tako. uzasno ce biti prljavi, a kad uleti 20 lopti u 16m jedna mora leci ovoj dvojici. moramo igrati pazljivo i pokusavati ih izvuci na sredinu terena da im opteretimo zadnju liniju.

ako miske bude fit .... .onda definitivno poceti

-----------------------hasagic----------------------------

----jahic----------nadarevic-------------pandza-------

ibricic--------------bajramovic---------------salihovic
-------------pjanic-----------misimovic----------------

--------muslimovic--------------------dzeko-----------

Bosanceros1010
Kontakt:

Post Postao/la Bosanceros1010 » 17 nov 2009, 19:30

U subotu su portugalci cuvali opasno Misketa, nisu mu dali maci, uvijek po 2 igraca pored njega. Sada Ciro konta blefirati da je Misimovic povrijedjen da portugalce obraduje i da ga oni zaborave. Tako da im na kraju zaj;ebe planove u zadnjim trenitcima prije tekme i strpa Misketa u prvih 11 sa Pjanicem.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 nov 2009, 19:32

koliko se prije tekme mora reci konacan sastav? sat vremena? ili vise? nista ne vjerujem ciri!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 nov 2009, 19:34

džakailibu je napisao/la:
AeroPlus je napisao/la:Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra :cry:
nego, ja i dalje mislim da ce covjek igrati!!!na ovom treningu prema slikama mi nije izgledalo da ne treninra. ali izgleda da je ahmic bio tamo pa ocekujemo raport

Javili su i na BHT 1
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 nov 2009, 19:34

Ovo sa misketom je neka fora,il je to neko cirino iznenedjenje,suplja,ili je nesto zakuhao sa cirom sto ga je izveo u luisabonu,nadam se da je ovo prvo... :roll:

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 17 nov 2009, 19:34

džakailibu je napisao/la:
i na BHT1 je sada bilo da je povrjeđen i da nece igrati... mada se i ja nadam da je ovo blef ili nesto slicno...

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 17 nov 2009, 19:35

Knele je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:joj kad ga Sejo sutra uvali iz slobodnjaka Lejla ce svr*** ocm xd hahaha :D leky šala xd
:shock: :shock: :?
:lol: Estakfirullah!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 nov 2009, 19:35

ultra@rajvosa je napisao/la:Ovo sa misketom je neka fora,il je to neko cirino iznenedjenje,suplja,ili je nesto zakuhao sa cirom sto ga je izveo u luisabonu,nadam se da je ovo prvo... :roll:
I ja mislim da je navlakusa neka ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 17 nov 2009, 19:36

ma dajte mi imena tv kuca koja ce prenositi tekmu a za ime djeteta cemo lako??? ja sam rekao u obje utakmice tko bude najbolji tako ce se zvati i ako se plasiramo imat ce dva imena jedno od najboljeg igraca utakmice i jedno je sigurno LEON da me podsjeca na afriku i prvo svjetsko prvenstvo!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Bosanceros1010
Kontakt:

Post Postao/la Bosanceros1010 » 17 nov 2009, 19:37

Ince bilo bi tesko bez 4 standardnih igraca :s

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 17 nov 2009, 19:37

bayer 04 je napisao/la:
Knele je napisao/la:
samir_tm87 je napisao/la:joj kad ga Sejo sutra uvali iz slobodnjaka Lejla ce svr*** ocm xd hahaha :D leky šala xd
:shock: :shock: :?
:lol: Estakfirullah!!!
Ovog malog moramo voditi hodzi pod hitno... :D

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 19:37

MIKIII_ZE je napisao/la:J amislim da je to patka od Cire, drugo ako je istina berberovic ulece na mijesto ibricica a ibricic sa pjanicem u sredinu i to je to i jos sam kad bi uveo muslimovica mjesto ibisevica jer oni mi portugalci izgledaju malecki i samo centrirati sa strane i eto gol ne gol vec golova
tako smo ih mogli i u portugalu raznijeti..al nasi "vole" driblati..da su ih klipali u sesnest..napunili bi ih do vrha..mada su nam bezze svirali prekrsaje..sta im mi mozemo kad su ne uhranjeni..ko da su oni iz rata izasli..Dzeko mi je licio na onog dwayna jonhsona ROCK-a..odbijaju se od njega :D

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 17 nov 2009, 19:39

Bice veoma tesko s aspekta sudjenja, medjutim uvijek se sjetim tekme Engleska - Hrvatska, kad su ih Hrvati potklipili, a gordi Albion ostao kuci, tako da je veoma moguce da ako odigramo dobro posaljemo Portugalce kuci.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 17 nov 2009, 19:41

lejla je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah
jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putu 8-) 8-)
aBd..moj će se isto zvati po Seji..znači Rembrandt!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.