Senijad ili Zlatan[/quote]
Ma Miroslav !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ne bih ja bas vjerovao obn-u!!!AeroPlus je napisao/la:Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra
imam isto mišljenje kao ti u potpunosti, smijem se u sve kladiti da će miske sutra zaigratiMIKIII_ZE je napisao/la:J amislim da je to patka od Cire, drugo ako je istina berberovic ulece na mijesto ibricica a ibricic sa pjanicem u sredinu i to je to i jos sam kad bi uveo muslimovica mjesto ibisevica jer oni mi portugalci izgledaju malecki i samo centrirati sa strane i eto gol ne gol vec golova
džakailibu je napisao/la:ne bih ja bas vjerovao obn-u!!!AeroPlus je napisao/la:Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra
nego, ja i dalje mislim da ce covjek igrati!!!na ovom treningu prema slikama mi nije izgledalo da ne treninra. ali izgleda da je ahmic bio tamo pa ocekujemo raport
i na BHT1 je sada bilo da je povrjeđen i da nece igrati... mada se i ja nadam da je ovo blef ili nesto slicno...džakailibu je napisao/la:ne bih ja bas vjerovao obn-u!!!AeroPlus je napisao/la:Evo sad javise na OBN ta Misimovic nece igrati sutra
nego, ja i dalje mislim da ce covjek igrati!!!na ovom treningu prema slikama mi nije izgledalo da ne treninra. ali izgleda da je ahmic bio tamo pa ocekujemo raport
Knele je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:joj kad ga Sejo sutra uvali iz slobodnjaka Lejla ce svr*** ocm xd hahahaleky šala xd
![]()
![]()
I ja mislim da je navlakusa nekaultra@rajvosa je napisao/la:Ovo sa misketom je neka fora,il je to neko cirino iznenedjenje,suplja,ili je nesto zakuhao sa cirom sto ga je izveo u luisabonu,nadam se da je ovo prvo...
Ovog malog moramo voditi hodzi pod hitno...bayer 04 je napisao/la:Knele je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:joj kad ga Sejo sutra uvali iz slobodnjaka Lejla ce svr*** ocm xd hahahaleky šala xd
![]()
![]()
Estakfirullah!!!
tako smo ih mogli i u portugalu raznijeti..al nasi "vole" driblati..da su ih klipali u sesnest..napunili bi ih do vrha..mada su nam bezze svirali prekrsaje..sta im mi mozemo kad su ne uhranjeni..ko da su oni iz rata izasli..Dzeko mi je licio na onog dwayna jonhsona ROCK-a..odbijaju se od njegaMIKIII_ZE je napisao/la:J amislim da je to patka od Cire, drugo ako je istina berberovic ulece na mijesto ibricica a ibricic sa pjanicem u sredinu i to je to i jos sam kad bi uveo muslimovica mjesto ibisevica jer oni mi portugalci izgledaju malecki i samo centrirati sa strane i eto gol ne gol vec golova
aBd..moj će se isto zvati po Seji..znači Rembrandt!!!!!lejla je napisao/la:jel ono ti rec da ces djetetu dat ime po igracu utakmice u subotu,,, znaci mali Sejad je na putuvrebac86 je napisao/la:pozzz raja zna li mozda neko koje sve televizije prenose utakmicu sutra,,,,da mogu gledati????? znam za BHTV I HTV 2,,,,,, hvala unaprijed ako neko zna!!!! a sto se tice sutra tekme samo da kazem ma nije bitno tko igra ako nebude Misimovica tu je Pjanic na njegovo mjesto i nije velika razlika!!!!ali vidjecemo daleko je sutra hahhahah![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.