Kod tržnice.Imaš prodavnice adidasa,sportlifea i Nikea.sikirica je napisao/la:Gdje je taj Nike Shop ?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg hobitima poput mene nista drugo ne preostajeceze je napisao/la:Koliki im je ovo temeljDonnie Darko je napisao/la:
Cimam rodjaka da mi pošalje ove. Đubre ih nove dobilo, a ne nosa ih. Kaže nisu njegov fazon.
Malo manji od ovog

Ma odlicne patike.
Ne mozes naci bolje kod nas ..
Ne mozes naci bolje kod nas ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
iskreno...Donnie Darko je napisao/la:
Cimam rodjaka da mi pošalje ove. Đubre ih nove dobilo, a ne nosa ih. Kaže nisu njegov fazon.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
iskrenoBosniacum Lilium je napisao/la:iskreno...Donnie Darko je napisao/la:
[img]http://4.bp.****.com/-G0J-Tr1P_ps/TqVyPcsVc-I/AAAAAAAACOo/nW9LPNACTvM/s1600/post.jpg[/img]
link ti ne valja

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
iskreno, bolje i da ne vidis reakciju na tene 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Jesi to Messi size? 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Donnie Darko je napisao/la:

DRUG NEBI TI PUNCA
Nije, nego Cazorla.LBJ MVP je napisao/la:Jesi to Messi size?

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Stvarno brate ovo ne lici ni na sta. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ma haj cenat gore doleGreivis je napisao/la:Nije, nego Cazorla.LBJ MVP je napisao/la:Jesi to Messi size?

Fino bi bilo s njim poigrat basketa

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trebao bih stvarno jednom vas dvojicu nauciti kako se igra. Moze i 1 na 2, no problem.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Donnie Darko
- Kontakt:
176 i counting (nadam se najiskrenije), al svi su mi u drustvu 185+, pa mi se cini da sam ko Đovinko.
Tu je negdje i Emir ako sam dobro zapazio
Tu je negdje i Emir ako sam dobro zapazio

- legenda reala
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Trebao bih stvarno jednom vas dvojicu nauciti kako se igra. Moze i 1 na 2, no problem.

Stvarno ovaj propali igrač nikad da se pomiri sa stvarnošću

Isko do 25-te se raste, haj bogati izguraćeš na 180 bar

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tebe bih pojeo ko Duncan Marca,a Donnijea ko Parker NashaGreivis je napisao/la:Trebao bih stvarno jednom vas dvojicu nauciti kako se igra. Moze i 1 na 2, no problem.

Ja imam oko 183 da mi je kako na 190 do te 25. Pamele

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma joj ja i sa 177 zadovoljan. Tako sam se na pesu prije uvijek praviolegenda reala je napisao/la:Isko do 25-te se raste, haj bogati izguraćeš na 180 bar

Legendarni pogledaj rezultate Grizzliesa od kako sam se vratio.
Hajde, nisi puno nizi od mene i Charlia. Ja mislio ti ispod 170. Znaci, moze basket?
Hajde, nisi puno nizi od mene i Charlia. Ja mislio ti ispod 170. Znaci, moze basket?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Ti si propo, o tebi dovoljno govori činjenica da si trećeligaš, da u onoj sax-ligi nisi mogo medaGreivis je napisao/la:Legendarni pogledaj rezultate Grizzliesa od kako sam se vratio.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
E moja treća violino...Greivis je napisao/la:Legendarni pogledaj rezultate Grizzliesa od kako sam se vratio.
Ne igram basketa otkad sam pokido boga oca iz ligamenata koljena.

Pa Grizzliesi bili u prvoj dok sam igrao. Ja odem, ispadnu u drugu, pa u trecu. Ja se vratim, sad ce opet u prvu.legenda reala je napisao/la:Ti si propo, o tebi dovoljno govori činjenica da si trećeligaš, da u onoj sax-ligi nisi mogo medaGreivis je napisao/la:Legendarni pogledaj rezultate Grizzliesa od kako sam se vratio.

Ped.ercino reci ne umijem ili ne smijem, budi covjek.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant