jbmilan je napisao/la:Jack Bogkatalinskiosim je napisao/la:iskusniji, pametniji, zanima me vaše mišljenje o kombinaciji whey gold standard i jack 3d ?
ps. ishrana i trening su zadovoljavajuciSamo sto s vremenom prelazis sa 1 na 2 pa na 2ipo pa na 3 mjerice
![]()
al brate, da razvaljuje, razvaljujeauuuuuuu kad se samo sjetim treninga

Znamo svi i čuli smo za ovaj famozni reaktoru i koliko ga hvale i tako dalje, i to vjerovatno i radi kod ljudi ali mi samo jedno nije jasno ako gledamo sa logične strane, kako može da u 4g stane sve ono što je neophodno da radi kao npr neki NO koji ima 20g mericu? Mislim daj, pa nismo mi ptičice da nam je dovoljna ta gramaža kako bi nas boostovala, svi znamo da minimum 3-4g ariginina i oko 2g beta alanina, oko 5g kreatina i ostalih supstanci treba da bi podigli nas trening na sljedeći nivo, a ovaj preparat će da nam kaže da je to moguće u 4 grama? Da samo zbog jedne supstance geranium.
1,3-Dimethylamylamine (Geranium [Stem]) - Ova supstanca se nalazi na listi zabranjenih ili na doping listi zato što jako utiče na centralni nervni sistem. Ovo je jedina supstanca koja presijava ovaj preparat i koji radi ogroman posao u njemu poslje koga svi kažu "u jebote al me radi jacked". Međutim neki će reći kako ova supstanca ne potiče iz originalnog geranium ulja nego je extract biljke pa je otprilike i sigurna za korištenje sve dok se ne pređu granice (od kojih je posljedica zavisnost).
Schizandrol A - Takodje jedna opasna supstanca.Smatra se da najviše utiće na neurotransmitere centralnog nervnog sistema koji regulišu brzinu i reflekse. Takođe može da se postane zavistan od ove susptance, veoma jak psihostimulator.