Ne bih da ispadne da sam euforičan previse ili opimističan, ali sutra hendikep na Bayern, uvjeren sam u dobru igru
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- amel10071988
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Gledam na Sport 1 emisiju pred meč sa Juventusom, svi potenciraju na Bayernovu ahilovu tetivu a to je skok igra, naročito u odbrani, moram priznati kad se sve pogleda tu i jesmo potanki, da li je to psihološki problem od finala LP 2012 ili nedostatak skok igrača (ovo drugo je nemoguce pored Dante-a, Martineza, Buyten-a , Boatenga i dr) ali po meni je dobro sto se oko toga digla prasina, jer mislim da će igrači posebnu paznju obratiti na prekide i skok igru.
Ne bih da ispadne da sam euforičan previse ili opimističan, ali sutra hendikep na Bayern, uvjeren sam u dobru igru
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- brzitesanj
- Kontakt:
THOMAS MULLER: „Svi mi koji igramo u napadu moraćemo dosta posla da obavimo u obrambenim zadacima kako bismo sačuvali svoj gol. Juventus je veoma opasan tim. Ubijeđen sam da možemo da pobjedimo, ali moramo da odigramo sa 100% svojih mogućnosti.“
TONI KROOS: „Juventus je veliko ime europskog fudbala, i po mom mišljenju, jedino Barcelona ima jači tim. Njihova odbrana je nevjerojatno dobra i biće nam veoma teško da ih 'probijemo'. Cilj nam je pobjeda, po mogućnosti bez primljenog gola. Očekujem veliku borbu na sredini terena, jer vjerujem da smo tu približnog kvaliteta. Naročito moramo da obratimo pažnju na Pirla. Protiv Juventusa moramo bolje i jače nego protiv bilo koje ekipe protiv koje smo igrali do sada. Ukoliko pružimo najbolju partiju u sezoni, ne sumnjam da ćemo da pobjedimo.“

TONI KROOS: „Juventus je veliko ime europskog fudbala, i po mom mišljenju, jedino Barcelona ima jači tim. Njihova odbrana je nevjerojatno dobra i biće nam veoma teško da ih 'probijemo'. Cilj nam je pobjeda, po mogućnosti bez primljenog gola. Očekujem veliku borbu na sredini terena, jer vjerujem da smo tu približnog kvaliteta. Naročito moramo da obratimo pažnju na Pirla. Protiv Juventusa moramo bolje i jače nego protiv bilo koje ekipe protiv koje smo igrali do sada. Ukoliko pružimo najbolju partiju u sezoni, ne sumnjam da ćemo da pobjedimo.“

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
To je malo sada i psiholosko nadmudrivanje i laskanje protivniku svi znamo pa tako i tomica i kros da smo bolji od juBeabrzitesanj je napisao/la:THOMAS MULLER: „Svi mi koji igramo u napadu moraćemo dosta posla da obavimo u obrambenim zadacima kako bismo sačuvali svoj gol. Juventus je veoma opasan tim. Ubijeđen sam da možemo da pobjedimo, ali moramo da odigramo sa 100% svojih mogućnosti.“
- DragonReborn
- Kontakt:
Moj drug misli da ce Juventus proci Bajern ukupunim rezultatom od 2-1 "on agregejt" uz pobedu od 0-1 uTorinu i poraz od 0-2 u Monaku.
Ovlastio me je da napisem u njegovo ime, kako ga ne biste banovali sa originalnog naloga.
Cak je rekao kako ce uloziti kucu i imanje u pobedu Huventusa.
Ovlastio me je da napisem u njegovo ime, kako ga ne biste banovali sa originalnog naloga.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
E ovako momci,sutra krecemo u pohod na britansko poluostrvo slede nam dva jbn.meca sa zabarima bit ce zestoko po meni rezultat iz prvog meca vec neke stvari nazociti ko je blizi polufinalu ,ovdje se nema sta kalkulisati ,mora se udariti na protivnika svim mogucim oruzijem svim silama samo pobjeda dolazi u obzir bez primljenog gola sve ostalo umanju nam sanse da se razumijemo ,ubedjen sam da to mozemo nadigrati i dobiti zabare imamo na kormilu starog lisca kojo je okusio slast trofeja LP koji je taj trofej prosle sezone izgubio samo sto je bilo sudjeno ,ali sada je spreman sve dati od sebe da ponovoddozivi taj osjecaj na koncu svoje velike bogate karijere da pokaze ono sto je cuvao za ovakav pohod ,doslo je vrijeme i da nam jednom sudbina se osmjehne.
PS:tvoj drug se najeo ludih gljiva
sala
PS:tvoj drug se najeo ludih gljiva
- schweinsteiger
- Kontakt:
"on aggregate" se prolazi ako je rezultat izjednacen,pa neka ekipa prodje zbog golova u gostima.DragonReborn je napisao/la:Moj drug misli da ce Juventus proci Bajern ukupunim rezultatom od 2-1 "on agregejt" uz pobedu od 0-1 uTorinu i poraz od 0-2 u Monaku.
Npr. mi odigramo sutra 1:1 kod kuce,a onda u gostima 2:2,ukupan rezultat bi bio 3:3 i mi bismo prosli.
"On aggregate" ne mozes nikako proci,a da ukupan rezultat nije remi.
#miasanmia
- DragonReborn
- Kontakt:
То % " ? је ? & " $ ? у "(авеј ?), а "он агрегејт" је у & ?.schweinsteiger je napisao/la:"on aggregate" se prolazi ako je rezultat izjednacen,pa neka ekipa prodje zbog golova u gostima.DragonReborn je napisao/la:Moj drug misli da ce Juventus proci Bajern ukupunim rezultatom od 2-1 "on agregejt" uz pobedu od 0-1 uTorinu i poraz od 0-2 u Monaku.
Npr. mi odigramo sutra 1:1 kod kuce,a onda u gostima 2:2,ukupan rezultat bi bio 3:3 i mi bismo prosli.
"On aggregate" ne mozes nikako proci,a da ukupan rezultat nije remi.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Glavni urednik Focusa i clan Nadzornog odbora Bayerna Helmut Markwort je kritikovao Neuera zbog golva koje prima iz prekida i preporucio Heynckesu da naredi postavljanje igraca na stative prilikom kornera.
Odmah je medjutim stigao odgovor Heynckesa koji je izjavio da to ne radi ni jedna ekipa kada su u pitanju prekidi, pa cak ni Real ni Juventus.
Bezpotrebna kritika Markwort-a pred najvazniju utakmicu sezone i nadam se da ista nece utjecati na igrace.
Odmah je medjutim stigao odgovor Heynckesa koji je izjavio da to ne radi ni jedna ekipa kada su u pitanju prekidi, pa cak ni Real ni Juventus.
Bezpotrebna kritika Markwort-a pred najvazniju utakmicu sezone i nadam se da ista nece utjecati na igrace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- brzitesanj
- Kontakt:
Mislim da nije bezpotrebna kritika na račun Neuera i igrača, ona dva gola Bayern je primio samo zbog lošeg postavljanja igrača i Neuera kod kornera i to treba da svate igrači da svaki korner svate totalno ozbiljno i danema zahebancije kod korneraamerosm je napisao/la:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Dosao je i taj dan nervoza vec pomalo djeluje ,optimistican sam po nasu momcad ,vazno je odraditit dobro prvu tekmu koja ce nas u mnogome pribliziti polufinalu,sve ostalo je po meni ogromnop razocarenje nakopn zadnje tri godine gdje nismo bili ljubimci sudbine i srece red je da se i nas malo pocasti. 
Hoće li Mandžo ponoviti Euro kada je zabio Buffonu?
- brzitesanj
- Kontakt:
Salihamidžić je u najnovijoj izjavi rekao kako je Bayern blagi favorit i ako bude pokazao ono što pokazuje u utakmicama ove sezone, onda ima velike šanse da pobijedi.
Ovo da je Effenberg izjavio da je Juve favorit je apsolutna glupost, ko je god to naveo ovde nek fino pročita ponovo i nek se ne oslanja uvijek na ono što balkanski mediji prenesu, jer 50 % izjava izopače. Prema tome, detaljnije pročitat, a ne letit na forum objavit informaciju isto ko da će se za tako nešto dobit ogromni zlatnik....
Effenberg je nakon izvlačenja (a poslije u nekim navratima i ponovio, u subotu tokom utakmice s Hsv-om takođe) rekao da Bayerna čeka izuzetno težak zadatak i slične je stvari pohvalio kod Juvea kao i Hasan. Ali to je već nešto skroz drugačije, od onog što je ovde preneseno...
Večeras je bitno da Bayern odigra strpljivo, stabilno, kompaktno i bit će potrebno : mnogo ulaženja u duele, žestokih, mnogo trke , mnogo oštrih brzih pasova, dobro kretanje bez lopte. Greške kod kornera i neorganzivanost pozada se ne bi smjeli događat. Mora se nametnut svoj stil igre i pokazati dominacija na terenu. Treba kolektivno dobro suzbiti neke ubitačne protunapade Juventusa, a Pirlu biti za petama i ići žešće da mu se malo oduzme volja za igranjem. Na njega je teško vršiti presing jer dobro pronalazi rješenja i pod pritiskom, ali tu treba biti mudar i što više ga pritisnuti.
Najbitnija je stvar nametnut svoju igru, razvlačit protivnika, preciznost pasova u ovakvim duelima protiv kompaktnih ekipa je najbitnija, bitno je ići i dosta u širinu. A strpljivost će biti potrebna.
Jedan od problema je ovde se prilagodit protivniku, tačnije naviknut se na njega, jer nailazi se na jedan sistem, na koji nije naša ekipa naviknuta. Iako na sličan sistem smo imali posla, (nešto sličan je bio i kod Napolija u grupi), prošle sezone pa smo tad obje utakmice dobro apsolvirali.
Ako prvi Bayern zabije gol moglo bi ići jako dobro, samo treba izbjeći da prvi primimo gol. A naravno najbolje bi bilo igrat s nulom.
Ovo da je Effenberg izjavio da je Juve favorit je apsolutna glupost, ko je god to naveo ovde nek fino pročita ponovo i nek se ne oslanja uvijek na ono što balkanski mediji prenesu, jer 50 % izjava izopače. Prema tome, detaljnije pročitat, a ne letit na forum objavit informaciju isto ko da će se za tako nešto dobit ogromni zlatnik....
Effenberg je nakon izvlačenja (a poslije u nekim navratima i ponovio, u subotu tokom utakmice s Hsv-om takođe) rekao da Bayerna čeka izuzetno težak zadatak i slične je stvari pohvalio kod Juvea kao i Hasan. Ali to je već nešto skroz drugačije, od onog što je ovde preneseno...
Večeras je bitno da Bayern odigra strpljivo, stabilno, kompaktno i bit će potrebno : mnogo ulaženja u duele, žestokih, mnogo trke , mnogo oštrih brzih pasova, dobro kretanje bez lopte. Greške kod kornera i neorganzivanost pozada se ne bi smjeli događat. Mora se nametnut svoj stil igre i pokazati dominacija na terenu. Treba kolektivno dobro suzbiti neke ubitačne protunapade Juventusa, a Pirlu biti za petama i ići žešće da mu se malo oduzme volja za igranjem. Na njega je teško vršiti presing jer dobro pronalazi rješenja i pod pritiskom, ali tu treba biti mudar i što više ga pritisnuti.
Najbitnija je stvar nametnut svoju igru, razvlačit protivnika, preciznost pasova u ovakvim duelima protiv kompaktnih ekipa je najbitnija, bitno je ići i dosta u širinu. A strpljivost će biti potrebna.
Jedan od problema je ovde se prilagodit protivniku, tačnije naviknut se na njega, jer nailazi se na jedan sistem, na koji nije naša ekipa naviknuta. Iako na sličan sistem smo imali posla, (nešto sličan je bio i kod Napolija u grupi), prošle sezone pa smo tad obje utakmice dobro apsolvirali.
Ako prvi Bayern zabije gol moglo bi ići jako dobro, samo treba izbjeći da prvi primimo gol. A naravno najbolje bi bilo igrat s nulom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za većerašnji derbi sa bianconerima, Robben na klupi prema Bildu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- gerdmuller
- Kontakt:
Veceras ponovno navijaci bojkotiraju kao i svaku domacu tekmu ove sezone u ligi prvaka zbog postrozenja kontrole na stadionu 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
iako smo ga dosta kritizirali ovih dana ja bih počeo sa Robenom a posle bih uveo Milera.što se tiče Efenberga priča priče bezvezne,on jest bio svojevremeno vođa kad smo bili prvaci a i sad oni postoje zna to on vrlo dobro njemu je u prvom redu krivo što nije trener Bajerna ili u najmanju ruku u stručnom stožeru Bajerna ali valja se zato borit... Bajernovci zbijmo redove večeras i abd do sigurne pobjede ...
Najvaznije da izbjegavamo kornere sa lijeve strane. Od zadnja 4 gola iz kornera, 3 smo primili sa lijeve strane 
Nego, iz prostog razloga, predlazem Juppu da postavi oplatu sa lijeve korner strane da lopta ne moze liniju preci
Hejters gona hejt

Hajmo momci svi u napad, jedan je Bayern!!!
Nego, iz prostog razloga, predlazem Juppu da postavi oplatu sa lijeve korner strane da lopta ne moze liniju preci
Hejters gona hejt

Hajmo momci svi u napad, jedan je Bayern!!!
Sent from my Philips Smart TV.
- anton 1983
- Kontakt:
Znate kaj mi nije jasTno? Postoji ova tema Bayerna u kojoj se piše o večerašnjoj utakmici i postoji tema u podforumu LP, za tekmu protiv Juvea!
Ćemu pisanje o večerašnjoj tekmi u ovoj temi, kad za to je predviđena jedna druga tema?
Ćemu pisanje o večerašnjoj tekmi u ovoj temi, kad za to je predviđena jedna druga tema?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
gerdmuller je napisao/la:Veceras ponovno navijaci bojkotiraju kao i svaku domacu tekmu ove sezone u ligi prvaka zbog postrozenja kontrole na stadionu
Ogroman hendikep. Vidjelo se kako je sa njima na gostovanju protiv Arsenala gdje se navijači domaćih nisu čuli, a kako je to katastrofalno izgledalo na domaćem terenu. Ne mogu vjerovati da bojkotiraju kada se unaprijed zna da od toga nema ništa. Šokiran sam.
Ne igra Robben
Očekujem od Gustava vrhunsku utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.