FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
DOMINACIJA !
Kakva igra Bayern-a i kakva presing na posljednju liniju Juventusa koji je u potpunosti nadigran, ali nazalost ostace gorak ukus zbog drugog gola - no uvijek treba imati na umu da se u zivotu sve vraca. Bayern je protekle godine nepravedno izgubio finale LP na domacem terenu.
Kao dvije mrlje utakmice moze se opisati start Ribery-a nad Vidal-om koji je bio bezpotreban i imao je srece da sudija isti nije vidio, jer ono je za crveni karton, kao i slaba realizacija igraca Bayern-a, jer da su isti bili prisebniji pitanje pobjednika bi vec bilo rijeseno nakon prvog poluvremena.
Nadam se da nece doci do opustanja u uzvratnoj utakmici i da cemo u 1/2 finalu gledati Njemacki duel.
Kakva igra Bayern-a i kakva presing na posljednju liniju Juventusa koji je u potpunosti nadigran, ali nazalost ostace gorak ukus zbog drugog gola - no uvijek treba imati na umu da se u zivotu sve vraca. Bayern je protekle godine nepravedno izgubio finale LP na domacem terenu.
Kao dvije mrlje utakmice moze se opisati start Ribery-a nad Vidal-om koji je bio bezpotreban i imao je srece da sudija isti nije vidio, jer ono je za crveni karton, kao i slaba realizacija igraca Bayern-a, jer da su isti bili prisebniji pitanje pobjednika bi vec bilo rijeseno nakon prvog poluvremena.
Nadam se da nece doci do opustanja u uzvratnoj utakmici i da cemo u 1/2 finalu gledati Njemacki duel.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cestitam na pobedi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
+1IlPrincipino je napisao/la:Apsolutno zasluzena pobjeda. Cestitam vam. Fantastitan ste tim. Masina. Mi nismo bili svoji ali to ne umanjuje ni sekunde vasu pobjedu. Jos jednom sve cestitke
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- pasha_the_one
- Kontakt:

"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- Nail for Real
- Kontakt:
Bravo, dobar presing ste radili.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Bravo momci, čestitke.
Kasnije dok se smire strasi kratak osvrt aBd.
Kasnije dok se smire strasi kratak osvrt aBd.
BAYERN IZNAD SVEGA!
Ma nije bilo tako teško kao što se očekivalo.

Ma nije bilo tako teško kao što se očekivalo.
Vom Jäger zum Gejagten
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
Cestitke na pobijedi i nadam se da cete daleko dogurat dalje.Do godine 
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....
Ovakvu igru volim, to volim.....
A zašto su mi ovakve pobjede drage? Nagradno pitanje.....
Ko je pratio do sad šta sam pisao znat će......
ALEEEEEEEE
AJMOOOOOOOOO.....
Detaljniji osvrt poslije........
Ovakvu igru volim, to volim.....
A zašto su mi ovakve pobjede drage? Nagradno pitanje.....
ALEEEEEEEE
AJMOOOOOOOOO.....
Detaljniji osvrt poslije........
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Robben kriminalan veceras, da je Kroos nastavio ovdje bi sigurno jos bilo goloba u mrezi Juveta.....sta je sa Martinezom povrijeden ili sta?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jao presingaaaaaaaaaa 
[quote
[/quote]
Imal ga đe???!
MrMuscle je napisao/la:
Javim vas se kasnije jer to strasno volim....
[/quote]Imal ga đe???!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Naš vezni red je PREMOĆAN Schweinsteiger i Gustavo odigrali za čistu 10ku al' po meni igrač utakmice Ribery pa šta je radio taj čovjek
Šta tek reći za našeg Alabu osim svaka čast majstore.
MIA SAN MIA
Šta tek reći za našeg Alabu osim svaka čast majstore.
MIA SAN MIA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zuti kartoni.MrWhite je napisao/la:Robben kriminalan veceras, da je Kroos nastavio ovdje bi sigurno jos bilo goloba u mrezi Juveta.....sta je sa Martinezom povrijeden ili sta?
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.
Igrom zaslužena prednost od dva gola, ali treba biti pošten i reći da je prvi gol mnogo odredio nastavak utakmice i mislim da ne bi bilo tako lako Bayernu. Drugi gol je ofsajd, ali Buffon je morao bolje.
Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Igrom zaslužena prednost od dva gola, ali treba biti pošten i reći da je prvi gol mnogo odredio nastavak utakmice i mislim da ne bi bilo tako lako Bayernu. Drugi gol je ofsajd, ali Buffon je morao bolje.
Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 02 apr 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Chiellini je obični mesar koji ne može zaustaviti igrača bez da ga prvo prebije.
Bayern rutinski odradio posao do kraja. Robben jedini odigrao ponovno slabo... Koliko taj čovjek može promašiti prilika, realizacija mu je prejadna. Ribery u svom stilu, vrtio četvoricu na jednom kvadratu.
Nema se šta pisati, sve je se vidjelo. Juventus je tek par puta prešao centar terena.
Bayern rutinski odradio posao do kraja. Robben jedini odigrao ponovno slabo... Koliko taj čovjek može promašiti prilika, realizacija mu je prejadna. Ribery u svom stilu, vrtio četvoricu na jednom kvadratu.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sve su braca bavarci vec napisali
presing
Gustavo-Svajni strasni, Robben je dobro odigrao fantasticno po mom ukusu, samo da je onaj sut dao bilo bi super 
Nisam ocekivao ovakav pocetak onaj gol Alabe iznenadio sam se i cak se nisam radovao, mislio sam nedaj Boze zabice gol i dzaba..
No eto odlican rezultat, ne treba sad mislit da smo vec u polufinalu vec odigrat i drugu utakmicu koja je ak se ne varam sljedece sedmice
Valjda ce i Kroos biti spreman..
Mandzo dobio veliku bitku, strasno se momak borio kao i Muller.. Ribery sta reci covjek magiju prosipa samo tako
U uzvratu im nema Lištajnera
i Vidala i nadam se da cemo to rjesit .
FC Bayern Munchen

Nisam ocekivao ovakav pocetak onaj gol Alabe iznenadio sam se i cak se nisam radovao, mislio sam nedaj Boze zabice gol i dzaba..
No eto odlican rezultat, ne treba sad mislit da smo vec u polufinalu vec odigrat i drugu utakmicu koja je ak se ne varam sljedece sedmice
Mandzo dobio veliku bitku, strasno se momak borio kao i Muller.. Ribery sta reci covjek magiju prosipa samo tako
U uzvratu im nema Lištajnera
FC Bayern Munchen
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Mi večeras kao da smo igrali sami uuopšte nije bilo nigdje Juvea
Alaba majstor, on je po meni igrač utakimce uz naravno Riberya
Alaba majstor, on je po meni igrač utakimce uz naravno Riberya
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Znaš šta mu može taj Chi...Sarajevo1946 je napisao/la: Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Ciganluk je na strani tog igrača, a ti se uperio prstom u Riba.
Mandža junak tekme
Svaka čast ovom momku.
Vom Jäger zum Gejagten
Bojao sam se nakon onih promašaja Robbena da ćemo biti kažnjeni.Nevjerovatno koliko je izgubio na realizaciji, još mi se vrti u glavi onaj šut preko gola sa svega 2 m. 
Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo i 1 gost.