FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jao presingaaaaaaaaaa 
[quote
[/quote]
Imal ga đe???!
MrMuscle je napisao/la:
Javim vas se kasnije jer to strasno volim....
[/quote]Imal ga đe???!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------
Naš vezni red je PREMOĆAN Schweinsteiger i Gustavo odigrali za čistu 10ku al' po meni igrač utakmice Ribery pa šta je radio taj čovjek
Šta tek reći za našeg Alabu osim svaka čast majstore.
MIA SAN MIA
Šta tek reći za našeg Alabu osim svaka čast majstore.
MIA SAN MIA
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Zuti kartoni.MrWhite je napisao/la:Robben kriminalan veceras, da je Kroos nastavio ovdje bi sigurno jos bilo goloba u mrezi Juveta.....sta je sa Martinezom povrijeden ili sta?
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi.
Igrom zaslužena prednost od dva gola, ali treba biti pošten i reći da je prvi gol mnogo odredio nastavak utakmice i mislim da ne bi bilo tako lako Bayernu. Drugi gol je ofsajd, ali Buffon je morao bolje.
Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Igrom zaslužena prednost od dva gola, ali treba biti pošten i reći da je prvi gol mnogo odredio nastavak utakmice i mislim da ne bi bilo tako lako Bayernu. Drugi gol je ofsajd, ali Buffon je morao bolje.
Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 02 apr 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Chiellini je obični mesar koji ne može zaustaviti igrača bez da ga prvo prebije.
Bayern rutinski odradio posao do kraja. Robben jedini odigrao ponovno slabo... Koliko taj čovjek može promašiti prilika, realizacija mu je prejadna. Ribery u svom stilu, vrtio četvoricu na jednom kvadratu.
Nema se šta pisati, sve je se vidjelo. Juventus je tek par puta prešao centar terena.
Bayern rutinski odradio posao do kraja. Robben jedini odigrao ponovno slabo... Koliko taj čovjek može promašiti prilika, realizacija mu je prejadna. Ribery u svom stilu, vrtio četvoricu na jednom kvadratu.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sve su braca bavarci vec napisali
presing
Gustavo-Svajni strasni, Robben je dobro odigrao fantasticno po mom ukusu, samo da je onaj sut dao bilo bi super 
Nisam ocekivao ovakav pocetak onaj gol Alabe iznenadio sam se i cak se nisam radovao, mislio sam nedaj Boze zabice gol i dzaba..
No eto odlican rezultat, ne treba sad mislit da smo vec u polufinalu vec odigrat i drugu utakmicu koja je ak se ne varam sljedece sedmice
Valjda ce i Kroos biti spreman..
Mandzo dobio veliku bitku, strasno se momak borio kao i Muller.. Ribery sta reci covjek magiju prosipa samo tako
U uzvratu im nema Lištajnera
i Vidala i nadam se da cemo to rjesit .
FC Bayern Munchen

Nisam ocekivao ovakav pocetak onaj gol Alabe iznenadio sam se i cak se nisam radovao, mislio sam nedaj Boze zabice gol i dzaba..
No eto odlican rezultat, ne treba sad mislit da smo vec u polufinalu vec odigrat i drugu utakmicu koja je ak se ne varam sljedece sedmice
Mandzo dobio veliku bitku, strasno se momak borio kao i Muller.. Ribery sta reci covjek magiju prosipa samo tako
U uzvratu im nema Lištajnera
FC Bayern Munchen
FC Bayern !!!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
Mi večeras kao da smo igrali sami uuopšte nije bilo nigdje Juvea
Alaba majstor, on je po meni igrač utakimce uz naravno Riberya
Alaba majstor, on je po meni igrač utakimce uz naravno Riberya
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Znaš šta mu može taj Chi...Sarajevo1946 je napisao/la: Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Ciganluk je na strani tog igrača, a ti se uperio prstom u Riba.
Mandža junak tekme
Svaka čast ovom momku.
Vom Jäger zum Gejagten
Bojao sam se nakon onih promašaja Robbena da ćemo biti kažnjeni.Nevjerovatno koliko je izgubio na realizaciji, još mi se vrti u glavi onaj šut preko gola sa svega 2 m. 
Čestitke na pobjedi.
Bili ste mnogo bolja ekipa i moglo je vrlo lako bit' i 3 ili više golova u mreži Buffona.
Ofsajd kod gola je bio, ali šta je tu je.
Meni je lično Mandžukić bio fenomenalan včrs. Svaka mu čast za igru i borbenost.
Bili ste mnogo bolja ekipa i moglo je vrlo lako bit' i 3 ili više golova u mreži Buffona.
Ofsajd kod gola je bio, ali šta je tu je.
Meni je lično Mandžukić bio fenomenalan včrs. Svaka mu čast za igru i borbenost.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Za Chiellinija se zna. On ne štedi ni sebe ni protivnika, nema mu se šta zamjeriti. Dovoljno je pogledati njegovo lice i nos koji je lomio više puta. Beskompromisan...geronimo je napisao/la:Znaš šta mu može taj Chi...Sarajevo1946 je napisao/la: Bayern je pokazao snagu, a bez ljutnje nadam se da će Chiellini slomiti Riberya u revanšu. Kakav je to simulator i koliko prgav igrač to je nevjerovatno, a inače je igračina.
Ciganluk je na strani tog igrača, a ti se uperio prstom u Riba.
Mandža junak tekme![]()
Svaka čast ovom momku.
Ribery je prevrtljiv i prgav, ali je igračina.
Mandžukić je odličan napadač stvarno.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 02 apr 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- anelbavarac
- Kontakt:
U briljanntnoj igri jedna katastrofalna vijest za nas
Für Toni Kroos ist die Saison beendet!
- supermario
- Kontakt:
Ma nasi momci su ih rasturili, nema tu puno price.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
-
DrinaLights
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma kakav ofsajd
Uzivajte BAVARCI !!!
Ma kakav ofsajd
Zadovoljan sam ali ne mogu se oteti utisku da smo mogli jos
Jedino su Robena veceras procitali
sljedecu tekmu bih volio vidjeti Shaqiri-a od prve minute
Sve u svemu,da sam mogao potpisat ovaj rezultatprije tekme ,uradio bih to bez razmisljanja
Jedino su Robena veceras procitali
Sve u svemu,da sam mogao potpisat ovaj rezultatprije tekme ,uradio bih to bez razmisljanja
- brzitesanj
- Kontakt:
Svi su večeras dobro izgledali i igrali, svi su odrađivali svoj dio zadatka(možda malo Robben podbacijo ali na to smo se mislim već i navikli) svakako Mandžukić kao i obično odlično prati igru i kretanje igrača i lopte.Da budemo realni i objektivni, možda mali offsajd Mandžukića kod drugog gola, al je i sudi teško odreagovati na pravi način u djeliuću sekunde. Polako ima i refanš nista još nije gotovo. 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Gdje si ovo pročitao.??anelbavarac je napisao/la:U briljanntnoj igri jedna katastrofalna vijest za nas
Nikako ne mogu da pređem preko činjenica koje nas prate u ovim bitnim tekmama, a to je da dajemo golove iz akcija koji pod navodnike ne bi smo trebali dati gol a mašimo ono što bi i ćorava koka ubola. Glas kritike je upravo zbog toga što stvorimo bar duplo više ovih 100% šansi nego što damo ''bezveznih'' golova. No da ne bude da ja nešto kritikujem, večeras tekma za 5, zalaganje, požrtvovanost, presing....jedno veliko DANKE Bayernu što mi osmjeh sa lica ne silazi 
MIA SAN MIA!!!
6 sedmica odsustvuje od prilike, u izjavama rekli i Kalle i Jupp, slušao malo prije....Saurman je napisao/la:Gdje si ovo pročitao.??anelbavarac je napisao/la:U briljanntnoj igri jedna katastrofalna vijest za nas
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.