FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schweinsteiger
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schweinsteiger » 03 apr 2013, 00:08

Mandzukic igrac utakmice.

Kako ce ga i Chiellini i Bonucci i Barzagli veceras da sanjaju,pa trojica nisu mogla da sastave pasa zbog njega :lol:

O onom nesebicnom dodavanju za Mullera samo rijeci hvale imam.Onde bi 1 od 20 napadaca uradilo ono sto je on uradio.Svaka cast,kapa do poda.

Ribery kao poletni mladic od 23-24 godine.Trckara svih 90 minuta koja je to masina.Iskreno se nadam da cemo osvojiti sve 3 krune i da ovaj covjek dobije nagradu za najboljeg igraca na svijetu.Mislim da ju je zasluzio do sad.

Ne znam zasto toliko hvalite Gustava.Inace,prije sam ga hvalio na sve strane,ali sad je ispao iz forme.U prvom poluvremenu par ocajnih pasova koji su nas mogli kostati gola,ali hvala Bogu odbrana je bila na nivou.

Eh da,jeste vidjeli zasto Van Buyten,a ne Boatenk ? 8-)
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 00:10

Čuj Mandžukić igrač utakmice. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 apr 2013, 00:11

Saurman je napisao/la:Čuj Mandžukić igrač utakmice. :mrgreen:
Pa odradio je puno posla....Što, koju bi mu to ocjenu dao i ko je po tebi igrač utakmice?
Meni je bio predobar, njega i Mullera bi izdvojio, iako sam već u ovom opširnijem osvrtu napisao, da su svi bili na visini...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 03 apr 2013, 00:14

S-Y-L-A-R je napisao/la:Vi kod Robbena samo negativne strane gledate, a činjenica je da je Bayern zaigrao duplo bolje otkako je on Kroosa zamjenio.Jeste promašio 2 izgledne prilike ali je u cijelosti odigrao odličnu utakmicu a bio je igrač kojeg su najviše čuvali.Nema šanse da se on proda.Velika greška bi to bila.U anketi sam stavio "ni sam ne znam", sada sam siguran, treba da ostane ! ;)
A treba biti realan, skontali su ga vec, jesi vidio kako onaj bek Juveta mu ide samo na lijevu stranu, desna strana prazna, ono nije smio da promasi pogotovo onu drugu priliku.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 03 apr 2013, 00:15

S-Y-L-A-R je napisao/la:U anketi sam stavio "ni sam ne znam", sada sam siguran, treba da ostane ! ;)
Nisi usamljen. ;)
Nail for Real je napisao/la:Mrtav igrac.
Ma ko bre, brate Milutine? :lol:
Misliš na onu vašu Martu Mariju? :lol:

Mandža je ubijao ove talijane u pojam, šteta zbog žutog, vjerovatno bi bio još žustriji. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2013, 00:17

Robben da je zabio bio bi heroj. Neka momci, pljujete previše na njega iako sam se i ja hvatao za glavu nakon 2 promašaja. Odigrao je odličan meč, mogao je možda jedanput dodati Ribery-u ali nije, isto tako Muller je mogao dodati Bilalu no on je pucao.

Volio bi da Luis Gustavo više puca, ima top u nozi no rijetko to pokazuje, također smo vidjeli šta Alaba ima u nozi 8-)

Drugovi, mislim da smo dosta jači nego prošle sezone i nadam se da će momci odigrati ove posljednje 4 utakmice na vrhusnkom nivou ako Bog da.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 apr 2013, 00:17

cestitke bayernu, pokazalo se da je za klasu bolji od zabara,iako je imao dosta i srece bayern,tj sretan splet okolnosti da se postigne onako jedan rani gol iz nicega, taj gol je izbacio juveta totalno iz takta, njihovo najjace oruzje je bilo da se brane i cekaju kontru,medjutim ona realno gledajuci frljoka im je oduzela to najjace oruzje,njihovu poganu mrtvačku igru, to je pomoglo bayi da ih pregazi,mada bolji je bayern i da nije bilo tog sretnog ranog gola,vjerovatno bi to na isto doslo

ovako bayern je 99 posto u polufinalu, samo neko glupo opustanje i potcjenjivanje, ili neka teska nesreca tipa rani crveni karton i sl mogu izbaciti bayern, zabari nisu dorasli da igraju protiv top ekipa i to je to,podero bi ih i dortmund
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 00:17

effe_sa je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Čuj Mandžukić igrač utakmice. :mrgreen:
Pa odradio je puno posla....Što, koju bi mu to ocjenu dao i ko je po tebi igrač utakmice?
Meni je bio predobar, njega i Mullera bi izdvojio, iako sam već u ovom opširnijem osvrtu napisao, da su svi bili na visini...
Ne kažem da Mandžo nije bio dobar, njegova borbenost je i ovaj put bila maximalna ali Ribery je večeras odigrao maestralnu partiju jednu od najboljih u zadnje vrijeme to je sigurno i definitivno zaslužuje epitet igrača utakmice.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2013, 00:18

geronimo je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:U anketi sam stavio "ni sam ne znam", sada sam siguran, treba da ostane ! ;)
Nisi usamljen. ;)
Nail for Real je napisao/la:Mrtav igrac.
Ma ko bre, brate Milutine? :lol:
Misliš na onu vašu Martu Mariju? :lol:

Mandža je ubijao ove talijane u pojam, šteta zbog žutog, vjerovatno bi bio još žustriji. :D
Ne, mislim da je savrseno jasno da mislim na celavca. Sta znam, mozda si i shvatio drugacije, no vjerovatno pijes krv :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 03 apr 2013, 00:22

po meni ribery igrac utakmice definitivno
robben pod hitno ga prodat sebican niko nemoze dobit lopte od njega Shaqir bi puno bolje udradio posao za cijelokupnu ekipu
i u sledecoj tekmi juventus dokrajcit i koracat ka jos jednom trofeju
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 apr 2013, 00:24

Imal gdje zabara na mapi??? Hehe, kapa do poda za sve nase igrace,posebno za Pantera koji je pri kraju nas spasio. Alaba, Ribery, Robben, Mandzukic, Schweini, kapa do poda momci, idemo odraditi jos uzvrat a onda nek je ostalim ekipama Bog dragi na pomoci.
BTW, kad se izvlace polufinalni parovi,je li tek poslije uzvrata,ili???
Stern des Südens

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 03 apr 2013, 00:26

proFCB je napisao/la:Imal gdje zabara na mapi??? Hehe, kapa do poda za sve nase igrace,posebno za Pantera koji je pri kraju nas spasio. Alaba, Ribery, Robben, Mandzukic, Schweini, kapa do poda momci, idemo odraditi jos uzvrat a onda nek je ostalim ekipama Bog dragi na pomoci.
BTW, kad se izvlace polufinalni parovi,je li tek poslije uzvrata,ili???
Kad god (nebitno za nas), ko da gledam dati će nam Barcu ili BvB ako prođemo i mi i oni. :mrgreen:

OFC, ne zaboravimo opet uzvrat u gostima. :lol:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 03 apr 2013, 00:28

slika

Pazite zadnju recenicu.
FACEPALM
#miasanmia

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 03 apr 2013, 00:29

elf1 je napisao/la:po meni ribery igrac utakmice definitivno
robben pod hitno ga prodat sebican niko nemoze dobit lopte od njega Shaqir bi puno bolje udradio posao za cijelokupnu ekipu
i u sledecoj tekmi juventus dokrajcit i koracat ka jos jednom trofeju
sva sreca pa se ti ništa ne pitaš :D

Robben je pridonio igri i više nego što misliš...ja sam zadovoljan njegovim izdanjem. Kad bi Bayern prodavao i kupovao igrače bez plana ne bi nas nigdje bilo. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 apr 2013, 00:32

Saurman je napisao/la:
Ne kažem da Mandžo nije bio dobar, njegova borbenost je i ovaj put bila maximalna ali Ribery je večeras odigrao maestralnu partiju jednu od najboljih u zadnje vrijeme to je sigurno i definitivno zaslužuje epitet igrača utakmice.
Ribery je cijelu sezonu maestralan...... :)
Ma gledaj, više je bitniji stvari, ključnih uradio Mandžo večeras, jer je vršio pritisak kad se rezultat lomio, nevjerovatno je radio, a borio se još s onakvim gorostasima u odbrani Juvea. Još upisao i asistenciju i dosta puta dobro vladao loptom. Odlično dobivao duele, gradio se i time donosio veliku sigurnost u igri Bayerna.
A Ribery je bio borben, imao je sjajne poteze, majstorije pravio, ali et ovom gore bi dao prednost, samo zbog toga što se Ribery nešto kasnije probudio...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 03 apr 2013, 00:32

Evo nakon šeste nularice sam se opustio, osjetim da me lagano počelo hvatati, nositi. :lol:

Nakon gola Juve krenu sa nekakvim atomskim presingom, kontam nećemo lako, ali ispiriše brzo...

Švajn je najbolji vezni na svijet, pa sad neću eto da kažem najbolji u našem timu,
ali igrač kojeg daleko najmanje možemo zamijeniti.

Ekipa(komplet)je odigrala vrhunski, pa i Robben je unio živost, trka, trka i trka,
a pokažite nam Mandžinu kilometražu, j.ebote 80 min. momčina sprintom proganja onog kosonju, brkonju i ćelu. :mrgreen:

Fenomenalno, ali Švajn me očarao igrama ove sezone,
boljeg veznog u životu gledao nisam, a konkurencija je tu svemirska.

Riberi kao vruć nož kroz maslo :D , Miler, Dante, Gustavo, Lam sve za 5,
ali Bujto :o , pa je li ono moguće :shock: , likčina leži i kupi lopte, a ostali preko njega k'o čunjevi se spotiču,
kako igra pa meni srce k'o Hum...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 apr 2013, 00:35

Recimo ovako, da je Robben zabio jedan od ona dva gola koja je realno mogao zabiti, bilo bi 110% da je odradio utakmicu ovako je nekih 90% sve dobro odradio i sa tim trebamo i moramo biti zadovoljni.

Druze,mene zaboli briga sad koga god da dobijemo,naravno ako prodjemo, mada bih najvise volio Reala, to su nase stare musterije ;)
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 03 apr 2013, 00:35

Ponovo tajluis Gustavo radi nevjerovatno puno posla,njem izgleda samo treba davati velike tekme lige Prvaka.Bastijan odlican,Mandza jako dobar dobio po frnjoci od Kelinija al ok,Ribery je veceras radio dar mar sa igracima juveta,u datim momentima su smjesno izgledali,al mi je najdraze bilo gledati kad Buon dodaje loptu u aut,jer presing je bio vrhunski,nisu znali sta ih je strefilo,sad malo pretjerujem al ok,zalim za promasenim sansama ,,trebalo je biti 3+.,Bilal vrati zajam onom Vidalu ucepi ga majstorski,e neka je,trazio je,mora pokazati Frank ko je glavni na AA.Nista nije gotovo,ne smijemo sebi dozvoliti Arsenal u uzvratu,odirati jos bolju tekmu,i izbaciti ih bez primljenog gola.
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2013, 00:39

Kad se sjetim vremena kad je Amidža kojeg sad nema (sigurno s dvije plavke mezi) :mrgreen: htio da se riješimo Schweinsteigera. :D

@effe - ne zaboravi da se i dosta laktao što je njegov trademark a i Englez se bio nešto nameračio da ga pošalje ranije pod tuš. :D

Klare

Post Postao/la Klare » 03 apr 2013, 00:42

Ima li igdje podatak o pretrčanim kilometrima ekipno, a pojedinačno bi još bolje bilo? :?

Koliko god ono vraćanje Vidalu simpatično bilo(ono kad mu prstom veli psssst),
Ribi je ondje bio na pretankom ledu, i umalo da zbog gluposti propusti i polufinale,
ono nimalo bezazleno nije bilo,
a sve u svemu utakmica jako fer, čak i iznad takvih očekivanja,
bilo malo udri-vrati, lagana kucukanja,
a recimo Real je protiv nas išao krajnje grubo i agresivno,
njima je u prvom planu bilo povrijediti, a tek onda loptu uzeti,
međutim Juve me iznenadio fer sportskom igrom. ;)
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 03 apr 2013, 00:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.