Odlicna tekma.
Pratio sam uporedo sa Barcom, ali kad god sam pogledao vidio sam loptu kod Bayerna.
Dobro je za fudbal da jedna takva ekipa ide dalje.
A Juventus me iznenadio negativno.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
pa je li ofsajd ili ne kakva su pravila?neo je napisao/la:
Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.

Postaviš sliku gdje je jasno da je offside i napišeš ispod "čist gol". Ja jesam za Bayern, ali offside je bio.neo je napisao/la:
Cist gol Bajerna i da dodam da Bajernu nisu dosudjena dva cista penala.

Pa odradio je puno posla....Što, koju bi mu to ocjenu dao i ko je po tebi igrač utakmice?Saurman je napisao/la:Čuj Mandžukić igrač utakmice.
A treba biti realan, skontali su ga vec, jesi vidio kako onaj bek Juveta mu ide samo na lijevu stranu, desna strana prazna, ono nije smio da promasi pogotovo onu drugu priliku.....S-Y-L-A-R je napisao/la:Vi kod Robbena samo negativne strane gledate, a činjenica je da je Bayern zaigrao duplo bolje otkako je on Kroosa zamjenio.Jeste promašio 2 izgledne prilike ali je u cijelosti odigrao odličnu utakmicu a bio je igrač kojeg su najviše čuvali.Nema šanse da se on proda.Velika greška bi to bila.U anketi sam stavio "ni sam ne znam", sada sam siguran, treba da ostane !
Nisi usamljen.S-Y-L-A-R je napisao/la:U anketi sam stavio "ni sam ne znam", sada sam siguran, treba da ostane !
Ma ko bre, brate Milutine?Nail for Real je napisao/la:Mrtav igrac.
Ne kažem da Mandžo nije bio dobar, njegova borbenost je i ovaj put bila maximalna ali Ribery je večeras odigrao maestralnu partiju jednu od najboljih u zadnje vrijeme to je sigurno i definitivno zaslužuje epitet igrača utakmice.effe_sa je napisao/la:Pa odradio je puno posla....Što, koju bi mu to ocjenu dao i ko je po tebi igrač utakmice?Saurman je napisao/la:Čuj Mandžukić igrač utakmice.
Meni je bio predobar, njega i Mullera bi izdvojio, iako sam već u ovom opširnijem osvrtu napisao, da su svi bili na visini...
Ne, mislim da je savrseno jasno da mislim na celavca. Sta znam, mozda si i shvatio drugacije, no vjerovatno pijes krvgeronimo je napisao/la:Nisi usamljen.S-Y-L-A-R je napisao/la:U anketi sam stavio "ni sam ne znam", sada sam siguran, treba da ostane !
Ma ko bre, brate Milutine?Nail for Real je napisao/la:Mrtav igrac.![]()
Misliš na onu vašu Martu Mariju?
Mandža je ubijao ove talijane u pojam, šteta zbog žutog, vjerovatno bi bio još žustriji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.