Ona druga situacije je sumnjiva, sekund prije prve. Dali je Khedira zadrzao loptu uz pomoc ruke i Esiena.RealMoudrid je napisao/la:Sudijska pravila nalažu da se jedanaesterac ne svira ako igrač koji je igrao rukom nije direktno uticao na igru i nije spriječio šut ili ubačaj prema golu.Vandelanoitte je napisao/la:Jel ovo rukomet ? fuj cigani jedni opet vam se štima kao što sam i najavio Galata oštećena naravno Perez umjesto da ulaže u igrače promjenio taktiku i sada ulaže u sudce.
Moralna pravila mi nalažu da ti kažem da si glup.
Galata igra i prijeti a Real doktorski ceka i daje golove. Varane jednom ispao a ostalo odradio pristojno, Ozil je majstorcina na kvadrat a Di Maria stvarno ima momenata kada iritira svojom sebicnoscu, kod jednog napada je imao poptuno otvoren prostor izmedju Riera-e i Kaya-e, Ozil stoji sam a on i dalje ide u sredinu i izvodi nekakve gluposti.
Real vodi ali previsoko, nije da ste zasluzili 2:0. Medjutim, ko te pita ali je zasluzeno, iskoristi greske protivnicke ekipe i rijesi pitanje pobjednika vec u prom mecu.