Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
nije los Galata al obrana im je rupa,Real rutinski uz ne bas sjajnu igru
Bas ga je otreso sto jes' jes',ali protiv Drogbe tako svi prolaze covjek je zvijer.mandraX je napisao/la:Qrac bi bio doktor da je Drogba namjestio nogu u onoj nekoj 10-15 minuti, tako nekako...otrese ga k'o slinu.LenBias je napisao/la:doktor varane
I Varane je poslije Yilmaza poslao van terena,a imo je u nastavku dobrih reakcija.
Zasad dobra partija,ja zadovoljan.
Ronaldo,Benzema za laganih 2:0.
U drugom da se potrude da ne prime gol,i eventualno daju jos jedan i onda na ekskurziju u Istanbul.
Nije ovo rutinski ovo je nafakaški.Sreća pa ne znaju levati iz Galate.
Vama nije smiješno kako nam Galata dominira posjedom na ESB
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
navikli smo mi dobijati bez posjeda, to najbolje barcelona zna u zadnje vrijemeLBJ MVP je napisao/la:Nije ovo rutinski ovo je nafakaški.Sreća pa ne znaju levati iz Galate.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
posjed je najmanje vazan,puno vaznije je da smo mi svoje sanse iskoristiliLBJ MVP je napisao/la:Nije ovo rutinski ovo je nafakaški.Sreća pa ne znaju levati iz Galate.
Ona druga situacije je sumnjiva, sekund prije prve. Dali je Khedira zadrzao loptu uz pomoc ruke i Esiena.RealMoudrid je napisao/la:Sudijska pravila nalažu da se jedanaesterac ne svira ako igrač koji je igrao rukom nije direktno uticao na igru i nije spriječio šut ili ubačaj prema golu.Vandelanoitte je napisao/la:Jel ovo rukomet ? fuj cigani jedni opet vam se štima kao što sam i najavio Galata oštećena naravno Perez umjesto da ulaže u igrače promjenio taktiku i sada ulaže u sudce.
Moralna pravila mi nalažu da ti kažem da si glup.
Galata igra i prijeti a Real doktorski ceka i daje golove. Varane jednom ispao a ostalo odradio pristojno, Ozil je majstorcina na kvadrat a Di Maria stvarno ima momenata kada iritira svojom sebicnoscu, kod jednog napada je imao poptuno otvoren prostor izmedju Riera-e i Kaya-e, Ozil stoji sam a on i dalje ide u sredinu i izvodi nekakve gluposti.
Real vodi ali previsoko, nije da ste zasluzili 2:0. Medjutim, ko te pita ali je zasluzeno, iskoristi greske protivnicke ekipe i rijesi pitanje pobjednika vec u prom mecu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Galata je bila bolja, ali Real svjesno prepustio sredinu terena i trese Galatu na kontre, vrlo efikasna taktika. Bojim se da će još lopti završiti u njihov mreži. Prividan osjećaj da vladaju terenom im je došao glave, previše se otkriju, pa ih Ronaldo pokrije
. Mogla je Galata do minimalno dva gola, ali su nekakvi traljavi u pm
. Dobra utakmica, nema šta. Što se tiče penala, teško da bi ijedan sudija dosudio za ono, ruka je bila svakako.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 03 apr 2013, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kakvih pet sekundi, dotakla ga lopta na sekundu.
Kao što sam i očekivao iz Mourinhovih izjava ranije, defanzivniji Real, prepustili loptu Galatasarayu u jednom dijelu utakmice i rade ono što najbolje znaju. Brze kontre i iskorištavanje loše odbrane.
Prva situacija, nije bio penal. Ruka uz tijelo, prirodan položaj. Druga situacija, čisto igranje rukom, ali to je bila lopta između njih dvojice, nije uticalo na igru, na šut, na ubačaj.
Kao što sam i očekivao iz Mourinhovih izjava ranije, defanzivniji Real, prepustili loptu Galatasarayu u jednom dijelu utakmice i rade ono što najbolje znaju. Brze kontre i iskorištavanje loše odbrane.
Prva situacija, nije bio penal. Ruka uz tijelo, prirodan položaj. Druga situacija, čisto igranje rukom, ali to je bila lopta između njih dvojice, nije uticalo na igru, na šut, na ubačaj.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Shvatam ja to,ali da su u onim šansama bili bolji igrači od ovog Drogbe aka bolimetakizasve i vrsnog strijelca poput Ebouea i sličnih sad bi bilo 2:2.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ma kako sumnjiva čisti penal da je to neki od igrača Galate napravio penal bi bio sviran ali naravno još jednom se dokazuje da su bez sudija ništa prošle godine liga sad liga prvaka ali opet je neće osvojit.Rooney88 je napisao/la:Ona druga situacije je sumnjiva, sekund prije prve. Dali je Khedira zadrzao loptu uz pomoc ruke i Esiena.RealMoudrid je napisao/la:Sudijska pravila nalažu da se jedanaesterac ne svira ako igrač koji je igrao rukom nije direktno uticao na igru i nije spriječio šut ili ubačaj prema golu.Vandelanoitte je napisao/la:Jel ovo rukomet ? fuj cigani jedni opet vam se štima kao što sam i najavio Galata oštećena naravno Perez umjesto da ulaže u igrače promjenio taktiku i sada ulaže u sudce.
Moralna pravila mi nalažu da ti kažem da si glup.
Galata igra i prijeti a Real doktorski ceka i daje golove. Varane jednom ispao a ostalo odradio pristojno, Ozil je majstorcina na kvadrat a Di Maria stvarno ima momenata kada iritira svojom sebicnoscu, kod jednog napada je imao poptuno otvoren prostor izmedju Riera-e i Kaya-e, Ozil stoji sam a on i dalje ide u sredinu i izvodi nekakve gluposti.
Real vodi ali previsoko, nije da ste zasluzili 2:0. Medjutim, ko te pita ali je zasluzeno, iskoristi greske protivnicke ekipe i rijesi pitanje pobjednika vec u prom mecu.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Da budem iskren nisam odavno gledao losiji Real.
Svaka ekipa u zrijebu sem Galate bi imala prednost na poluvremenu u to sam ubjedzen.
Mnogo rupa i prostora se ostavlja.Inace ritam utakmice polumrtav kao da je kakva paradna utakmica a ne 4-finale LP.
Real djeluje nezainteresovano , ponekad i nemocno.
Zahvaljujuci Galati vodite sa ovih 2:0 i individualnom kvalitetu.
Ovo Murinja mora brinuti , igra je po mom ukusu ocajna.Sa ovakvom igrom necete daleko dogurati...
Svaka ekipa u zrijebu sem Galate bi imala prednost na poluvremenu u to sam ubjedzen.
Mnogo rupa i prostora se ostavlja.Inace ritam utakmice polumrtav kao da je kakva paradna utakmica a ne 4-finale LP.
Ovo Murinja mora brinuti , igra je po mom ukusu ocajna.Sa ovakvom igrom necete daleko dogurati...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
polufinale LP nije daleko?Johny je napisao/la:Da budem iskren nisam odavno gledao losiji Real.
Zadnja izmjena: andro234, dana/u 03 apr 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Igramo preloše, nekako s pola snage, bez neke trke, baš ono samo da se završi tekma. Mislim da im Mourinho mora malo mame dirat na poluvremenu, da počnu igrati fino. Očekujem još dva gola, da fino u miru pošaljemo drugi sastav u Istanbul.
Jap , do polufinala..Johny je napisao/la:Sa ovakvom igrom necete daleko dogurati...
ne znam sta se ljudi cude
klasik Real gdje je na vrijeme zabio gol(da nije vise bi licilo na mec protiv Uniteda na ESB-u)
nakon gola su stali iza lopte i zabili jos jedan
zaista , no problem
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Sreća po Galatu je što najgori igrač na terenu nosi bijeli dres i broj 22 na leđima. 
2012/2013
Tu recenicu uzmes sa rezervom.Ako ciljate na titulu u LP onda je ista jako daleko.U zrijebu su ostale fantasticne ekipe jedna je vec poznata a to je Bayern 
nemoj vise, odustani, bar se casno povuci kada si se isprosipaoJohny je napisao/la:Tu recenicu uzmes sa rezervom.Ako ciljate na titulu u LP onda je ista jako daleko.U zrijebu su ostale fantasticne ekipe jedna je vec poznata a to je Bayern
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:nemoj vise, odustani, bar se casno povuci kada si se isprosipaoJohny je napisao/la:Tu recenicu uzmes sa rezervom.Ako ciljate na titulu u LP onda je ista jako daleko.U zrijebu su ostale fantasticne ekipe jedna je vec poznata a to je Bayern
Real igra predobro veceras,sta vam je ljudi?
- anonymousHD
- Kontakt:
The End! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.