FK Radnički Lukavac

Casp3r
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Casp3r » 04 apr 2013, 14:13

sodagrad je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Jel igrači idu na dan utakmice ili dan prije?
Sutra momci kreću za Livno, ali Zoom sigurno ima više informacija.... ;)
Za Livno krećemo u subotu ujutro.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 apr 2013, 14:18

:oops:
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 apr 2013, 15:30

VolimRadnicki je napisao/la::oops:
:?:

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 apr 2013, 15:36

Casp3r je napisao/la:
Razumijem ja da je situacija teška, ne samo kod nas nego svugdje, al' mislim da su igrači zaslužili da idu dan prije u Livno, ipak nije to blizu, umori to igrače. Al svejedno mislim da igrači mogu donijeti bod(ove), imat će finu podršku sa tribine.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 apr 2013, 15:42

VolimRadnicki je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:
Razumijem ja da je situacija teška, ne samo kod nas nego svugdje, al' mislim da su igrači zaslužili da idu dan prije u Livno, ipak nije to blizu, umori to igrače. Al svejedno mislim da igrači mogu donijeti bod(ove), imat će finu podršku sa tribine.
Sve je to sa razlogom prijatelju, sve.

A to da bi igrali bolje da idemo dan ranije uopšte nije precizna nauka. Pogotovo ako uzmemo da je Livno došlo nama po onom užarenom vremenu na dan odigravanja i da su igrači pojeli po jedan sendvič pred utakmicu.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 04 apr 2013, 15:52

Sve je to uredu, ali ako ganjamo PL moramo imati malo bolje uslove, nadam se da će doći bolji dani kada su finansije u pitanju.

To kada nam je Troglav uzeo bod, znamo svi u kakvoj smo tada situaciji bili.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 apr 2013, 15:54

VolimRadnicki je napisao/la:Sve je to uredu, ali ako ganjamo PL moramo imati malo bolje uslove, nadam se da će doći bolji dani kada su finansije u pitanju.

To kada nam je Troglav uzeo bod, znamo svi u kakvoj smo tada situaciji bili.
Kao što rekoh; sve je to s razlogom.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 apr 2013, 16:04

Finansijska situacija je takva kakva je. Da se otišlo dan ranije u Livno (ili okolinu), isplata punih plata igračima na vrijeme bi došla u pitanje. U dogovoru sa šefom stručnog štaba odlučeno je da se ipak ide na dan odigravanja utakmice, kako bi se obaveze prema igračima u cjelosti izmirile na vrijeme, a isto tako Vojvodić smatra da su fudbaleri spremni da odgovore zadacima i nakon višesatnog putovanja.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2013, 16:09

230 km, to je oko 4-5 sati vožnje... zayebano, ali i naši su na isti način došli u Lukavac i uzeli bod, tako da je svašta moguće.

Inače danas sjajno vrijeme, prvi dan bez kiše nakon dosta vremena, samo da ovako ostane i imamo utakmicu na razini Lige prvaka.
Hayley <3

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 04 apr 2013, 16:11

badblueboylivno je napisao/la:230 km, to je oko 4-5 sati vožnje... zayebano, ali i naši su na isti način došli u Lukavac i uzeli bod, tako da je svašta moguće.

Inače danas sjajno vrijeme, prvi dan bez kiše nakon dosta vremena, samo da ovako ostane i imamo utakmicu na razini Lige prvaka.
Ja baš danas (i kod nas je ovdje "progledalo" vrijeme) govorim Zoom-u kad bi ovako vrijeme ostalo do subote i u Livnu.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 apr 2013, 16:17

Haha, kao da su me čuli. http://www.livno-online.com/zupanija/27 ... suncan-dan" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne sviđa mi se druga rečenica u tekstu. :roll:
Hayley <3

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 apr 2013, 16:41

Zoom088 je napisao/la:Finansijska situacija je takva kakva je. Da se otišlo dan ranije u Livno (ili okolinu), isplata punih plata igračima na vrijeme bi došla u pitanje. U dogovoru sa šefom stručnog štaba odlučeno je da se ipak ide na dan odigravanja utakmice, kako bi se obaveze prema igračima u cjelosti izmirile na vrijeme, a isto tako Vojvodić smatra da su fudbaleri spremni da odgovore zadacima i nakon višesatnog putovanja.
Podržavam i ja ovo, ipak su plate bitnije, a utakmica u 16h počinje tako da momci su oko 13 ili 14h u Livnu i biće to sve ok, samo naprijed, platu su dobili pred utakmicu sad nek zaigraju.... ;)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 apr 2013, 17:46

Sad se mogu dobro napiti i to je to,teren u Livnu se danas valja i predivno izgleda,mislim da će tribina biti premala da primi sve,a ako još dođu gosti bojim se problema jer nema odvojenog prostora a budala nikad malo.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 apr 2013, 18:08

Nisam nikad bio ali Livno izgledao kao fin gradić, bar na ovih par fotografija iz par uglova. :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 apr 2013, 18:18

plavobijeli je napisao/la:Sad se mogu dobro napiti i to je to,teren u Livnu se danas valja i predivno izgleda,mislim da će tribina biti premala da primi sve,a ako još dođu gosti bojim se problema jer nema odvojenog prostora a budala nikad malo.
SIOUXi sigurno dolaze, a ne vjerujem da će biti problema. Danas je i zvanično najavljen dolazak navijača tako da će domaćin osigurati prostor za njih.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 apr 2013, 18:22

Zoom088 je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Sad se mogu dobro napiti i to je to,teren u Livnu se danas valja i predivno izgleda,mislim da će tribina biti premala da primi sve,a ako još dođu gosti bojim se problema jer nema odvojenog prostora a budala nikad malo.
SIOUXi sigurno dolaze, a ne vjerujem da će biti problema. Danas je i zvanično najavljen dolazak navijača tako da će domaćin osigurati prostor za njih.
Nema sve po PS-u vi iz UO "Radnički" radite svaka vam čast......;)

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 apr 2013, 18:26

Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 apr 2013, 18:28

plavobijeli je napisao/la:Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.
Šta reći :lol: :lol: :lol:

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 04 apr 2013, 18:32

plavobijeli je napisao/la:Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nemoj više, molim te k'o boga.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 04 apr 2013, 18:37

Momak ti ili si puno stariji pa nisi sav svoj, izvini što ti ovo moram reći, ili si premlad pa nemaš pojma ni o čemu...... :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.