Za Livno krećemo u subotu ujutro.sodagrad je napisao/la:Sutra momci kreću za Livno, ali Zoom sigurno ima više informacija....VolimRadnicki je napisao/la:Jel igrači idu na dan utakmice ili dan prije?
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
VolimRadnicki je napisao/la:

-
- Kontakt:
Razumijem ja da je situacija teška, ne samo kod nas nego svugdje, al' mislim da su igrači zaslužili da idu dan prije u Livno, ipak nije to blizu, umori to igrače. Al svejedno mislim da igrači mogu donijeti bod(ove), imat će finu podršku sa tribine.Casp3r je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:
1921
1989
1989
Sve je to sa razlogom prijatelju, sve.VolimRadnicki je napisao/la:Razumijem ja da je situacija teška, ne samo kod nas nego svugdje, al' mislim da su igrači zaslužili da idu dan prije u Livno, ipak nije to blizu, umori to igrače. Al svejedno mislim da igrači mogu donijeti bod(ove), imat će finu podršku sa tribine.Casp3r je napisao/la:VolimRadnicki je napisao/la:
A to da bi igrali bolje da idemo dan ranije uopšte nije precizna nauka. Pogotovo ako uzmemo da je Livno došlo nama po onom užarenom vremenu na dan odigravanja i da su igrači pojeli po jedan sendvič pred utakmicu.
-
- Kontakt:
Sve je to uredu, ali ako ganjamo PL moramo imati malo bolje uslove, nadam se da će doći bolji dani kada su finansije u pitanju.
To kada nam je Troglav uzeo bod, znamo svi u kakvoj smo tada situaciji bili.
1921
1989
1989
Kao što rekoh; sve je to s razlogom.VolimRadnicki je napisao/la:Sve je to uredu, ali ako ganjamo PL moramo imati malo bolje uslove, nadam se da će doći bolji dani kada su finansije u pitanju.
Finansijska situacija je takva kakva je. Da se otišlo dan ranije u Livno (ili okolinu), isplata punih plata igračima na vrijeme bi došla u pitanje. U dogovoru sa šefom stručnog štaba odlučeno je da se ipak ide na dan odigravanja utakmice, kako bi se obaveze prema igračima u cjelosti izmirile na vrijeme, a isto tako Vojvodić smatra da su fudbaleri spremni da odgovore zadacima i nakon višesatnog putovanja.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- badblueboylivno
- Kontakt:
230 km, to je oko 4-5 sati vožnje... zayebano, ali i naši su na isti način došli u Lukavac i uzeli bod, tako da je svašta moguće.
Inače danas sjajno vrijeme, prvi dan bez kiše nakon dosta vremena, samo da ovako ostane i imamo utakmicu na razini Lige prvaka.
Inače danas sjajno vrijeme, prvi dan bez kiše nakon dosta vremena, samo da ovako ostane i imamo utakmicu na razini Lige prvaka.
Hayley <3
Ja baš danas (i kod nas je ovdje "progledalo" vrijeme) govorim Zoom-u kad bi ovako vrijeme ostalo do subote i u Livnu.badblueboylivno je napisao/la:230 km, to je oko 4-5 sati vožnje... zayebano, ali i naši su na isti način došli u Lukavac i uzeli bod, tako da je svašta moguće.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Haha, kao da su me čuli. http://www.livno-online.com/zupanija/27 ... suncan-dan" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne sviđa mi se druga rečenica u tekstu.
Ne sviđa mi se druga rečenica u tekstu.

Hayley <3
Podržavam i ja ovo, ipak su plate bitnije, a utakmica u 16h počinje tako da momci su oko 13 ili 14h u Livnu i biće to sve ok, samo naprijed, platu su dobili pred utakmicu sad nek zaigraju....Zoom088 je napisao/la:Finansijska situacija je takva kakva je. Da se otišlo dan ranije u Livno (ili okolinu), isplata punih plata igračima na vrijeme bi došla u pitanje. U dogovoru sa šefom stručnog štaba odlučeno je da se ipak ide na dan odigravanja utakmice, kako bi se obaveze prema igračima u cjelosti izmirile na vrijeme, a isto tako Vojvodić smatra da su fudbaleri spremni da odgovore zadacima i nakon višesatnog putovanja.

-
- Kontakt:
Sad se mogu dobro napiti i to je to,teren u Livnu se danas valja i predivno izgleda,mislim da će tribina biti premala da primi sve,a ako još dođu gosti bojim se problema jer nema odvojenog prostora a budala nikad malo.
Nisam nikad bio ali Livno izgledao kao fin gradić, bar na ovih par fotografija iz par uglova. 

SIOUXi sigurno dolaze, a ne vjerujem da će biti problema. Danas je i zvanično najavljen dolazak navijača tako da će domaćin osigurati prostor za njih.plavobijeli je napisao/la:Sad se mogu dobro napiti i to je to,teren u Livnu se danas valja i predivno izgleda,mislim da će tribina biti premala da primi sve,a ako još dođu gosti bojim se problema jer nema odvojenog prostora a budala nikad malo.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Nema sve po PS-u vi iz UO "Radnički" radite svaka vam čast......Zoom088 je napisao/la:SIOUXi sigurno dolaze, a ne vjerujem da će biti problema. Danas je i zvanično najavljen dolazak navijača tako da će domaćin osigurati prostor za njih.plavobijeli je napisao/la:Sad se mogu dobro napiti i to je to,teren u Livnu se danas valja i predivno izgleda,mislim da će tribina biti premala da primi sve,a ako još dođu gosti bojim se problema jer nema odvojenog prostora a budala nikad malo.

-
- Kontakt:
Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.
Šta rećiplavobijeli je napisao/la:Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.

plavobijeli je napisao/la:Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.

Nemoj više, molim te k'o boga.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Momak ti ili si puno stariji pa nisi sav svoj, izvini što ti ovo moram reći, ili si premlad pa nemaš pojma ni o čemu......plavobijeli je napisao/la:Jedino sa našom konjicom zajedno pa navijajte,jeli moguća informacija da ste u Podgrmeču podkupili tri njihova igrača ili je to neka patka da se napravi naboj pred ovu utakmicu.Bojim se problema među navijačima jer ovi su naši ludi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.