thank you turkish brother...arkadas marku dasaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
thank you turkish brother...arkadas marku dasaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
ovaj lafo iz turkiyeaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
Jeste iz turske je...harry_90 je napisao/la:ovaj lafo iz turkiyeaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
İyi şanslar sana bro Türkler için aşağıdaki nitelikler de iyiaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
ko je prvi poveoEmir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
kooo??????fixator je napisao/la:rdio sarajevo čitav program posvetio utakmici svaka im čast
evo slušam upravo
ajmo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jesil pjan sanjao...Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
Thank you. I hope you will cheer together with us and I hope you will wear your Salihovic jersey tonight.aydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
imas gore snimak pa vidi kakao nas hrvati bodreharry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
iako od turske nemam nikakve koristi hvala im,vise sam zahvalan hrvatima sto nas bodre...
VOLIM TE BOSNO
ma mojoj tetki dzevriji ispala iz cekera kad se vracala sa pijace al srecom nije niko teze ozlijedzen svi su dobro prosli zato sto se ona bacila na bombuLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ljudi hoce li mi neko ukratko objasnit ko je bacio bombu i gdje to bilo ... posto sam sad stigao na forum samo sam pregledao ovaj klip nis mi nije jasno>???
harry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
iako od turske nemam nikakve koristi hvala im,vise sam zahvalan hrvatima sto nas bodre...
VOLIM TE BOSNO
Gledao sam ga,i dao sam komentar,ko sisa njega,nas su bodrili u zagrebu itd..na stranici indexa su ljiljani,to ti dovoljno govori,i koliko su za 7 dana na njihovim portalima pisano o nasoj repki,HVALA IM NA TOME,ljudi nas podrzavaju,da vidim u turskoj gdje su ljiljani na stranici portalamrzim_ulizice je napisao/la:imas gore snimak pa vidi kakao nas hrvati bodreharry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
VOLIM TE BOSNO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.