thank you turkish brother...arkadas marku dasaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ovaj lafo iz turkiyeaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jeste iz turske je...harry_90 je napisao/la:ovaj lafo iz turkiyeaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
İyi şanslar sana bro Türkler için aşağıdaki nitelikler de iyiaydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
-
bosnia_rules
- Kontakt:
hvala braco turci,,i mi smo vas podrzavali 2008,,sada nam se oduzite,i vi nas bodrite veceras do pobjede INSHAALLAH
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal 
A C A B !
rdio sarajevo čitav program posvetio utakmici svaka im čast
evo slušam upravo
ajmo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evo slušam upravo
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 18 nov 2009, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ko je prvi poveoEmir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili
iako od turske nemam nikakve koristi hvala im,vise sam zahvalan hrvatima sto nas bodre...
VOLIM TE BOSNO
VOLIM TE BOSNO
kooo??????fixator je napisao/la:rdio sarajevo čitav program posvetio utakmici svaka im čast
evo slušam upravo
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- rob do bagro
- Kontakt:
jesil pjan sanjao...Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam jutros od 7 poceo piti haha ...ali sanjao sam 1:2 za Portugal
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Principatus
- Kontakt:
Thank you. I hope you will cheer together with us and I hope you will wear your Salihovic jersey tonight.aydin_galatasaray je napisao/la:good luck bosnian brothers
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Lokomotiv Jaroslavl
- Kontakt:
ljudi hoce li mi neko ukratko objasnit ko je bacio bombu i gdje to bilo ... posto sam sad stigao na forum samo sam pregledao ovaj klip nis mi nije jasno>???
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
imas gore snimak pa vidi kakao nas hrvati bodreharry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
iako od turske nemam nikakve koristi hvala im,vise sam zahvalan hrvatima sto nas bodre...
VOLIM TE BOSNO
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma mojoj tetki dzevriji ispala iz cekera kad se vracala sa pijace al srecom nije niko teze ozlijedzen svi su dobro prosli zato sto se ona bacila na bombuLokomotiv Jaroslavl je napisao/la:ljudi hoce li mi neko ukratko objasnit ko je bacio bombu i gdje to bilo ... posto sam sad stigao na forum samo sam pregledao ovaj klip nis mi nije jasno>???
ev gledam sa prozora momak se ogrno zastavom i šalom i ode.....a ja čaj pijem aaaaaaaaaaaaalllllllleeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaallllllleeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaallllllllleeeeeeee iiigraaaaj BOSNO ne daj se igraj svi smo uz tebe
aaaaaaaaaallllllllllleeeeeeeeeee aaaaaaaalllllllleeeeeee aaaaaaaaaaallllleeeeeeeeee
aaaaaaaaaallllllllllleeeeeeeeeee aaaaaaaalllllllleeeeeee aaaaaaaaaaallllleeeeeeeeee
-
bosnia_rules
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
VOLIM TE BOSNO
nemam ni od hrvatske nista,a braca turci su nas uvijek podrzavali ne samo u fudbalu,hvala im,,puno nam znaci to
taj klip što si gledao, kalesijac, je s priprema reprezentacije u novom vinodolskom (hrvatska), znači nije ni od danas, ni od jučer.
a ova bomba je bačena u maglaju, maloprije, 4 ranjenih.
a ova bomba je bačena u maglaju, maloprije, 4 ranjenih.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Gledao sam ga,i dao sam komentar,ko sisa njega,nas su bodrili u zagrebu itd..na stranici indexa su ljiljani,to ti dovoljno govori,i koliko su za 7 dana na njihovim portalima pisano o nasoj repki,HVALA IM NA TOME,ljudi nas podrzavaju,da vidim u turskoj gdje su ljiljani na stranici portalamrzim_ulizice je napisao/la:imas gore snimak pa vidi kakao nas hrvati bodreharry_90 je napisao/la:Ok drago mi je da nas i neko iz turske podrzava,iako smo ih izbacili![]()
VOLIM TE BOSNO
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.