zeljo je do sad jedini klub u bh okvirima od 1995. koji je u jednoj sezoni pobjedio sve ekipe na gostovanjima... 4 pobjede ima sa gostovanja ove godine u kupu... ako pobjede i siroki brijeg u hercegovini onda ce to biti jos jedan nedostizan rekord!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
jos jedna impresivna brojka za kup.
zeljo je do sad jedini klub u bh okvirima od 1995. koji je u jednoj sezoni pobjedio sve ekipe na gostovanjima... 4 pobjede ima sa gostovanja ove godine u kupu... ako pobjede i siroki brijeg u hercegovini onda ce to biti jos jedan nedostizan rekord!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Meni je zao,al mislim da je stvarno vrijeme da se zahvalimo tom momku...Buu je napisao/la:Imas univerzalca i makedonce, sta ce ti vise ?![]()
Zna li neko ste je sa Smajicem ?
Amare hvala ti...
Bas ko sto kazes, nazalost, al kako stoje stvari, takva je situacija. Ceka se vec dugo na njega, i onda kad je prosao pripreme i sve dodje utakmica i on odigra prosjecnu utakmicu. I onda opet povreda i iznova cekanje na jednu-dvije tekme u kojim opet vjerovatno nece puno pokazat. Sad kad imamo toliko rjesenja u veznom redu, pa i preporodjenog Stanica, a i varijantu da nas pojaca Bucan, onda nam vijecno povrijedjeni Smajic stvarno nije potreban. Drag mi je i sve, al previse je na "bolovanju" da bi se smatrao ozbiljnim "radnikom".
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
ovo sto Amar radi u nasoj ligi nije normalno maloprije sam se sav najezio kad sam procitao da 34 utakmice nemamo poraza, naredne tri utakmice bi mogle biti jako vazne u slucaju da uzmemo 7 bodova to bi bio veliki korak ka tituli jer ne bi valjalo da kitarim pruzimo priliku al ja se nadam da ce im Velez bar bod uzeti i to bi bilo dovoljno
Bravo majstore.jovanmaksimovic je napisao/la:jos jedna impresivna brojka za kup.
Fkt, ovi ne znaju ni šta prodaju ccc... ajd bar su nekog obradovali!
http://www.****/artikal/6387408/sal-z ... -sarajevo/
http://www.****/artikal/6387408/sal-z ... -sarajevo/
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 05 apr 2013, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ima li prenosa u nedjelju?
Imaabuzenze je napisao/la:Ima li prenosa u nedjelju?
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
manite se prenosa, svi u lukavicu
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta mislis? Ima li sanse da napunimo onu tribinu u Lukavici? Koliko ona inace prima? Hvalafedeltafrotta je napisao/la:manite se prenosa, svi u lukavicu
Zar se vi nadate da će nam uopšte dozvoliti gostovanje!? Ja sam uvjeren da će nam zabraniti kao i prošli put i pravdati se kako nisu u stanju obezbjediti gostovanje.DzoleZeljo je napisao/la:Sta mislis? Ima li sanse da napunimo onu tribinu u Lukavici? Koliko ona inace prima? Hvalafedeltafrotta je napisao/la:manite se prenosa, svi u lukavicu
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Stara priča. Ovdje pišu ljudi od Čapljine do Stockholma. Hoćeš im ti platit' da dođu?fedeltafrotta je napisao/la:manite se prenosa, svi u lukavicu
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
hoće li dozvoliti
1ooo karata je navodno dato, al da nas ode 3ooo moraće nas pustit
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Predstavljamo plave nade: Adnan Osmanović
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-p ... ovic/5083/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-p ... ovic/5083/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pazi da ne puste.fedeltafrotta je napisao/la:hoće li dozvoliti![]()
Trener Slavije pred derbi
Šešlija: Kad igra ''loše'' pobjeđuje, a kad igra dobro Željo je mašina!
Tako je Šeš
A sutra cemo to dokazati po ko zna koji put 
Tako je Šeš
Prekosutra...nime_tm87 je napisao/la:Trener Slavije pred derbi
Tako je ŠešA sutra cemo to dokazati po ko zna koji put
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
pa to pusti suplju sjeti se tekmi ove sezone osim prveBuu je napisao/la:ma nece nas ni biti 1000, bezveze razbijate glavu
Željeznicar za život cijeli !
ipetm je napisao/la:Prekosutra...nime_tm87 je napisao/la:Trener Slavije pred derbi
Tako je ŠešA sutra cemo to dokazati po ko zna koji put
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, Sarun, w0st i 28 gostiju.