Osim toga,sigurno bi uspjeli i ko keceri,po istom principu,Lazo zgrce,a Adil prikucavaBuu je napisao/la:Mislim da bi Lazo i Adilovic bili najbolji napadacki tandem lige. Lazo zgrce, a Adil prikucava
Sky's the limit
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Osim toga,sigurno bi uspjeli i ko keceri,po istom principu,Lazo zgrce,a Adil prikucavaBuu je napisao/la:Mislim da bi Lazo i Adilovic bili najbolji napadacki tandem lige. Lazo zgrce, a Adil prikucava
ja sam bio na jednom treningu prije goska i on nije trenirao, bio je pored terena i pricao sa nekim gospodinom, kao bio je na nekom snimanju i ima neki hematom...Buu je napisao/la:Imas univerzalca i makedonce, sta ce ti vise ?![]()
Zna li neko ste je sa Smajicem ?
Meni je zao,al mislim da je stvarno vrijeme da se zahvalimo tom momku...Buu je napisao/la:Imas univerzalca i makedonce, sta ce ti vise ?![]()
Zna li neko ste je sa Smajicem ?
Bravo majstore.jovanmaksimovic je napisao/la:jos jedna impresivna brojka za kup.
zeljo je do sad jedini klub u bh okvirima od 1995. koji je u jednoj sezoni pobjedio sve ekipe na gostovanjima... 4 pobjede ima sa gostovanja ove godine u kupu... ako pobjede i siroki brijeg u hercegovini onda ce to biti jos jedan nedostizan rekord!!!
Imaabuzenze je napisao/la:Ima li prenosa u nedjelju?
Sta mislis? Ima li sanse da napunimo onu tribinu u Lukavici? Koliko ona inace prima? Hvalafedeltafrotta je napisao/la:manite se prenosa, svi u lukavicu
Zar se vi nadate da će nam uopšte dozvoliti gostovanje!? Ja sam uvjeren da će nam zabraniti kao i prošli put i pravdati se kako nisu u stanju obezbjediti gostovanje.DzoleZeljo je napisao/la:Sta mislis? Ima li sanse da napunimo onu tribinu u Lukavici? Koliko ona inace prima? Hvalafedeltafrotta je napisao/la:manite se prenosa, svi u lukavicu
Stara priča. Ovdje pišu ljudi od Čapljine do Stockholma. Hoćeš im ti platit' da dođu?fedeltafrotta je napisao/la:manite se prenosa, svi u lukavicu
Pazi da ne puste.fedeltafrotta je napisao/la:hoće li dozvoliti![]()
1ooo karata je navodno dato, al da nas ode 3ooo moraće nas pustit
Prekosutra...nime_tm87 je napisao/la:Trener Slavije pred derbi
Šešlija: Kad igra ''loše'' pobjeđuje, a kad igra dobro Željo je mašina!
Tako je ŠešA sutra cemo to dokazati po ko zna koji put
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Proximic i 28 gostiju.