RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
jaro ovdje kod nas haos s prevozom, ako budem išao, idem pješke s ilidže, ne treba mi puno jedno 35 minuta...samo se nadam lijepom vremenu...rodjak je napisao/la:Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pisesAlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?(mojne mi izvlakuse
)
Sutra je kisa, a prekosutra oblacn bez padavina.AlemC85 je napisao/la:jaro ovdje kod nas haos s prevozom, ako budem išao, idem pješke s ilidže, ne treba mi puno jedno 35 minuta...samo se nadam lijepom vremenu...rodjak je napisao/la:Aleme hoces li ti na utakmicu,da nam izvjestaj pisesAlemC85 je napisao/la:kakvo je raspoloženje pred sutrašnji meč?(mojne mi izvlakuse
)
nuhic inako neigra ove polusezone mada bi za mene trebao igrat umjesto kodre! hebibovic svakako nevalja da fali jer je svaku tekmu jedan od bolji!Crvenarmija je napisao/la:Nema Hebibovića i Nuhića sutra.
sto se tekme sutra tice za mene bi na hladjenje trebali kodro i zolj jer nisu pokazali ama bas nista protiv gradine a kodro na kraju krajeva citavu sezonu nista nepokazuje i stim bi ga rahimic trebao hladit koju tekmu nebili malo zivnuo! nevalja vidit da je kapiten u jednoj ekipi u isto vrijeme i najgori na terenu! ja bi rekao da nam je sutra vrlo vazna tekma, ne toliko bodovno koliko za povjerenje navijaca da se nesto pozitivno desava u klubu! poslje pobjeda protiv celika i rudara bila je neka pozitivna atmosfera i posjeta protiv gradine je bila primjetno veca nego u prijasnjim tekmama mada je vrijeme bilo katastrofalno! tu neku pozitivnu atmosferu bi jedino mogli sacuvat u slucaju dobre tekme u sarajevu protiv olimpica jer je sada uveliko poljuljana nakon remija sa gradinom, znaci bod ili sva tri uz dobru igru kao i u prijedoru! u suprotnom ako nas olimpic glat dobije opet ce bit blijede brojke na tribinama protiv sarajeva u srijedu! a znamo da tekme protiv sarajeva inace privlace malo vise publike i stim u slucaju dobre igre protiv olimpika bi konacno mogli vidit dobro popunjen stadion u srijedu sa sarajevom! neznam za ostale ali ja sam se drama pozelio punog stadiona jer evo vec godinama ga nismo vidili cak ni u jacim tekmama a kamoli u nekim tekmama sa prosjecnim protivnicima!
Valjda Ibro zna šta radi,je..ga kad promašiš onakve šanse kao mi protiv Gradine dobro je pa nismo izgubili.Ako sutra
igarali kao u Prijedoru imamo se čemu nadati,jer očekivati je da Olimpik krene naprijed što nama odgovara.Imamo brze igrače i trebali bi iskoristiti kontre kojih će sigurno biti.Valja se muški boriti pa šta bude.
igarali kao u Prijedoru imamo se čemu nadati,jer očekivati je da Olimpik krene naprijed što nama odgovara.Imamo brze igrače i trebali bi iskoristiti kontre kojih će sigurno biti.Valja se muški boriti pa šta bude.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Tebra slazem se s tobom samo hrabro i otvoreno ako budu bunkerali nema nista od bod/ova. Isto kao protiv Rudara probat zavalit go na pocetku i onda ih imamo. Forza Velezemil02in je napisao/la:Valjda Ibro zna šta radi,je..ga kad promašiš onakve šanse kao mi protiv Gradine dobro je pa nismo izgubili.Ako sutra
Ide li RAja sutra u Sa. Ja sam malo stariji a i radim sutra. Ja sam od onih koji su bodrili Rodjene na Cairu,Jna,Kantridi,Marakani,Maksimiru,Poljudu pa tako da sam vise na wi-fi kad gostujemo ali sam u vrapcicima svaku tekmu
-
- Kontakt:
RA organizovano dolazi u Sarajevo.oldcrewra je napisao/la:Ide li RAja sutra u Sa. Ja sam malo stariji a i radim sutra. Ja sam od onih koji su bodrili Rodjene na Cairu,Jna,Kantridi,Marakani,Maksimiru,Poljudu pa tako da sam vise na wi-fi kad gostujemo ali sam u vrapcicima svaku tekmu
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
sada nam dolaze ključne tekme za opstanak...prvo danas Olimpic, u srijedu sarajevo, pa u nedjelju GOŠK...
bit će veselo kao na teferiču...

e tek sad je vazno da su se dobro fizicki spremili u suprotnom 3 tekme za heftu dana nece mnogo lijepo izgledat! hajmo danas pobjeda protiv olimpica pa da se konacno stadion napuni protiv sarajeva u srijedu!AlemC85 je napisao/la:sada nam dolaze ključne tekme za opstanak...prvo danas Olimpic, u srijedu sarajevo, pa u nedjelju GOŠK...
Pred susret na Otoci
Zaustavljena kolona navijača Veleža, kod vozača autobosa pronađena puška

Pred susret na Otoci
Dio navijača mostarskog kluba, koji je krenuo na utakmicu Olimpic-Velež koji se igra na stadionu Otoka, vraćen je i prema neslužbenim informacijama neće moći prisutvovati današnjem meču.
Grupa oko 60 najvatrenijih pristalica Veleža, zaustavljena je pri rutinskoj kontroli od strane policije, a zanimljivo je da je kod vozača autobusa pronađena puška, nakon čega je policja odlučila da vrati kolonu.
Olimpic i Velež u ovim trenucima trebaju početi svoj meč.
Dio navijača mostarskog kluba, koji je krenuo na utakmicu Olimpic-Velež koji se igra na stadionu Otoka, vraćen je i prema neslužbenim informacijama neće moći prisutvovati današnjem meču.
Grupa oko 60 najvatrenijih pristalica Veleža, zaustavljena je pri rutinskoj kontroli od strane policije, a zanimljivo je da je kod vozača autobusa pronađena puška, nakon čega je policja odlučila da vrati kolonu.
Olimpic i Velež u ovim trenucima trebaju početi svoj meč.
24' 1:1...
Jesi na tekmi?AlemC85 je napisao/la:24' 1:1...
ma nema zajebancije sa Rodjenima,sta ti mislisamypitar je napisao/la:Pred susret na Otoci

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
rodjak je napisao/la:ma nema zajebancije sa Rodjenima,sta ti mislisamypitar je napisao/la:Pred susret na Otoci
Zaustavljena kolona navijača Veleža, kod vozača autobosa pronađena puška![]()
![]()
koliko je?
1:1 i dalje 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
sta je ovo forum bio zablokiro pa mi neda uci,ta nije tolika navala 

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
rodjak je napisao/la:sta je ovo forum bio zablokiro pa mi neda uci,ta nije tolika navala
I meni isto,a nista se ne desava...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.