$ " " у ' ? " ? ' " & $, ? не ' $ се " & " $ ¥ & ? ? ' " везе са / " Сарајеваfanab XXL je napisao/la:Jeli može neko postati taj grb od Željezničara iz Banja Luke...

$ " " у ' ? " ? ' " & $, ? не ' $ се " & " $ ¥ & ? ? ' " везе са / " Сарајеваfanab XXL je napisao/la:Jeli može neko postati taj grb od Željezničara iz Banja Luke...
% % то " у ? ", $ $ & $ $ $ " ?" je napisao/la:$ " " у ' ? " ? ' " & $, ? не ' $ се " & " $ ¥ & ? ? ' " везе са / " Сарајеваfanab XXL je napisao/la:Jeli može neko postati taj grb od Željezničara iz Banja Luke...
ето & " ја $ $ ? ? ' ? ' &EastStand je napisao/la:% % то " у ? ", $ $ & $ $ $ " ?" je napisao/la:$ " " у ' ? " ? ' " & $, ? не ' $ се " & " $ ¥ & ? ? ' " везе са / " Сарајеваfanab XXL je napisao/la:Jeli može neko postati taj grb od Željezničara iz Banja Luke....
ја ' ? $ $ " $ & ? ' % $ се " & $? & je napisao/la:cini mi se da je grb ovog zelje skoro isti kao i grb zelje iz rajvosa
ovo što sam citirao bilo je postirano na forumu, ali sam obrisao. nemam pametnijeg posla nego da prebiram po tvojim privatnim porukama." je napisao/la:Koliko ja znam , administratoru , nesmiješ da čitaš privatne poruke , a ti si čitao od banjaluka poruke ... !!!
zli mrkvić je napisao/la:Ja mislim da bi bilo dobro da BSK uđe u premijer ligu. To bi puno značilo za grad!
Obećao sam malo informacija o BSK-u.
Klub je osnovan 1932 godine na mejdanu (za pridošlice- današnje Obilićevo). Banjalučki sportski klub bio je u životu sve do početka II svijetskog rata, kada prekida sa radom isve do 1952 kad je grupa "hisećana" ponovo osnovali klub. Najveći uspijeh BSK-u je takmičenje u drugoj ligi SFRJ- jedno vrijeme se takmičio i sa Borcem ali Borac je veliki klub i uvijek se vraćao u prvu ligu a BSK je ispadao iz druge lige. Od tih vremena i potiče banjalučki gradski derbi BSK-Borac. Te utakmice su uvijek imale svoje draži- to su utakmice u kojima navijači i jednog i drugog tima, bilo plavi ili crveno plavi stoje jedni pored drugih i komentarišu utakmicu. Od osnivanja Republike Srpske- gradski derbi dobija veći značaj. I BSK i BORAC su od osnivanja naše lige učesnici- prve lige RS, gdje bsk od osnivanja uvijek igra značajnu ulogu- čak mislim i da je klub koji se od početka lige takmiči tu- nikad nije ispadao a NIJE SE NI PLASIRAO U PL. BORAC opet kao veliki klub ide u premijer ligu a bsk ostaje u prvoj ligi RS. tako je i danas. Od ulaska borca u pl opet se prekida gradski derbi. ZATO SAM JA MISLIM DA BSK MORA JEDNOM UĆI U PL I U TOJ LIGI NASTAVITI NAŠ GRADSKI DERBI (sada će oni dušebrižnici reći da će prije Borac u prvu ligu RS)
Ja sam lokal patriot i mislio sam da će na ovom forumu biti puno više ljudi koji će podržati moju ideju, a ne svi kao jedan kako će grad, šta će biti sa borcem ako bsk uđe u pl itd.... Kao da će te vi lično finansirati klub a ne grad. Banja luka ima buđet najveći u rs- siguran sam može to da podnese. Ako ništa samo vas molim nemojte kukati !
Drugo TEMA JE B S K a ne ZVEZDA- ona ama bas nikakve veze nema sa BSKom!
Drugi podaci:
Stadion- ČAIRE na Hisetama-nema tribine, mada bsk igra utakmice i na gradskom stadionu
Navijači- HORDA ZLIH MRKVIĆA, MRKVIĆI (nikad zvanični naziv, zvali su ih i DOMCI- banjalučani znaju zašto)
Nadimak- ROMANTIČARI SA ČAIRA
Veci uspijesi- 2. LIGA SFRJ, ČETVRT FINALE KUPA BiH (izbacili smo ČELIK u Zenici), FINALE KUPA RS, VICEŠAMPION RS 3 puta.
Najveći rivali- nekad NAPRIJED i OMLADINAC (takođe bl klubovi)
Dresovi- PLAVI I BIJELI-pomoćni.
NAMA JE GRB GRADA SVETINJA- BSK BANJA LUKA OOOOOOOOO OOOOOOOOOOOO
tada sam imao nekih 12 - 13 godina, jedna od utakmica koji cu se sjecati do kraja zivota,kisa nevrijeme ,zli mrkvić je napisao/la:, ČETVRT FINALE KUPA BiH (izbacili smo ČELIK u Zenici),
Ја се не -, & $?" je napisao/la:
¥ ¥ за ", ' $ ' " , " је $ $ " 1.? РС у $ ? , ? се $ $ $ " ... !!!Поззз за & ... !!!
EastStand je napisao/la:Ја се не -, & $?" je napisao/la:
¥ ¥ за ", ' $ ' " , " је $ $ " 1.? РС у $ ? , ? се $ $ $ " ... !!!Поззз за & ... !!!
Niste. Sloboda Novi Grad igra u Prvoj ligi RS od njenog osnivanja.zli mrkvić je napisao/la:MOJA GREŠKA. ISTINA JE! ALI MISLIM DA SMO IPAK NAJKONSTANTNIJI U PRVOJ LIGI!???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.