Ocekujem od Lea i Hofmana mozda i ponajvise!Vjerovatno imaju i najvecu zelju za dokazivanjem a vaze za dragulje,pa da vidimo...
Ako neko ima kakav lin bio bih zahvalan,na poslu sam pa nemam bas vremena da surfam
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
HvalaSemir bvb je napisao/la:Kralju evo probaj s ovim: BVB - Augsurg
Prika kako ćeš ti preživit Malagu ako ti je ova bila za srčanog?Semir bvb je napisao/la:Utakmica za srčanog.![]()
Ma to ćemo lagano proć'.KSIVLE je napisao/la:Prika kako ćeš ti preživit Malagu ako ti je ova bila za srčanog?Semir bvb je napisao/la:Utakmica za srčanog.![]()
Lagano, teško, srednje teško, na guzove, lopovski. Svejedno kako, samo da prođemo.Semir bvb je napisao/la: Ma to ćemo lagano proć'.![]()
Vjeruj da je i meni to stalno na pameti. Dzaba mu da je danas dao 5 golova, kad se gubi cijelo vrijeme. Mi napadamo, a napadaca nam nema pred golomSemir bvb je napisao/la:Schieberu džabe što je dao 2 gola, on je i dalje krampa kakve nema lako.
Cini se da ce on, nakon sto prodje kompletne pripreme sa ekipom, biti nase najbolje pojacanjeSemir bvb je napisao/la:Sahin tatica. Odličan pregled igre, fantastično pokrivanje terena i defanziva. Ma super je.
Schieber je danas bio nula. Dao je dva gola, ali ruku na srce ono bi dao i Watzkekraljttbvb je napisao/la:On i Lajtner na kraju sezone: pa-pa![]()
U jbt nisam ni vidio da su mi "stopirali" smajlije...kraljttbvb je napisao/la:Ps. I de, Bog ti dao, pusti te stopove, oci mi izbise
Meni se kod njega svidja sto je mangup i sto ne da na sebe i saigrace. Ali nije za nas, cak ni za klupe, sto se tice nivoa igre. Ne moze on prelomiti utakmicu kad igra. A nama na klupi trebaju takvi. Mozda nije dobro poredjenje, ali vidio si danas kad udjose Gotze i Lewa kako to ide kad si dobar igracSemir bvb je napisao/la:Meni je Leitner bio vrlo dobar prvo poluvrijeme. Bilo ga po cijelom terenu, fino asistira Schieberu kod gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.