Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
SMRT FASIZMU!!!
Zakljucit nakon 45 minuta kakav je on igrac je smjesno ,jadno .Nije dobro odigrao ,pa sta ? Nije ni Ibisevic ,nije ni Misimovic proslu treba i njima psovati ? Govorit da su idioti ? Mozda ce nakon 4-5 utakmica Medunjanin pokazati da nije za nase repke ,da slabo igra ,al psovati mu nakon 45 minuta je veoma glupo .Treba se zahvalit svakom igracu i zdravo .
Dao bog svakom protivniku ,,takvijeh momaka ovaj momka,,Papilon20 je napisao/la:Takav smo mi narod ,da ti neko 10 dana svaki dan daje da jedes ,ako ti neda 11-ti onda si djubre ,seljak ,papak itd .
Zakljucit nakon 45 minuta kakav je on igrac je smjesno ,jadno .Nije dobro odigrao ,pa sta ? Nije ni Ibisevic ,nije ni Misimovic proslu treba i njima psovati ? Govorit da su idioti ? Mozda ce nakon 4-5 utakmica Medunjanin pokazati da nije za nase repke ,da slabo igra ,al psovati mu nakon 45 minuta je veoma glupo .Treba se zahvalit svakom igracu i zdravo .
Gdje ti vidis psovanje
P.S Misketa je cjelo krdo cuvalo a ovog svi pustili kraju
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
jasta jasta hajmo medunjanin kriv za sve zasta je kriv jedini krivac je CIRO i treba da ide ,jer ako sa ovakvim igracima nemoze gol dati onda . , , ,rob do bagro je napisao/la:dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
...ipak mu je ovo debi,al to kakav,nije mu lahko bilo
Željo i samo Željo...
Prolaznu ocjenu bih dao Hasagicu i Nadarevicu, a Haris nista losiji nije bio od svih ostalih igraca na terenu. Jednostavno u takvoj vaznoj utakmici nasi nisu nista pokazali, tako da stecem dojam da uopste nemamo igrace za velike utakmice.
Jos nesto, ne znam gdje je ''trener svih trenera'' ostavio svoju modrost,znanje i iskustvo da kod otvorenog rezultata na drugom poluvremenu vadi veznjaka a ubacuje napadaca. Pa sine Ciro nisu oni Estonija ! Muslimovic je trebao uci ali umjesto Ibisevica.
Kao sto su i rekli za njega prvih 45 minuta se igralo sa 10 igraca.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
bio je solidannnnnnnnnnharishp je napisao/la:Zamjenjen je sa Muslimovicem zato sto je onaj vise bio bezveznjak nego veznjak.![]()
ma on nije znao koji su njegovi igraci al polako treba ga ucit...................nebi njega holandija otjerala da je on valjo moj brate i nas ce svako smece zapastharishp je napisao/la:Zamjenjen je sa Muslimovicem zato sto je onaj vise bio bezveznjak nego veznjak.![]()
Hasagic-veoma siguran i to u obje tekme danas izvukao 2 zicera
Pandza po meni momak odigrao dobro hrabro i srcem u defanzivi ionako nije bas nesto ofanzivno orijentisan---mnogi mu kenjaju kod gola jbg na pogresnoj nozi sa ces desava se...
Nadarevic---isto misljenje kao i kod Pandze dobri dole ali nemaju osjecaja za naprijed
Jahic borio se ali nista konkrentno
Salihovic---mnogo bolje on to zna misljenja sam da se potrosio u Portugalu ruku na srce danas samo jedan od bezbroj centarsuteva bio dobar ali momak isto tako igra krilo i definitivno treba osiguraca iza sebe (beka)
Ibricic---po meni danas ni suta ni centarsuta ni prodora ali opet mozemo reci ne prirodna pozicija (valjda)
Bajramovic----pored Saje i Pandze meni najjaci igrac danas def. treba da igra
Pjanic---momak zna i to se vidi ali nedostaje mu ono nesto mozda i malo m..a
Medunjanin---jbg zapao ga debi u ovakvoj utakmici momak je dobar i sigurno buducnost nase reprezentacije
Ibisevic----vec par tekmi pruza daleko ispod svog prosjeka i prosjeka kad igra za Hof...
Dzeko----klasa jak stamen ne mogu mu loptu uzeti ali sam odsjecen...
Ciro----motivator ali amaterska greska ne ciscenja kartona prije baraza
Nadao sam se i boljoj i jacaoj atmosferi u zenici navijalo se vise protiv portugala u stvari zvizdalo ne za nasu Bosnu poslije gola da ne pricam
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
1921-until the end of time
-
ZagorTeNej
- Kontakt:
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
- NoName
- Kontakt:
100% si u pravu. Pa primili smo go nakon i zbog toga što je on izašao.mirzza je napisao/la:predobar nastup, nepravedno okrivljen i izbacen, presjekao puno napada, dao dosta lopti, vodio rovovsku borbu sa portugalcima
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
džakailibu
- Kontakt:
primili smo gol zato što smo igrali sa tri špica od 45 minute. to je zeznuto igrati protiv portugalaca. Ipak ne mogu vjerovati da ciro kaze da smo igrali sa 10 igraca, covjek je meni odigrao dobro na sredini (bar nisu ni oni mogli do gola doci tako lako).NoName je napisao/la:100% si u pravu. Pa primili smo go nakon i zbog toga što je on izašao.mirzza je napisao/la:predobar nastup, nepravedno okrivljen i izbacen, presjekao puno napada, dao dosta lopti, vodio rovovsku borbu sa portugalcima
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], B1988K, Balorda, bhfanatic14, Bing [Bot], Biscione, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, Confiance, DanijelTZ, DeeWa, delko, dime, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, emir79, ExEsPerac, fukara87, galia95, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, hujdur007, IgmanskiVukovi, InatSilniBosanski, Jabroni, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, Kapetan, KarlMarx, Kaunas, kolezeljovac, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Lynx, Maestro^^, Majstorinho, Micron, moreno123, NazorUso, RaymondRed, RobijasiZenica1988, s4mke, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, tale07, THEC, torbica, travuljasSs, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Vaya, Venom, Wolffire i 485 gostiju.