Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
ko ga pljuje RZ...samo sam rekoa da je debitovao u najgorem momentu...prva pa vakva,jbg pokazace se on
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Takav smo mi narod ,da ti neko 10 dana svaki dan daje da jedes ,ako ti neda 11-ti onda si djubre ,seljak ,papak itd .
Zakljucit nakon 45 minuta kakav je on igrac je smjesno ,jadno .Nije dobro odigrao ,pa sta ? Nije ni Ibisevic ,nije ni Misimovic proslu treba i njima psovati ? Govorit da su idioti ? Mozda ce nakon 4-5 utakmica Medunjanin pokazati da nije za nase repke ,da slabo igra ,al psovati mu nakon 45 minuta je veoma glupo .Treba se zahvalit svakom igracu i zdravo .
Zakljucit nakon 45 minuta kakav je on igrac je smjesno ,jadno .Nije dobro odigrao ,pa sta ? Nije ni Ibisevic ,nije ni Misimovic proslu treba i njima psovati ? Govorit da su idioti ? Mozda ce nakon 4-5 utakmica Medunjanin pokazati da nije za nase repke ,da slabo igra ,al psovati mu nakon 45 minuta je veoma glupo .Treba se zahvalit svakom igracu i zdravo .
Dao bog svakom protivniku ,,takvijeh momaka ovaj momka,,Papilon20 je napisao/la:Takav smo mi narod ,da ti neko 10 dana svaki dan daje da jedes ,ako ti neda 11-ti onda si djubre ,seljak ,papak itd .
Gdje ti vidis psovanje

P.S Misketa je cjelo krdo cuvalo a ovog svi pustili kraju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne serite internet glupani,kad nemate pojma o fudbalu,mars na spavanje idioti glupi 

Soccera-Vutra-Od-Jutra-Do-Sutra
jasta jasta hajmo medunjanin kriv za sve zasta je kriv jedini krivac je CIRO i treba da ide ,jer ako sa ovakvim igracima nemoze gol dati onda . , , ,rob do bagro je napisao/la:dobra medunjanin dobarharishp je napisao/la:Sta je,sta ste usutili.Gdje je ba zapelo![]()
![]()
![]()
...ipak mu je ovo debi,al to kakav,nije mu lahko bilo
Biti u prvoj postavi u ovakoj utakmici je zaista pretesko, i treba igrac biti jak psihicki...Nije imao neku utakmicu, ali eto..Nemislim da je zasluzio neke kritike, ipak je "novi kolac" bio medju prvih 11.
Dobro odigro momak...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Veceras podlegao pritisku, ali bice to bolje poslije.
lik se trudio veceras, al brate odigrao je sugavo, sto jest jest....
Ja bas ne znam sta svi kakite na Harisa ?
Prolaznu ocjenu bih dao Hasagicu i Nadarevicu, a Haris nista losiji nije bio od svih ostalih igraca na terenu. Jednostavno u takvoj vaznoj utakmici nasi nisu nista pokazali, tako da stecem dojam da uopste nemamo igrace za velike utakmice.
Jos nesto, ne znam gdje je ''trener svih trenera'' ostavio svoju modrost,znanje i iskustvo da kod otvorenog rezultata na drugom poluvremenu vadi veznjaka a ubacuje napadaca. Pa sine Ciro nisu oni Estonija ! Muslimovic je trebao uci ali umjesto Ibisevica.
Prolaznu ocjenu bih dao Hasagicu i Nadarevicu, a Haris nista losiji nije bio od svih ostalih igraca na terenu. Jednostavno u takvoj vaznoj utakmici nasi nisu nista pokazali, tako da stecem dojam da uopste nemamo igrace za velike utakmice.
Jos nesto, ne znam gdje je ''trener svih trenera'' ostavio svoju modrost,znanje i iskustvo da kod otvorenog rezultata na drugom poluvremenu vadi veznjaka a ubacuje napadaca. Pa sine Ciro nisu oni Estonija ! Muslimovic je trebao uci ali umjesto Ibisevica.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Zamjenjen je sa Muslimovicem zato sto je onaj vise bio bezveznjak nego veznjak.
Kao sto su i rekli za njega prvih 45 minuta se igralo sa 10 igraca.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
bio je solidannnnnnnnnnharishp je napisao/la:Zamjenjen je sa Muslimovicem zato sto je onaj vise bio bezveznjak nego veznjak.![]()

ma on nije znao koji su njegovi igraci al polako treba ga ucit...................nebi njega holandija otjerala da je on valjo moj brate i nas ce svako smece zapastharishp je napisao/la:Zamjenjen je sa Muslimovicem zato sto je onaj vise bio bezveznjak nego veznjak.![]()
ma **** ispali ispali sta sad ....
Hasagic-veoma siguran i to u obje tekme danas izvukao 2 zicera
Pandza po meni momak odigrao dobro hrabro i srcem u defanzivi ionako nije bas nesto ofanzivno orijentisan---mnogi mu kenjaju kod gola jbg na pogresnoj nozi sa ces desava se...
Nadarevic---isto misljenje kao i kod Pandze dobri dole ali nemaju osjecaja za naprijed
Jahic borio se ali nista konkrentno
Salihovic---mnogo bolje on to zna misljenja sam da se potrosio u Portugalu ruku na srce danas samo jedan od bezbroj centarsuteva bio dobar ali momak isto tako igra krilo i definitivno treba osiguraca iza sebe (beka)
Ibricic---po meni danas ni suta ni centarsuta ni prodora ali opet mozemo reci ne prirodna pozicija (valjda)
Bajramovic----pored Saje i Pandze meni najjaci igrac danas def. treba da igra
Pjanic---momak zna i to se vidi ali nedostaje mu ono nesto mozda i malo m..a
Medunjanin---jbg zapao ga debi u ovakvoj utakmici momak je dobar i sigurno buducnost nase reprezentacije
Ibisevic----vec par tekmi pruza daleko ispod svog prosjeka i prosjeka kad igra za Hof...
Dzeko----klasa jak stamen ne mogu mu loptu uzeti ali sam odsjecen...
Ciro----motivator ali amaterska greska ne ciscenja kartona prije baraza
Nadao sam se i boljoj i jacaoj atmosferi u zenici navijalo se vise protiv portugala u stvari zvizdalo ne za nasu Bosnu poslije gola da ne pricam
Hasagic-veoma siguran i to u obje tekme danas izvukao 2 zicera
Pandza po meni momak odigrao dobro hrabro i srcem u defanzivi ionako nije bas nesto ofanzivno orijentisan---mnogi mu kenjaju kod gola jbg na pogresnoj nozi sa ces desava se...
Nadarevic---isto misljenje kao i kod Pandze dobri dole ali nemaju osjecaja za naprijed
Jahic borio se ali nista konkrentno
Salihovic---mnogo bolje on to zna misljenja sam da se potrosio u Portugalu ruku na srce danas samo jedan od bezbroj centarsuteva bio dobar ali momak isto tako igra krilo i definitivno treba osiguraca iza sebe (beka)
Ibricic---po meni danas ni suta ni centarsuta ni prodora ali opet mozemo reci ne prirodna pozicija (valjda)
Bajramovic----pored Saje i Pandze meni najjaci igrac danas def. treba da igra
Pjanic---momak zna i to se vidi ali nedostaje mu ono nesto mozda i malo m..a
Medunjanin---jbg zapao ga debi u ovakvoj utakmici momak je dobar i sigurno buducnost nase reprezentacije
Ibisevic----vec par tekmi pruza daleko ispod svog prosjeka i prosjeka kad igra za Hof...
Dzeko----klasa jak stamen ne mogu mu loptu uzeti ali sam odsjecen...
Ciro----motivator ali amaterska greska ne ciscenja kartona prije baraza
Nadao sam se i boljoj i jacaoj atmosferi u zenici navijalo se vise protiv portugala u stvari zvizdalo ne za nasu Bosnu poslije gola da ne pricam

Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO
- ST-57 Ciciban
- Kontakt:
Svaka cast Harise bice bolje iduci put -a vi sto kenjate na momka chilexajte se loma 

Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.
1921-until the end of time
1921-until the end of time
-
- Kontakt:
Momak sasvim solidno odigrao, skroz zatvorio sredinu terena Portugalci nijednu akciju nisu napravili kroz sredinu kad je igrao. Stvarno neznam sta je Ciro ocekivao od njega kad nejga krivi, umjesto da je ubacio Muslimovica za Ibisevica nebi ni primili onaj pogodak jer je Haris drzao sredinu kao beton u prvom poluvremenu.
Ja sam licno zadovoljan Haretovim nastupom s obzirom u kakvoj je tekmi momak debitovao i siguran sam 100% da smo za buducnost dobili strasnog igraca, jer vidi se da decko zna igrati samo treba vremena da se uklopi i uigra sa ostatkom repke 

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
predobar nastup, nepravedno okrivljen i izbacen, presjekao puno napada, dao dosta lopti, vodio rovovsku borbu sa portugalcima
Cuva Bog Zelju svog!
- NoName
- Kontakt:
100% si u pravu. Pa primili smo go nakon i zbog toga što je on izašao.mirzza je napisao/la:predobar nastup, nepravedno okrivljen i izbacen, presjekao puno napada, dao dosta lopti, vodio rovovsku borbu sa portugalcima
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
p
primili smo gol zato što smo igrali sa tri špica od 45 minute. to je zeznuto igrati protiv portugalaca. Ipak ne mogu vjerovati da ciro kaze da smo igrali sa 10 igraca, covjek je meni odigrao dobro na sredini (bar nisu ni oni mogli do gola doci tako lako).NoName je napisao/la:100% si u pravu. Pa primili smo go nakon i zbog toga što je on izašao.mirzza je napisao/la:predobar nastup, nepravedno okrivljen i izbacen, presjekao puno napada, dao dosta lopti, vodio rovovsku borbu sa portugalcima
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.