Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

noah
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la noah » 19 nov 2009, 00:33

Sta je s Hasagicem? sta kazu ovi gore? jest mi zao u picku materinu :( :(

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 00:34

Ćiro je izjavio da su igrači bili vidno potreseni ovim porazom: "Posebno je bio potresen Hasagić koji je doživio nervni slom. Evidentno je da su bili jako markirani, jer smo na poluvremenu bili uvjereni da možemo više napraviti."

Pitam se jos uvjek da li je to istina. Stvarno mi ga je zao.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 nov 2009, 00:34

_dreamer_ je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
jbg da ne se.rem vise, imam svoje misljenje i ono se nije rodilo prije pola sata a to je da 3-5-2 nije dobitna kombinacija niti da je zenica vise idealan stadion za nas...

ako mi ne vjerujes, ima postova koji su stari i po 4-5 mjeseci gdje sam rekao da je baraz kapak... tako je i bilo et...
ne kontam jarane :? koji ti je prosli profil? naravno, ako se smije znati ;)
e drug, da ne bude da sam ostao duzan odg... pobrkao sam profil na sportsport i --- SPAM ---, sorry... moja greska
Ok ;) jesam k'o radar, sve uocim :D
Vom Jäger zum Gejagten

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 19 nov 2009, 00:35

Ko kaze da nema Boga... Citaj Kur'an, fino kaze da ce oni koji su Njemu najmiliji na ovome svijetu biti izlozeni najvecim patnjama i testovima, a da ce ih na onom svijetu docekati najveca nagrada...

kako ovaj prvi dio dobro nama pristaje, to je nevjerovatno...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 nov 2009, 00:35

Keno Brate uz tebe smo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 19 nov 2009, 00:36

_dreamer_ je napisao/la:Ko kaze da nema Boga... Citaj Kur'an, fino kaze da ce oni koji su Njemu najmiliji na ovome svijetu biti izlozeni najvecim patnjama i testovima, a da ce ih na onom svijetu docekati najveca nagrada...

A dosta raje pada na ovom testu... ;)

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 19 nov 2009, 00:36

LIvada je napisao/la:bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne :? :?
ma FIFA je to jedva cekala....zamisli da je bilo 0-0...ebeni Rosetti bi pokzao put svacionice...onako 0-1 igrac vise ..znao je da nema iznadjena...a sa 0-0 bi da nedodje senzacije da Bosna sa igracem manje nedadne gol..pa da on mora pruduzetke,,,,ma nema sumnje svirao bi on kraj...daje bilo 0-0.........ebena FIFA I UEFA...zao mije Iraca sijebani su skroz vaceras ,Henry treba zabraniti da igra namijerno igra rukom,,,a Dzeki vidi i kad malo dirne rukicom o Ibisevicu u Portugalu....

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 19 nov 2009, 00:37

_dreamer_ je napisao/la:Ko kaze da nema Boga... Citaj Kur'an, fino kaze da ce oni koji su Njemu najmiliji na ovome svijetu biti izlozeni najvecim patnjama i testovima, a da ce ih na onom svijetu docekati najveca nagrada...

ko to kaze da nema Boga? Subhanallah svasta

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 19 nov 2009, 00:37

LIvada je napisao/la:bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne :? :?
trebali su stadion zapalit

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 nov 2009, 00:38

E moj boze...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

steps
Kontakt:

Post Postao/la steps » 19 nov 2009, 00:39

sa --- SPAM ---:
Iako su prvotne informacije govorile o tome kako će playmaker njemačkog prvaka Wolfsburga i Ćirinih Zmajeva zbog ozljede koljena izostati s povijesne utakmice, najnovija izvješća govore o drugom razlogu.

Portal Bitno iz izvora bliskih reprezentaciji doznaje kako se Misimović posvađao s Ćirom i to nakon što mu je izbornik uz psovke zamjerio aktivnost na treningu nakon čega je popularni Miske napustio trening.

Podsjetimo, Ćiro je najavio kako će umjesto Misimovića u sastav poslati veznjaka Valladolida Harisa Medunjanina, a glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza nije potvrdila ni demantirala ova nagađanja: "Iz reprezentacije nema novih vijesti za susret s Portugalom."

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 nov 2009, 00:39

Drugovi smirite tenzije ;)

Hebiga nismo se plasirali nije smak svijeta,jedino ono sto su oni bacali bojim se da cemo odigrat koju utakmicu bez publike ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 00:40

Kod Hasagica je veoma ekstremno se izrazio taj pritisak i stres, i dosta smo toga mi navijaci stavili nasim igracima na njihova mlada ramena. Nekad sam imao utisak, da je tako sve bilo postavito kao da od njih zavisi politika, ekonomija, uopste svaki dio ove zemlje. Djelovali su mi cesto isprepadani i izgubljeni. Nek dodju pri sebi a najprije Hasagic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 19 nov 2009, 00:42

koji smo mi samo baksuzi cccc. gledam maloprije slovence na eurosportu, ma oni nemaju pola naseg tima a veceras su nadigrali mocne ruse totalno u mariboru. samo se pitam kad ce sreca pomilovati i nas u pm :roll:

halotamo
Kontakt:

Post Postao/la halotamo » 19 nov 2009, 00:42

Steta sto se nismo plasirali dalje ali bio je Portugal jak, mi smo imali maksimalno nesrecu (posebno u Portugalu), a i tamo i kuci nas je sudija prcao u zdrav mozak sa neprimjetnim prekidima, kartonima nezasluzenim.. Nije sudijina greska sto nismo dalje prosli, ali brate nije ni posteno sudio...Sramota da se moze nesto ovako provuci samo sto Blatter i Platini hoce da im je Ronaldo, Messi i Francuska na SP... Sta ce mala drzavica ko BiH uraditi, sjedi gdje i sjedis i suti, nadaj se nekoj ludoj sreci za sljedeci put.. Svaka vam cas momci, i hvala na svemu!

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 19 nov 2009, 00:43

Volim te Bosnoo ahhhh bio sam pao unesvjest sad se probudi, sta reci portugal jednostavno bolji moramo to priznati ,nema sredine djaba ti sve i tacka .Sto se tice igraca nasih volim vas sve i nedam vas nizasta , nemoj te molim vas napadat igrace nase sta mislite kako je njima,borili su se do zadnje minute,

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 19 nov 2009, 00:43

Drago mi je za Slovence ali zao mi Iraca

Sta ova FIFa radi :shock:

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 19 nov 2009, 00:44

Principatus je napisao/la:Kod Hasagica je veoma ekstremno se izrazio taj pritisak i stres, i dosta smo toga mi navijaci stavili nasim igracima na njihova mlada ramena. Nekad sam imao utisak, da je tako sve bilo postavito kao da od njih zavisi politika, ekonomija, uopste svaki dio ove zemlje. Djelovali su mi cesto isprepadani i izgubljeni. Nek dodju pri sebi a najprije Hasagic.

Brate sta ti je veceras hasagic uradio?

BJEZITE BA DOK DOBIJAMO UTAKMICE SVI KO JEDAN
IZGUBIMO J.EBE OVA J.EBE ONAJ
PA STANITE,KAD DOBIJAMO SVAKI VAM IGRAC VALJA
A CIM IZGUBIMO TRAZI TE KRIVCE ZA PORAZ! AJD VOZDRA 8-) :evil:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 19 nov 2009, 00:45

TheManiacs je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Kod Hasagica je veoma ekstremno se izrazio taj pritisak i stres, i dosta smo toga mi navijaci stavili nasim igracima na njihova mlada ramena. Nekad sam imao utisak, da je tako sve bilo postavito kao da od njih zavisi politika, ekonomija, uopste svaki dio ove zemlje. Djelovali su mi cesto isprepadani i izgubljeni. Nek dodju pri sebi a najprije Hasagic.

Brate sta ti je veceras hasagic uradio?

:D :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 nov 2009, 00:47

TheManiacs je napisao/la: Brate sta ti je veceras hasagic uradio?

Kako to mislis sta mi je uradio?
Mozda si pogresno procitao moj tekst, ili sam se ja pogresno izrazio. Mislim da mi je zao sto je covjek tako reagovao i nadam se da ce pri sebi doci. Ne mislim time njegovu danasnju igru, ona je bila dobra. Po meni je Hasagic bio super danas, spasio je 1-2 gola.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.