Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ok_dreamer_ je napisao/la:e drug, da ne bude da sam ostao duzan odg... pobrkao sam profil na sportsport i --- SPAM ---, sorry... moja greskageronimo je napisao/la:ne kontam jarane_dreamer_ je napisao/la:
jbg da ne se.rem vise, imam svoje misljenje i ono se nije rodilo prije pola sata a to je da 3-5-2 nije dobitna kombinacija niti da je zenica vise idealan stadion za nas...
ako mi ne vjerujes, ima postova koji su stari i po 4-5 mjeseci gdje sam rekao da je baraz kapak... tako je i bilo et...
koji ti je prosli profil? naravno, ako se smije znati
A dosta raje pada na ovom testu..._dreamer_ je napisao/la:Ko kaze da nema Boga... Citaj Kur'an, fino kaze da ce oni koji su Njemu najmiliji na ovome svijetu biti izlozeni najvecim patnjama i testovima, a da ce ih na onom svijetu docekati najveca nagrada...
kako ovaj prvi dio dobro nama pristaje, to je nevjerovatno...
ma FIFA je to jedva cekala....zamisli da je bilo 0-0...ebeni Rosetti bi pokzao put svacionice...onako 0-1 igrac vise ..znao je da nema iznadjena...a sa 0-0 bi da nedodje senzacije da Bosna sa igracem manje nedadne gol..pa da on mora pruduzetke,,,,ma nema sumnje svirao bi on kraj...daje bilo 0-0.........ebena FIFA I UEFA...zao mije Iraca sijebani su skroz vaceras ,Henry treba zabraniti da igra namijerno igra rukom,,,a Dzeki vidi i kad malo dirne rukicom o Ibisevicu u Portugalu....LIvada je napisao/la:bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne![]()
_dreamer_ je napisao/la:Ko kaze da nema Boga... Citaj Kur'an, fino kaze da ce oni koji su Njemu najmiliji na ovome svijetu biti izlozeni najvecim patnjama i testovima, a da ce ih na onom svijetu docekati najveca nagrada...
trebali su stadion zapalitLIvada je napisao/la:bolja atmosfera i navijanje je bilo kod mog druga kuci...nego na stadionu...svaki onaj hajvan sto je bacio nesto u teren neka se stidi sebe seljacine nekulturne![]()
E moj boze..._dreamer_ je napisao/la:Ko kaze da nema Boga... Citaj Kur'an, fino kaze da ce oni koji su Njemu najmiliji na ovome svijetu biti izlozeni najvecim patnjama i testovima, a da ce ih na onom svijetu docekati najveca nagrada...
Principatus je napisao/la:Kod Hasagica je veoma ekstremno se izrazio taj pritisak i stres, i dosta smo toga mi navijaci stavili nasim igracima na njihova mlada ramena. Nekad sam imao utisak, da je tako sve bilo postavito kao da od njih zavisi politika, ekonomija, uopste svaki dio ove zemlje. Djelovali su mi cesto isprepadani i izgubljeni. Nek dodju pri sebi a najprije Hasagic.
TheManiacs je napisao/la:Principatus je napisao/la:Kod Hasagica je veoma ekstremno se izrazio taj pritisak i stres, i dosta smo toga mi navijaci stavili nasim igracima na njihova mlada ramena. Nekad sam imao utisak, da je tako sve bilo postavito kao da od njih zavisi politika, ekonomija, uopste svaki dio ove zemlje. Djelovali su mi cesto isprepadani i izgubljeni. Nek dodju pri sebi a najprije Hasagic.
Brate sta ti je veceras hasagic uradio?
BJEZITE BA DOK DOBIJAMO UTAKMICE SVI KO JEDAN
IZGUBIMO J.EBE OVA J.EBE ONAJ
PA STANITE,KAD DOBIJAMO SVAKI VAM IGRAC VALJA
A CIM IZGUBIMO TRAZI TE KRIVCE ZA PORAZ! AJD VOZDRA![]()
![]()
Kako to mislis sta mi je uradio?TheManiacs je napisao/la: Brate sta ti je veceras hasagic uradio?
BJEZITE BA DOK DOBIJAMO UTAKMICE SVI KO JEDAN
IZGUBIMO J.EBE OVA J.EBE ONAJ
PA STANITE,KAD DOBIJAMO SVAKI VAM IGRAC VALJA
A CIM IZGUBIMO TRAZI TE KRIVCE ZA PORAZ! AJD VOZDRA![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.