SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

LBJ MVP
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la LBJ MVP » 08 apr 2013, 22:33

Cartman je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kakve su ba ovo šeme i fazoni a? :D LBJ rutinski pogodio a vi mu svim silama poušavate uzeti taj pogodak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sumnjive se stvari odvijaju oko Grizzliesa. Izgleda da nekima ne odgovara da upadnemo u drugu ligu. Cartman sigurno neke svoje veze povukao i onemogucio najboljeg igraca lige da odigra derbi. :x
Ma ja vas podrzavam, pratimo se od ispadanja iz prve lige, sad se vracamo zajedno. :D Zato smo se i zadovoljili bodom.
Bratski klubovi :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 apr 2013, 22:38

Da sam ja igrao, hladno bi se 3-0 zavrsilo. Al nek smo pomogli feeder clubu. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 apr 2013, 00:04

Greivis je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Kakve su ba ovo šeme i fazoni a? :D LBJ rutinski pogodio a vi mu svim silama poušavate uzeti taj pogodak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sumnjive se stvari odvijaju oko Grizzliesa. Izgleda da nekima ne odgovara da upadnemo u drugu ligu. Cartman sigurno neke svoje veze povukao i onemogucio najboljeg igraca lige da odigra derbi. :x

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 apr 2013, 12:19

legenda reala je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zar i ovaj Legenda igra ovu ligu? Mora da je propali talenat kao komsija Sovsic. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 10 apr 2013, 14:40

Na kraju sezone trazim angazman u neki prvoligaski klub.Prerastao sam ovu zweitu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 11 apr 2013, 20:46

Southampton-West Ham 1-1
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1

Bonus par:

Arsenal-Norwich 2-0

Jel moze neko od ovih sto uredjuju ligu napisati da li je ovakva prognoza ispravna?

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 11 apr 2013, 21:05

suhakrpa je napisao/la:Southampton-West Ham 1-1
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1

Bonus par:

Arsenal-Norwich 2-0

Jel moze neko od ovih sto uredjuju ligu napisati da li je ovakva prognoza ispravna?
Ja cu ti rec, jest ispravna ali niko od tvoja ostala 2 suigraca ne smije stavit Mainz - Hamburger 1:1 ;)
SAMO ČELIK !

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 apr 2013, 23:57

Viper je napisao/la:
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1

Bonus par:

Arsenal-Norwich 2-0

Ja cu ti rec, jest ispravna ali niko od tvoja ostala 2 suigraca ne smije stavit Mainz - Hamburger 1:1 ;)
Ispravna je prognoza i oba saigraca smiju na Manc odigrati 1:1.Procitaj te pravila. ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 12 apr 2013, 13:24

123456 je napisao/la:
Viper je napisao/la:
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1

Bonus par:

Arsenal-Norwich 2-0

Ispravna je prognoza i oba saigraca smiju na Manc odigrati 1:1.Procitaj te pravila. ;)
Moja greska, pomijesao sam sa onim pravilom da 3 igraca ne smiju isti rez na jednu tekmu stavit :)
SAMO ČELIK !

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 13 apr 2013, 13:00

ne, ne..nemogu vjerovat da sam zaboravio opet odigrat, jos sad kad se borimo za titulu....izvinjavam se saigracima...meni se cini da su i protivnici doputovali sa samo dva igraca tako da imamo opet realne sanse za pobjedu i nadam se da cemo je i ostvarit...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 apr 2013, 13:03

sa igracem manje :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 apr 2013, 13:04

Babinho je napisao/la:ne, ne..nemogu vjerovat da sam zaboravio opet odigrat, jos sad kad se borimo za titulu....izvinjavam se saigracima...meni se cini da su i protivnici doputovali sa samo dva igraca tako da imamo opet realne sanse za pobjedu i nadam se da cemo je i ostvarit...
e moj Babinho :roll: :roll: :roll:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 apr 2013, 15:16

arelinho je napisao/la:
Babinho je napisao/la:ne, ne..nemogu vjerovat da sam zaboravio opet odigrat, jos sad kad se borimo za titulu....izvinjavam se saigracima...meni se cini da su i protivnici doputovali sa samo dva igraca tako da imamo opet realne sanse za pobjedu i nadam se da cemo je i ostvarit...
e moj Babinho :roll: :roll: :roll:
i prosle godine isto ovako :roll:
nema potpisa

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 15:31

Za ostanak se borim a kapiten propusta 3 od 4 posljednje tekme :roll: :roll: :roll:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 13 apr 2013, 16:07

Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartone :-) a bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 apr 2013, 16:28

deyo je napisao/la:Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartone :-) a bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
apsolutno se slazem, kapitenima su svezane ruke u slucaju izostanaka sa bitnih utakmica
nema potpisa

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 13 apr 2013, 17:21

Wolfsbur pogodjen,ajde Villa daj gol

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 apr 2013, 17:53

Ma to kapitenu :!: Kako majstorski skide Hamburg, bravissimo. To hoću da gledam tokom sezone, svi trebamo imati minimalno 10 golova kad se završi. :mrgreen: Inače, i mi i Mislioci imamo 2/2, tako da je 2:2 rezultat. Biće ovo sjajan meč i u nastavku.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 apr 2013, 18:26

nakon 5 kola, opet sam pogodio za vodstvo protiv Vukova. Bila bi ovo vazna pobjeda sa igracem manje u borbi za ulazak u cvajtu :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 apr 2013, 18:50

2 gola sam dao, zasad je 2-1. Idemo po jos jednu pobjedu. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []