Bratski kluboviCartman je napisao/la:Ma ja vas podrzavam, pratimo se od ispadanja iz prve lige, sad se vracamo zajedno.Greivis je napisao/la:Sumnjive se stvari odvijaju oko Grizzliesa. Izgleda da nekima ne odgovara da upadnemo u drugu ligu. Cartman sigurno neke svoje veze povukao i onemogucio najboljeg igraca lige da odigra derbi.Donnie Darko je napisao/la:Kakve su ba ovo šeme i fazoni a?LBJ rutinski pogodio a vi mu svim silama poušavate uzeti taj pogodak
![]()
![]()
Zato smo se i zadovoljili bodom.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da sam ja igrao, hladno bi se 3-0 zavrsilo. Al nek smo pomogli feeder clubu. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- legenda reala
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Sumnjive se stvari odvijaju oko Grizzliesa. Izgleda da nekima ne odgovara da upadnemo u drugu ligu. Cartman sigurno neke svoje veze povukao i onemogucio najboljeg igraca lige da odigra derbi.Donnie Darko je napisao/la:Kakve su ba ovo šeme i fazoni a?LBJ rutinski pogodio a vi mu svim silama poušavate uzeti taj pogodak
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar i ovaj Legenda igra ovu ligu? Mora da je propali talenat kao komsija Sovsic.legenda reala je napisao/la:Greivis je napisao/la:Sumnjive se stvari odvijaju oko Grizzliesa. Izgleda da nekima ne odgovara da upadnemo u drugu ligu. Cartman sigurno neke svoje veze povukao i onemogucio najboljeg igraca lige da odigra derbi.Donnie Darko je napisao/la:Kakve su ba ovo šeme i fazoni a?LBJ rutinski pogodio a vi mu svim silama poušavate uzeti taj pogodak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Na kraju sezone trazim angazman u neki prvoligaski klub.Prerastao sam ovu zweitu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Southampton-West Ham 1-1
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1
Bonus par:
Arsenal-Norwich 2-0
Jel moze neko od ovih sto uredjuju ligu napisati da li je ovakva prognoza ispravna?
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1
Bonus par:
Arsenal-Norwich 2-0
Jel moze neko od ovih sto uredjuju ligu napisati da li je ovakva prognoza ispravna?
Ja cu ti rec, jest ispravna ali niko od tvoja ostala 2 suigraca ne smije stavit Mainz - Hamburger 1:1suhakrpa je napisao/la:Southampton-West Ham 1-1
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1
Bonus par:
Arsenal-Norwich 2-0
SAMO ČELIK !
Ispravna je prognoza i oba saigraca smiju na Manc odigrati 1:1.Procitaj te pravila.Viper je napisao/la:Ja cu ti rec, jest ispravna ali niko od tvoja ostala 2 suigraca ne smije stavit Mainz - Hamburger 1:1suhakrpa je napisao/la:Southampton-West Ham 1-1
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1
Bonus par:
Arsenal-Norwich 2-0
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Moja greska, pomijesao sam sa onim pravilom da 3 igraca ne smiju isti rez na jednu tekmu stavit123456 je napisao/la:Ispravna je prognoza i oba saigraca smiju na Manc odigrati 1:1.Procitaj te pravila.Viper je napisao/la:Ja cu ti rec, jest ispravna ali niko od tvoja ostala 2 suigraca ne smije stavit Mainz - Hamburger 1:1suhakrpa je napisao/la:Southampton-West Ham 1-1
Bordeaux-Montpellier 1-1
Pescara-Siena 1-1
Mainz-Hamburger 2-1
Schalke-Leverkusen 1-1
Levante-La Coruna 1-1
Bonus par:
Arsenal-Norwich 2-0
SAMO ČELIK !
ne, ne..nemogu vjerovat da sam zaboravio opet odigrat, jos sad kad se borimo za titulu....izvinjavam se saigracima...meni se cini da su i protivnici doputovali sa samo dva igraca tako da imamo opet realne sanse za pobjedu i nadam se da cemo je i ostvarit...
- Evolution87
- Kontakt:
sa igracem manje 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
e moj BabinhoBabinho je napisao/la:ne, ne..nemogu vjerovat da sam zaboravio opet odigrat, jos sad kad se borimo za titulu....izvinjavam se saigracima...meni se cini da su i protivnici doputovali sa samo dva igraca tako da imamo opet realne sanse za pobjedu i nadam se da cemo je i ostvarit...
i prosle godine isto ovakoarelinho je napisao/la:e moj BabinhoBabinho je napisao/la:ne, ne..nemogu vjerovat da sam zaboravio opet odigrat, jos sad kad se borimo za titulu....izvinjavam se saigracima...meni se cini da su i protivnici doputovali sa samo dva igraca tako da imamo opet realne sanse za pobjedu i nadam se da cemo je i ostvarit...![]()
![]()
nema potpisa
Za ostanak se borim a kapiten propusta 3 od 4 posljednje tekme

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartone
a bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
apsolutno se slazem, kapitenima su svezane ruke u slucaju izostanaka sa bitnih utakmicadeyo je napisao/la:Nesta gledam ove izostanke i vidim da na toj temi pise zuti i crveni kartoni a onda precackam pravila kad tamo mi uopste nemamo kartonea bilo bi dobro a i korisno uvesti npr da igrac koji propusti jednu tekmu dobija zuti karton,drugu zaredom automatski crveni pa tako nebi mogaoni trecu odigrat i kapiten ga sa cejfom moze odstraniti jer nije odigrao 3 tekme,a ako odigra poslije zutog jos par pa opet cisto da se uklopi u ono pravilo 6 tekmi da ga ne izbace ,onda uvesti da svaki 3 zuti znaci crveni i izostanak,a tako se nama kapitenima daje mogucnost da neredovne odstranimo a igraci ce morat da se uozbilje ili neigraju, ovo je trebalo u startu uvest
nema potpisa
Wolfsbur pogodjen,ajde Villa daj gol
Ma to kapitenu
Kako majstorski skide Hamburg, bravissimo. To hoću da gledam tokom sezone, svi trebamo imati minimalno 10 golova kad se završi.
Inače, i mi i Mislioci imamo 2/2, tako da je 2:2 rezultat. Biće ovo sjajan meč i u nastavku.
- Evolution87
- Kontakt:
nakon 5 kola, opet sam pogodio za vodstvo protiv Vukova. Bila bi ovo vazna pobjeda sa igracem manje u borbi za ulazak u cvajtu 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
2 gola sam dao, zasad je 2-1. Idemo po jos jednu pobjedu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.