emil02in je napisao/la:Najlakše je k'o bratobrato, ja iz Mostara šta vi ostali znate.Znamo mi dosta toga bratobrato,npr.kako je bilo na prvoj utakmici pod BB kad smo kamenovani u autobusima a policija nas čekala kod ruže.Ili na drugoj kad smo pješke išli,ili u Kiseljaku prvi put,drugi put,pa Kakanj itd. prema tome ako nisam iz Mostara ne znači baš da ništa ne znam.A znam sigurno, jer ovo se ponavlja iz godine u godinu,čim povežemo par solidnih rezultata pođu kružiti kojekakve priče o problemima.Što se tiče plata poslije Širokog smo najredovniji,kad već sve znaš trebao bi i to znati,ne smo po platama već i po dugovnju poreskoj upravi i vjerovatno do kraja godine nećemo imati duga, ali to niko neće da kaže jer bože moj lakše je pričati kojekakve gluposti.Šta se ima igraču sviđati ili ne sviđati trener,plaćen je da igra i to je to,ne sviđa se ni meni moj direktor pa šta sad!ZATO SVI NA TRIBINE!!!!!SAMO NAPRIJED ROĐENI
da VELEŽ nema para, i da se nalazi pred gašenjem, pa kako bi doveo sve ove igrače, kao da VLADA, Letić, Oštraković, Majkić i dr.. nisu imali možda boljih ponuda od VELEŽA, pa su se, eto odlučili preseliti u MOSTAR...za razliku od nekih drugih klubova, VELEŽ troši i ulaže u skladu s mogućnostima, znači nema više zaduživanja, a najveća mu je sreća što ima minimalna dugovanja prema državi, a kada uzmemo u obzir da će to biti jedan od kriterija za smanjenje lige, onda smo barem tu u prednosti...o izgradnji stadiona da i ne govorim, sve klub s svojim sredstvima, potpomognuti kako s domaćom rajom (i sam sam učestvovao u nekoliko akcija s ponosom ovo ističem), tako i dijasporom, izrađuje ovaj stadion, a evo abd čeka se odgovor UEFA-e o zahtjevu kluba da nam izdaju novčana sredstav za pomoćni teren u Vrapčićima...nemojmo zaboraviti da je počela još jedna od akcija pomoći klubu, u ovom slučaju omladinskoj školi, pa uskoro širom planete slijedi organizacija crvene noći...a uz sve ovo i sam Rahimić, koji je nedavno bio u Švici, s našom dijasporom, iz te zemlje, je pokrenuo akciju kupovanja dva nova gola za treniranje, te profesionalne kosilice za glavni teren...ove pozitivne stvari uvijek trebaju biti u prvom planu...a znamo i sami da je Velež bio, i uvijek će biti trn u oku, nažalost, ali možda nam je to
destiny, jer svakim novim udarcem, klub uvijek izađe jači i bolji...
a sutra neka ginu, i bez respekta prema bilo kome, pa i prema sarajevu...