RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

TAZ
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la TAZ » 09 apr 2013, 07:04

brato brato je napisao/la:Cujem neka svadja je u klubu dosta igraca veleza bojkotuje rahimica radi igre ..
npr kad dadne gol povlaci ekipu igra dosta pi..asto , kao jos npr igraj sa 2 napadaca ... to igraci govore
od kodre (C) , mirze , vlade , sisica i jos par igraca
Treneru : Ibri Rahimiću

Dosta igrača Veleža je bojkotovalo svakog trenera koji je dosad bio Veležu zato i jeste situacija ovakva.
Treneri prolaze a oni onakvi nesposobni ostaju...
Ja bi im postavio trenera za idućih 20 godina pa nek odmah svi razgule ako im se ne sviđa,
sve intelektualci nakvi cccccc

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 09 apr 2013, 07:41

Igraci nisu tu da vode politiku i da brinu sa kakvom ce taktikom trener nastupiti.Oni su placeni da kad im se ukaze prilika u prvih 11 oderu guzove i koljena i da tako pridonesu klubu da napravi sto bolji rezultat.Dakle njihovo je da trenira,da igra najbolje kako moze i da se u slobodno vrijeme ponasa po pravilniku kluba :evil: ,a sve ostalo je briga trenera i strucnog staba(sto se tice same igre),a za uslove i financije je zaduzena uprava i nema se sta iko nekome drugo mjesati u posao.Igraci odgovaraju za njihovu igru,ako se budu slabo pokazivali zna se da ih ceka klupa.Ibro odgovara za igru i rezultate,cim toga ne bude zna se sta ga ceka,a tako isto i uprava ako bude i dalje javasluka u klubu, navijaci ce traziti njihov odlazak. ;)

Dakle po meni u ovom proljecnom dijelu krenuli smo solidno(najvaznije je da igraci iskazuju borbenost na terenu) i zbog toga ih trebamo svi podrzati (i strucni stab i igrace) da nastave raditi kako su poceli ali i sa stalnom tendecijom napretka(jer je ovo jos nula ,mi trebamo biti u samom vrhu)

P.S.Ne treba se dozvoliti da igraci stvaraju te neke klanove(a vidim da su poceli zajedno sa njihovim menadzerima),treba to u startu sakcionisati :!: ;) ,igraj majstore i suti,sta ti imas pricati i misliti ima ko je zaduzen za to :roll:

FORZA VELEZ[/quote]
AHAHAHHahha Jasta vec nisu , ovi igraci sto su dosli nisu jos nijedne plate dobili ovi novi igraci ,
mozda nesto sitno,, : S zato i jes to.. istina je to sto ja govorim i nemoj te se pravit pametni
ja sam iz mostara pola vas nije iz mostara i pravi te se da sve znate o velezu dosta stvari ja znam i zato
molim vas bez pametovanja...

BASTARDO
Kontakt:

Post Postao/la BASTARDO » 09 apr 2013, 11:07

brato brato je napisao/la:Cujem neka svadja je u klubu dosta igraca veleza bojkotuje rahimica radi igre ..
npr kad dadne gol povlaci ekipu igra dosta pi..asto , kao jos npr igraj sa 2 napadaca ... to igraci govore
od kodre (C) , mirze , vlade , sisica i jos par igraca
Treneru : Ibri Rahimiću
Ako si bio na utakmici u subotu,ne znam jel mislis na ono kada se kazazic pocetkom drugog poluvremena derao prema klupi "2 napadaca" , time je samo sugerisao da je olimpik krenuo od drugog poluvremena sa 2 napadaca i da treba nesto mjenjat u odbrani,odma je ibro povuko nekog iz sredine prema nazad i ocigledno napravio dobar potez : )

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 apr 2013, 11:28

Čuj prave se klanovi zato što nisu primili plaću. Pa ako im ne odgovara, nek' ne igraju, nek' idu iz svetinje, svoja prava nek' traže na sudu kao i mnogi igrači iz PLBiH, koji je fazon.

I nemojte mi tih priča, ekipa je počela da gine na terenu, počeli su se i navijači vraćati na tribine, nije više toliko očajno stanje što se tiče posjete, nemojmo mi da sada plasiramo negativne priče.

Što se dešava u klubu, oko plaća, klanova i ostalih stvari, to treba samo i jedino da brine Upravu Veleža i ona
treba to da riješava, a mi, mi navijači treba da radimo svoj posao, da bodrimo Velež, dolazimo na utakmice,
pokažemo svima da nam je stalo, da imamo jednu jedinu ljubav, i svaki od njih ( igrača ) koji ima imalo poštenja, razuma, sigurno neće izdati sveti dres, i profesionalno se odnositi prema klubu čije boje trenutno brani.

Sutra svi u Vrapčiće :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 09 apr 2013, 12:05

interesantno je da kad god klubu malo bolje krene uvijek se neke teorije zavjere izbacuju po forumima da se atmosfera pokvari! u prvi pet kola druge polusezone smo igrali 3 gostujuce i 2 domace tekme i ucinak je 2-2-1 sto je vrlo dobro! normalno moglo je bit i malo bolje da su se jos dva boda uzela protiv gradine kako je i trebalo! ali boze moj nemoze sve po planu, nekad jednostavno lopta nece u gol i nemas svoj dan! meni stvarno nije jasno kome je u interesu da svaki put kad se nesto pozitivno pocne desavat u klubu gleda da izbaci neke "potvrdjene" informacije da narusi sve dobro sto se radi i onda se cudimo sto nam je posljeratni plafon sredina tabele ili spasavanje premierligaske egzistencije u zadnjem kolu!!? sutra u jednoj vrlo dobroj tekmi dobijamo sarajevo 3-1! :twisted:

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 09 apr 2013, 12:30

E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
i ostali u klubu kradu pare i dalje.. to je isto uradio i ovaj skaljic sto igra trenutno u nas tuzio je velez prije
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...to je ta svadja
a ti gore sto govoris sa 2 napadaca olimpik krenuo ,, zasto je "mirza **** majku nedavno na treningu treneru rahimicu i govorio mu picko jedna sto ne smijes igrat sa 2 napadaca ! "
nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
prije koji dan Mustafa kodro je bio kod tane i rekao mu je da su igraci nezadovoljni i da traze neke promjene.. !

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 12:52

Ne mogu skontati nikako ove likove sto pisu rekao ovaj rekao onaj,najbolje je napisao velezdogroba a ovaj brato brato ko da je s buska. Kakva ti je to prica i sta ti znas sta se desava u klubu. Nije ni tvoje ni moje da na ovakvim mjestima iznosimo takve stvari bez obzira bile one laz ili istina. Tvoje i moje je da pozivamo RAju sutra i da nas se sto vise pojavi jer igramo protiv starog rivala s kojim imamo utakmica kao vise od pola lige zajedno medjusobno. Dajte ljudi ova pobjeda nam je vazna pravo i nema potrebe za raspravama,samo podrska voljenom klubu i nista vise. Pozivam RAju da sutra dodje u sto vecem broju jer to zasluzuje rivalitet ovih klubova i nase mjesto na tabeli. Ja sam malo stariji ali sam sutra sigura kao i svaki put od 1978. Forza Velez i idemo mlatnut pitare

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 apr 2013, 12:56

brato brato je napisao/la:kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
i ostali u klubu kradu pare i dalje.. to je isto uradio i ovaj skaljic sto igra trenutno u nas tuzio je velez prije
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...
I šta si s ovim htio da kažeš, već si rekao da nisu primili plaće, ja sam napisao da traže svoja prava na sudu, onda si okrenuo priču o drugim igračima koji su ista tražili i naplatili, ne kontam poentu, prosvijetli me.
brato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ...
Lijepo
brato brato je napisao/la:nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
Replay, možda da i mi počnemo da tebe nazivamo ti lijepim imenima, i odakle ti znaš gdje ko živi, i ima li pojma o situaciji u klubu, da nemaš slučajno kristalnu kuglu, jel vidoviti Milane ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2013, 13:07

brato brato, jedini koji se ovdje konstantno pravi pametan si ti. Ne zivis jedini u Mostaru i ako cemo iskreno nije ti to bas nesto cime se treba hvaliti jer ovaj Mostar nije ni nokat od onog nekadasnjeg.
Sto ne volim ovakve likove... :roll: , tipicni mostarluk, najpametniji, najinformisarniji...svi su ostali debili, glupani, idioti...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 09 apr 2013, 14:18

brato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
20 tak dana i dobio ga na sudu 21 hiljadu maraka igraci nisu dobili plate ovi novi sto su dosli...to je ta svadja
a ti gore sto govoris sa 2 napadaca olimpik krenuo ,, zasto je "mirza **** majku nedavno na treningu treneru rahimicu i govorio mu picko jedna sto ne smijes igrat sa 2 napadaca ! "
nemoj te pricat jer znam od vas bolje sviju samo vas gledam sta pisete i pravi te se pametni puno..
prije koji dan Mustafa kodro je bio kod tane i rekao mu je da su igraci nezadovoljni i da traze neke promjene.. !
Jedini koji je ovdje oštećen si vjerovatno ti pa ovako pričaš. Prvo Kodro treba da se ušuti jer je trenutno najslabiji igrač, drugo ako je škaljić tužio klub prije 20 tak dana nema šanse da je već dobio na sudu, treće Velež konstantno igra sa Vladavićem i Okićem koji su napadači i u odbrani ne urade ništa a u Mostaru treći napadač je uglavnom Ćemalović i četvrto na Otoci igrač koji je ubjedljivo najviše pretrčao i imao više uklizavanja od bilo kojeg igrača je Šišić a odma poslije njega Letić koji su eto ti igrači sa strane i koji nisu primili ništa. Predlažem da dovedemo sve sa strane nek ljudi ne primaju ništa a najviše se bore.

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 09 apr 2013, 14:50

jednom prilikom tamo u februaru..sam ja mislim pisao jedan post na slicnu temu kao sto je evo i ova..danasnja..ali, ocigledno, da je kod nas potrebno ponavljati jedne te iste stvari...kao sto sam tada napisao da je neko rekao da bi nam se klub trebao zvati FK Rondo Mostar/jer se stalno vrte jedni te isti/ tako eto i ove nase price bi se mogle svesti pod isti taj nazivnik "Rondo"...

u nastavku..kopija tog mog posta iz mislim tamo februara mjeseca...

"ma nije moguce da je samo do trenera..nisam ja rekao da je ibro mourinho..ali je nemoguce da je samo do njega..naravno da treneru prvom leti glava..

ali tom logikom nam od rata pa na ovamo skoro ni jedan trener nije valja..zasto? ..jer su rezultati uvijek bili isti..onda ispada da ni jedan nije valjao..nije to bas toliko ni logicno..

ono sto je kod nas konstanta..su igraci...uvijek se vrte isti..neko je nedavno rekao da bi se klub trebao zvati FK Rondo Mostar...stalno isti se vrte...osim onih koji su u medjuvremenu otisli u penziju...

a sa druge strane..zasto ljudi bas toliko omalovazavaju rahimica..kao drugi mu sastavlja ekipu..on se nista ne pita..i slicno..zar ljudi stvarno misle da je on toliki beskicmenjak..covjek koji je odigrao vise od 130 utakmica u dresu veleza..covjek koji je godinama vez obzira na sva sr*nja u klubu trudio se da pomogne na sve moguce i nemoguce nacine..pa evo na kraju i preuzeo klub..covjek koji je zivio u svicarskoj (a u svicarskoj da zivis od socijale...ko na konju si) pa ipak je dosao ovamo da se zaje*aje sa velezom i problemima u i oko njega..ja ne smatram da je velez njemu privatno bas toliko potreban...i da da je svijestan da mu neko drugi sastavlja ekipu i da ga kroz sve to pravi budalom davno bi on vec digao sidro..budite realni..podjite od sebe..i vi svi, pa i ja, bi to uradili...pogotovo ako jos imate pozadinu da mozete i bez veleza da apsolutno normalno zivite..ako ne i vise od tog "normalnog"...

u jednom od komentara iznad sam procitao da pojedini igraci nemaju bas pretjerano visoko misljenje o njemu...ja bi se samo pitako koji su to igraci?...kada to pitam ne zanimaju me imena..to je bilo vise hipoteticko pitanje koje sam postavio..jesu li to igraci koje je do sad trenirao isti taj navedeni ranije mourinho? ..ili mozda ferguson? ..pa im eto ibro los..jesu li to igraci koji imaju iza sebe neke velike karijere..uspjehe..titule..inostrana iskustva..pa im eto ibro nevalja..jer ti igraci zaboga gledaju na fudbal nekim svijetskim..evropskim ocima..ocima prekaljenih fudbalskih majstora...ili su to isti oni igraci koje i ja poznajem? ...igraci koji godinama nisu makli od veleza? ..igraci koji se zadnjih 20 godina gore-dole ..bore za opstanak? ..igraci koji su igrali federalnu ligu? ..i sad neko od njih ce reci da mu neki trener nevalja..samo treba sebe prvog pogledati..iz koje to perspektive JA govorim da neko nije dobar..a karijeru sam sprcao u borbi za opstanak..dokrotirao borbu za opstanak..ma dajte..

FORZA VELEZ"

zanimljivo je koliko se lako "upalimo" na neki post koji sadrzi maksimalno 4 reda...iskren da budem nekad mi dodje da se namjerno registrujem pod nekim XY nickom..i napisem neku "100% provjerenu" informaciju..cisto da vidim kako to ovaj forum funkcionise..pa da bi onda znao..da li vise ikako trebam i dolaziti na njega a i citati bilo sta napisano..

u svakom slucaju..nadam se, koliko ste u mogucnosti, da ce te doci na utakmicu i biti jednako glasni kao i ovdje..te da ce to biti dovoljno da nam Klub izbori dobar rezultat...licno se nadam pobjedi, ali nebi bio nezadovoljan i sa nerjesenim rezultatom, jer sto bi Musemic rekao "...svaka cast Velezu, ali mi ipak trazimo nesto vise..."..i to je, nazalost, u ovom trenutku bar, realnost..pa tako i ja nebi bio pretjerano nezadovoljan ako se izbori remi..tu bi podvukao rijec IZBORI...tj borbu koja treba da bude osnova svega..a kada je tako niko im nece nista zamjeriti pa cak i ako izgube...

pozdrav

FORZA VELEZ

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 09 apr 2013, 15:02

Ne znam stvarno kako ne dosadi ovim tipa bratobrato da svake godine kad krene dobro odma počnu pljuvat na trenera,igrače...Nije istina ovo što pišeš jer sam poslije utakmice sa Olimpicom pričao sa Ibrom i još par igrača i kažu da je atmosfera u klubu odlična i da nema nikakvih svađa.Zar misliš da bi onako zagrljeni pjevali poslije završene utakmice da ima nekih svađa?To je ona tipična rekla-kazala iz kafića u Fejićevoj koji nisu otišli nikad na utakmicu.Nemaju drugog posla nego samo da naprdivaju i bacaju šuplje.Kodro nek se malo bolje potrudi na terenu,a Mirza se fura da je on neki igrač a protiv Gradine nije opalio po golu.Ti znaš da oni nisu primili platu?Jeli ti to radiš u klubu pa znaš?Ne znam stvarno ko ti puni više glavu sa takvim nebulozama?Ako si bio na utakmici sa Olimpicom(vjerovatno nisi) Kazazić je kao što je rekao BASTARDO rekao da Olimpic kreće sa 2 napadača i da treba u odbranu gurnuti još jednog igrača.Ibro je povukao Zvonića u odbranu i počeo igrati sa 5 u odbrani,a to je bilo oko 75 minute.Ali šta da ja tebi pričam kad ni ne znaš koji igrači igraju u Veležu.Zato momak sutra u Vrapčiće na utakmicu, podrži Velež i malo pogledaj ko igra sve u Veležu.
A vama ostalim PRAVIM NAVIJAČIMA preporučujem da sutra nas dođe u što većem broju na utakmicu,jer momci su to zaslužili nakon onako borbene utakmice sa Olimpicom.Zato sutra SVI NA STADION da vide da znamo nagraditi borbenost i zalaganje za sveti dres.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

oldcrewra
Kontakt:

Post Postao/la oldcrewra » 09 apr 2013, 15:27

Crvenarmija je napisao/la:Ne znam stvarno kako ne dosadi ovim tipa bratobrato da svake godine kad krene dobro odma počnu pljuvat na trenera,igrače...Nije istina ovo što pišeš jer sam poslije utakmice sa Olimpicom pričao sa Ibrom i još par igrača i kažu da je atmosfera u klubu odlična i da nema nikakvih svađa.Zar misliš da bi onako zagrljeni pjevali poslije završene utakmice da ima nekih svađa?To je ona tipična rekla-kazala iz kafića u Fejićevoj koji nisu otišli nikad na utakmicu.Nemaju drugog posla nego samo da naprdivaju i bacaju šuplje.Kodro nek se malo bolje potrudi na terenu,a Mirza se fura da je on neki igrač a protiv Gradine nije opalio po golu.Ti znaš da oni nisu primili platu?Jeli ti to radiš u klubu pa znaš?Ne znam stvarno ko ti puni više glavu sa takvim nebulozama?Ako si bio na utakmici sa Olimpicom(vjerovatno nisi) Kazazić je kao što je rekao BASTARDO rekao da Olimpic kreće sa 2 napadača i da treba u odbranu gurnuti još jednog igrača.Ibro je povukao Zvonića u odbranu i počeo igrati sa 5 u odbrani,a to je bilo oko 75 minute.Ali šta da ja tebi pričam kad ni ne znaš koji igrači igraju u Veležu.Zato momak sutra u Vrapčiće na utakmicu, podrži Velež i malo pogledaj ko igra sve u Veležu.
A vama ostalim PRAVIM NAVIJAČIMA preporučujem da sutra nas dođe u što većem broju na utakmicu,jer momci su to zaslužili nakon onako borbene utakmice sa Olimpicom.Zato sutra SVI NA STADION da vide da znamo nagraditi borbenost i zalaganje za sveti dres.
FORZA VELEŽ
Brate svaka cast,kao da sam ja pisao. Sutra svi u Vrapčiće do pobjede akobogda. Forza Velez

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 09 apr 2013, 15:35

Pustite suplje i lagano sutra svi na utakmicu i podrzat Rodjene. Ovo nam je jako vazna utakmica i ako izvucemo dobar rezultat mozemo osigurat opstanak. Sad nam najmanje treba rusenje atmosfere nakon vise nego dobrih rezultata u drugom dijelu sezone.
Forza Velež

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 09 apr 2013, 15:55

Najlakše je k'o bratobrato, ja iz Mostara šta vi ostali znate.Znamo mi dosta toga bratobrato,npr.kako je bilo na prvoj utakmici pod BB kad smo kamenovani u autobusima a policija nas čekala kod ruže.Ili na drugoj kad smo pješke išli,ili u Kiseljaku prvi put,drugi put,pa Kakanj itd. prema tome ako nisam iz Mostara ne znači baš da ništa ne znam.A znam sigurno, jer ovo se ponavlja iz godine u godinu,čim povežemo par solidnih rezultata pođu kružiti kojekakve priče o problemima.Što se tiče plata poslije Širokog smo najredovniji,kad već sve znaš trebao bi i to znati,ne smo po platama već i po dugovnju poreskoj upravi i vjerovatno do kraja godine nećemo imati duga, ali to niko neće da kaže jer bože moj lakše je pričati kojekakve gluposti.Šta se ima igraču sviđati ili ne sviđati trener,plaćen je da igra i to je to,ne sviđa se ni meni moj direktor pa šta sad!ZATO SVI NA TRIBINE!!!!!SAMO NAPRIJED ROĐENI
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 apr 2013, 16:19

emil02in je napisao/la:Najlakše je k'o bratobrato, ja iz Mostara šta vi ostali znate.Znamo mi dosta toga bratobrato,npr.kako je bilo na prvoj utakmici pod BB kad smo kamenovani u autobusima a policija nas čekala kod ruže.Ili na drugoj kad smo pješke išli,ili u Kiseljaku prvi put,drugi put,pa Kakanj itd. prema tome ako nisam iz Mostara ne znači baš da ništa ne znam.A znam sigurno, jer ovo se ponavlja iz godine u godinu,čim povežemo par solidnih rezultata pođu kružiti kojekakve priče o problemima.Što se tiče plata poslije Širokog smo najredovniji,kad već sve znaš trebao bi i to znati,ne smo po platama već i po dugovnju poreskoj upravi i vjerovatno do kraja godine nećemo imati duga, ali to niko neće da kaže jer bože moj lakše je pričati kojekakve gluposti.Šta se ima igraču sviđati ili ne sviđati trener,plaćen je da igra i to je to,ne sviđa se ni meni moj direktor pa šta sad!ZATO SVI NA TRIBINE!!!!!SAMO NAPRIJED ROĐENI
da VELEŽ nema para, i da se nalazi pred gašenjem, pa kako bi doveo sve ove igrače, kao da VLADA, Letić, Oštraković, Majkić i dr.. nisu imali možda boljih ponuda od VELEŽA, pa su se, eto odlučili preseliti u MOSTAR...za razliku od nekih drugih klubova, VELEŽ troši i ulaže u skladu s mogućnostima, znači nema više zaduživanja, a najveća mu je sreća što ima minimalna dugovanja prema državi, a kada uzmemo u obzir da će to biti jedan od kriterija za smanjenje lige, onda smo barem tu u prednosti...o izgradnji stadiona da i ne govorim, sve klub s svojim sredstvima, potpomognuti kako s domaćom rajom (i sam sam učestvovao u nekoliko akcija s ponosom ovo ističem), tako i dijasporom, izrađuje ovaj stadion, a evo abd čeka se odgovor UEFA-e o zahtjevu kluba da nam izdaju novčana sredstav za pomoćni teren u Vrapčićima...nemojmo zaboraviti da je počela još jedna od akcija pomoći klubu, u ovom slučaju omladinskoj školi, pa uskoro širom planete slijedi organizacija crvene noći...a uz sve ovo i sam Rahimić, koji je nedavno bio u Švici, s našom dijasporom, iz te zemlje, je pokrenuo akciju kupovanja dva nova gola za treniranje, te profesionalne kosilice za glavni teren...ove pozitivne stvari uvijek trebaju biti u prvom planu...a znamo i sami da je Velež bio, i uvijek će biti trn u oku, nažalost, ali možda nam je to destiny, jer svakim novim udarcem, klub uvijek izađe jači i bolji...
a sutra neka ginu, i bez respekta prema bilo kome, pa i prema sarajevu...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 apr 2013, 16:43

Prvo, nevjerujem 80% onoga sto procitam na ovom forumu jer je do sad oko 80% svih informacija ovdje ispalo laz na kraju.

Drugo, ako je i istina da su neki igraci nezadovoljni sa trenerom, uz duzno postovanje svim igracima Veleza, ali Ibro Rahimic je izmislio fudbal za sve njih. To bi isto bilo ko kad bi sad Sergej Barbarez dosao u Mostar da trenira Lokomotivu, a igraci Lokomotive lafo nezadovoljni "nevalja im trener".

Ma daj.

PS... sto lijepo napisa neko iznad - nek ovi igraci pogledaju malo sebe -doktorirali na ispadanju iz lige.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

BASTARDO
Kontakt:

Post Postao/la BASTARDO » 09 apr 2013, 18:12

brato brato je napisao/la:E ovako pametnjakovici ... kao sto su uradili velagic dasa i jos par igraca sto su tuzili velez i dobili ih na sudu
ohladi malo majstore...kodro kao fudbaler i prema onome sto prikazuje na terenu nije zasluzio ni feninga od plate,armelaskaljica necu ni da komentarisem.a ko je mirza da treneru govori picko jedna ne smijes igrat sa 2 napadaca :lol:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 apr 2013, 20:05

Brato sereš ko grlica, šta će bola Mirza pametovat, nikad od njega igrača neće bit.Nije mu ni pelena od prkna odpala.To su predpostavljam priče Pike i pikinih botova iz starog grada.Mirza bi da on odredi igru da bi on morao igrati.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 09 apr 2013, 23:55

slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []