KSIVLE je napisao/la:Što se tiče vodećih hrvatskih portala i novina, klasika. Njihovo poznavanje nogometa se svodi na Real, Barcu, Messija, C. Ronalda, Modrića i Mandžu kad dobro odigra. Stoga me i ne čudi da je njima veća vijest zagrljaj Drogbe i Mourinha nakon utakmice u Istanbulu ili Modrićeva izjava o "Ronaldu kao najboljem igraču svijeta" od spektakla iz Dortmunda. Sportske novosti trkeljaju nešto o krađi u Dortmundu i kako je prolaz Borussije u sjeni drastične greške na štetu Malage, a zaboravlja se gol Eliseua. Ali ko njih šiša, nek hejteri Matteoni (lik koji je, među ostalim, naše uspjehe protiv Reala vidio kao pobjedu solidne momčadi nad divom u krizi), Vukušić i slični BL-mrsci crknu od muke, jer mi smo u polufinalu. Nek još večeras HRT dovede hejtera Scoriju, pa da i on javno izbaci frustracije zbog prolaza omraženih mu Njemaca.

Meni je bolje izgledala vasa izvedba
Ruku na srce,skocio sam sinoc nakon treceg gola
Gotze daleko ispod nivoa na ove dvije utakmice.Hummels kada je usao druga ekipa na terenu
Je li ko razmisljao o tandemu Hummels - Santana?Nakon primljenog gola Subotic samo sto se nije usr'o na terenu.
A citirao sam ovaj dio zato sto se u potpunosti slazem s tobom.
Tako je isto i na Bosansko-Hercegovackim portalima.
Na ovom portalu je vise propracen novi gol iz offsidea Ibre,nego Bayernova titula.Nakon sto sam ja pisao na temi na forumu koja je namijenjena za komentare portala,ispravili su pravopisne greske u tekstu,pa obrisali moj post,pa kad sam opet nesto napisao obrisali su opet moj post i objavili ono "Bayern postavlja standarde" sta vec.
Bundesliga je toliko potcijenjena od strane nasih medija.Ono sto ste vi sinoc uradili je nesto sto se dogadja svakih 10 godina,a vise se pise hoce li Messi igrati veceras ili ne...
Svaka cast,nadamo se njemackom finalu u srcu Engleske