FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Barca se provukla što nisam očekivao ali se pokazalo da je Messi 90% ove ekipe.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo Barcelona konacno postala najpozeljniji protivnik u LP.Ovo je prelijepo vidjeti
Losa Barca no prolaz je bitan.Sad u polufinalu zapeti i nakantati sve redom jer ovaj tim to moze.Sve su ostale jake ekipe tako da mi je svejedno koga izvuku.
Barcelona je bez Messija odlicna ekipa ali bezopasna prema naprijed svakoj jakoj ekipi sa Messijem je to druga dimenzija.Sada ga treba cuvati do polufinala jer je sve rjeseno u Primeri
Losa Barca no prolaz je bitan.Sad u polufinalu zapeti i nakantati sve redom jer ovaj tim to moze.Sve su ostale jake ekipe tako da mi je svejedno koga izvuku.
Barcelona je bez Messija odlicna ekipa ali bezopasna prema naprijed svakoj jakoj ekipi sa Messijem je to druga dimenzija.Sada ga treba cuvati do polufinala jer je sve rjeseno u Primeri
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
ovaj Fabregas ima ubrzanje ko djed od 70 god.
i jos glumi nekog CF-a
tacno mi dodje da placem kad ga vidim na toj poziciji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ove levatine koji samo misle o Messiju i jedva cekaju neku lošu partiju da omalovažavaju Barcu (cak i kad prođe u polufinale) - treba ignorisati.
Problem uopšte nije Messi (cak je Cesc bio veceras i bolji, konkretniji), problem je nedostatak prepoznatljivog presinga, zatim preloša odbrana (nema stopera jbg pa Adriana stavljaju tamo
).
Treba uzeti u obzir i odlicnog protivnika u vidu PSG , kojeg vodi veliki strucnjak i strateg Anceloti.
Neki dan bez Messija petarda puce, ali ne možeš ti raznim forumski "strucnjacima" dokazati neke stvari, kad njih to i ne zanima.
Problem uopšte nije Messi (cak je Cesc bio veceras i bolji, konkretniji), problem je nedostatak prepoznatljivog presinga, zatim preloša odbrana (nema stopera jbg pa Adriana stavljaju tamo
Treba uzeti u obzir i odlicnog protivnika u vidu PSG , kojeg vodi veliki strucnjak i strateg Anceloti.
Neki dan bez Messija petarda puce, ali ne možeš ti raznim forumski "strucnjacima" dokazati neke stvari, kad njih to i ne zanima.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 10 apr 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
stvarno je los del bosquenedim1993 je napisao/la:
a tek trener i guranje fabregasa u špic a u arsenalu bio klasični vezni igrač, koji stručnjak majko mila.
ser del barça es el millor que hi ha !
Ima izaccc , otvaraj vrata

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne glumi on "CF-a", vec ga je trener postavio na tu poziciju.miki_92 je napisao/la:ovaj Fabregas ima ubrzanje ko djed od 70 god.i jos glumi nekog CF-a
Valdes je druga prica, taj golmana glumi vec 8+ godina
Umjetnik!Johny je napisao/la:Ima izaccc , otvaraj vrata![]()
Potez večeri.
Šteta što nije zabio ovo poslije, kakav bi to gol bio...
Alex po ćevape, Jallet po kajmak.
Valdez najbolji igrac ovog dvomeca definitivno , Pique odlican 
Cestitke na prolazu.
A sto se tice igre,nije bila nesto posebno ali ako hocete vidjeti finale morate ovo podici za 3 klase jer ekipe poput Reala,Bayerna i Dortmunda su puno kvalitetnije od PSG.
A sto se tice igre,nije bila nesto posebno ali ako hocete vidjeti finale morate ovo podici za 3 klase jer ekipe poput Reala,Bayerna i Dortmunda su puno kvalitetnije od PSG.
Keep the Blue Flag Flying High !
- JohnLennon
- Kontakt:

Joj Midzeta
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
da, ali isti taj trener treba da uoci da nema sanse da on igra tu poziciju, protiv Mallorce i ostalih osrednjih i nizerazrednih ekipa da, ali u LP no fuckin' wayDonnie Darko je napisao/la:Ne glumi on "CF-a", vec ga je trener postavio na tu poziciju.miki_92 je napisao/la:ovaj Fabregas ima ubrzanje ko djed od 70 god.i jos glumi nekog CF-a
Valdes je druga prica, taj golmana glumi vec 8+ godina![]()
da ne pricam o odbrani, kako tu puse, strasno
zadovoljan prolazom, igrom nikako
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zanimljiva objava na Twitteru: "Šta smo večeras naučili: Najbolji igrač na svijetu? Messi. Drugi najbolji igrač? Messi s povredom tetive koljena."

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- adriano_leite
- Kontakt:
On je tebi najdrazi igrac pa ti pricaj sta hocesJohnLennon je napisao/la:
Joj Midzeta
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Isto ko da ga maslaca dole....vamo se vodi strašni boj protiv PSG, a on ovakoJohnLennon je napisao/la:
Joj Midzeta
A voliš ti njega, više nego i Ikera i Kopitu zajedno
Realno, sa ovom igrom ne možemo uci ni u finale, a kamoli uzeti klempu
U polufinale bez odbrane: dakle Mascherano i Puyol out na duže vrijeme, Adriano se povrijedio....znaci Bartra na stopera ili Songa staviti tamo (što je posebna zavala jer je lik rupa na stoperu)....opet bolje Bartra.
Ovo ga uhvatili kod je bio na vrhuncu (pa zar u javnosti bolan Messi)adriano_leite je napisao/la:On je tebi najdrazi igrac pa ti pricaj sta hocesJohnLennon je napisao/la:
Joj Midzeta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- adriano_leite
- Kontakt:
Bartra je odigrao fantasticno ono koliko je igrao, Nije se prepao i djelovao je britko na terenu i pun samopouzdanja, kao da ima 1000 utakmica u nogama.bluemania je napisao/la: Realno, sa ovom igrom ne možemo uci ni u finale, a kamoli uzeti klempuovo je preloše i boli me neka stvar za prolaz u polufinale - jer ovo je Barca i ona mora razbijati protivnike, bez obzira o kome se radilo.
U polufinale bez odbrane: dakle Mascherano i Puyol out na duže vrijeme, Adriano se povrijedio....znaci Bartra na stopera ili Songa staviti tamo (što je posebna zavala jer je lik rupa na stoperu)....opet bolje Bartra.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Slažem se, dobar je Bartra bio.adriano_leite je napisao/la:Bartra je odigrao fantasticno ono koliko je igrao, Nije se prepao i djelovao je britko na terenu i pun samopouzdanja, kao da ima 1000 utakmica u nogama.bluemania je napisao/la: Realno, sa ovom igrom ne možemo uci ni u finale, a kamoli uzeti klempuovo je preloše i boli me neka stvar za prolaz u polufinale - jer ovo je Barca i ona mora razbijati protivnike, bez obzira o kome se radilo.
Treba ga gurati skroz do kraja sezone
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 10 apr 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Puno ce lakse biti u polufinalu protiv bilo kojeg protivnika.
PSG je ekipa krojena od glave pa do repa kako treba izgledati tim koji zeli proci Barcelonu.
1.Extra klasa od trenera na klupi.
2.Granitna odbrana.
3.odlicni full bekovi.
4.Odlicni trkaci na sredini terena uz to tehicki i kreativno na extra nivou,tako da mogu napraviti visak.
5.Nevjerovatno brza i prodorna krila uz Zlatana o kojem ne treba puno pricati.
Sve kada oduzmes i saberes ovo je veliko iskusenje za Barcu bilo.Prosao se i ovaj test naredni ce biti laksi to je definitivno
Bartru forsirati nema se sta izgubiti , moze se jedino dobiti.
PSG je ekipa krojena od glave pa do repa kako treba izgledati tim koji zeli proci Barcelonu.
1.Extra klasa od trenera na klupi.
2.Granitna odbrana.
3.odlicni full bekovi.
4.Odlicni trkaci na sredini terena uz to tehicki i kreativno na extra nivou,tako da mogu napraviti visak.
5.Nevjerovatno brza i prodorna krila uz Zlatana o kojem ne treba puno pricati.
Sve kada oduzmes i saberes ovo je veliko iskusenje za Barcu bilo.Prosao se i ovaj test naredni ce biti laksi to je definitivno
Bartru forsirati nema se sta izgubiti , moze se jedino dobiti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bartra mora igrat vise. Ne znam koji qurac momku ne da da igra, te ispred njega stavlja yebenog Adriana od kojeg je bolji stoper 50 puta. To je po meni cisto nepostovanje, moze se reci cak i uvreda Bartri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.