FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 10 apr 2013, 23:32

JohnLennon je napisao/la:slika

Joj Midzeta :lol:
On je tebi najdrazi igrac pa ti pricaj sta hoces :D .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 10 apr 2013, 23:37

Isto ko da ga maslaca dole....vamo se vodi strašni boj protiv PSG, a on ovako :oops:

A voliš ti njega, više nego i Ikera i Kopitu zajedno :!: ....znam to 100% ;) :P

Realno, sa ovom igrom ne možemo uci ni u finale, a kamoli uzeti klempu ;) ovo je preloše i boli me neka stvar za prolaz u polufinale - jer ovo je Barca i ona mora razbijati protivnike, bez obzira o kome se radilo.
U polufinale bez odbrane: dakle Mascherano i Puyol out na duže vrijeme, Adriano se povrijedio....znaci Bartra na stopera ili Songa staviti tamo (što je posebna zavala jer je lik rupa na stoperu)....opet bolje Bartra.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 10 apr 2013, 23:40

adriano_leite je napisao/la:

On je tebi najdrazi igrac pa ti pricaj sta hoces :D .
Ovo ga uhvatili kod je bio na vrhuncu (pa zar u javnosti bolan Messi) :lol: :lol: :lol:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 10 apr 2013, 23:40

bluemania je napisao/la: Realno, sa ovom igrom ne možemo uci ni u finale, a kamoli uzeti klempu ;) ovo je preloše i boli me neka stvar za prolaz u polufinale - jer ovo je Barca i ona mora razbijati protivnike, bez obzira o kome se radilo.
U polufinale bez odbrane: dakle Mascherano i Puyol out na duže vrijeme, Adriano se povrijedio....znaci Bartra na stopera ili Songa staviti tamo (što je posebna zavala jer je lik rupa na stoperu)....opet bolje Bartra.
Bartra je odigrao fantasticno ono koliko je igrao, Nije se prepao i djelovao je britko na terenu i pun samopouzdanja, kao da ima 1000 utakmica u nogama.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 10 apr 2013, 23:44

adriano_leite je napisao/la:
bluemania je napisao/la: Realno, sa ovom igrom ne možemo uci ni u finale, a kamoli uzeti klempu ;) ovo je preloše i boli me neka stvar za prolaz u polufinale - jer ovo je Barca i ona mora razbijati protivnike, bez obzira o kome se radilo.
Bartra je odigrao fantasticno ono koliko je igrao, Nije se prepao i djelovao je britko na terenu i pun samopouzdanja, kao da ima 1000 utakmica u nogama.
Slažem se, dobar je Bartra bio.
Treba ga gurati skroz do kraja sezone :!: možda Barca dobije stopera u njemu...yebo više ove improvizacije sa DM ovima i bekovima na poziciji stopera. Šta ce Adriano tu :shock: kad nema ni visine ni skoka za te pozicije....to je konstantna opasnost po Valdesa.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 10 apr 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 10 apr 2013, 23:45

Puno ce lakse biti u polufinalu protiv bilo kojeg protivnika.

PSG je ekipa krojena od glave pa do repa kako treba izgledati tim koji zeli proci Barcelonu.

1.Extra klasa od trenera na klupi.
2.Granitna odbrana.
3.odlicni full bekovi.
4.Odlicni trkaci na sredini terena uz to tehicki i kreativno na extra nivou,tako da mogu napraviti visak.
5.Nevjerovatno brza i prodorna krila uz Zlatana o kojem ne treba puno pricati.

Sve kada oduzmes i saberes ovo je veliko iskusenje za Barcu bilo.Prosao se i ovaj test naredni ce biti laksi to je definitivno ;)

Bartru forsirati nema se sta izgubiti , moze se jedino dobiti.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 apr 2013, 23:46

Bartra mora igrat vise. Ne znam koji qurac momku ne da da igra, te ispred njega stavlja yebenog Adriana od kojeg je bolji stoper 50 puta. To je po meni cisto nepostovanje, moze se reci cak i uvreda Bartri.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2013, 23:58

Možemo dobit' neku novu anketu ovdje? :twisted:

Nešto tipa "Koga bi voljeli u 1/2-finalu LP".

Malo promjene, odavno ova visi ovdje... :mrgreen:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 11 apr 2013, 00:01

mandraX je napisao/la:Nešto tipa "Koga bi voljeli u 1/2-finalu LP".:
Pa sta ce ti to, bit ce samo sutra :D

Nek stave anketu jel' prvo treba nabit iz kluba Valdesa il' Alexisa il tako nesto :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 apr 2013, 00:03

JohnLennon je napisao/la:

Nek stave anketu jel' prvo treba nabit iz kluba Valdesa il' Alexisa il tako nesto :D
Treba biti "Koga se prvo rijesiti: Alexisa, Sancheza ili Alexisa Sancheza?"
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 11 apr 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2013, 00:03

Ma nešto u tom fazonu, ne mora biti baš tako... :lol:
Nešto u vezi LP-a, jer je Liga već odavno riješena, tamo negdje u decembru. :mrgreen:

Može taman tako, u vezi golmana, koga bi voljeli vidjet' na golu Barce kad Victor ode.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 11 apr 2013, 00:11

Treba biti "Koga se prvo rijesiti: Alexisa, Sancheza ili Alexisa Sancheza?
:lol:

U fus noti treba navesti : Koliko novca treba dati ekipi koja ga primi.

Pa onda oplesti ponude.
Do duse Pedro i Villa nisu nista bolji,gledam Villu sam sebe otrese u duelu ne mora ga Silva ni pogledat :mrgreen:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 11 apr 2013, 00:13

Johny je napisao/la:Do duse Pedro i Villa nisu nista bolji,gledam Villu sam sebe otrese u duelu ne mora ga Silva ni pogledat :mrgreen:
Jesi nasao momenat kad ces ih kritikovat. Ovaj prvi gol, drugi asistencija :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 apr 2013, 00:15

Lose je ovo bilo.
Po meni nista bolje od one utakmice u Milanu protiv Milana, ali eto desi se i to da Barca lose odigra a prodje.
Prije je bilo ono umiranje u ljepoti.
PSG skoro pa ravnopravan protivnik u dvomecu, nevjerovatno koliko su opasni i koliki je genije Ancelloti. :o
Definitivno najnezgodniji protivnik koji je mogao zapasti Barcu od svih ostalih.
Ali kada sagledamo dvomec, ponistenu suspenziju Ibrahimovicu, gol iz offsajda i sve ostalo vidimo da je Barca zasluzila polufinale.
Protiv Bayerna, BvB-a i Reala bi se dosta lakse igralo.

Pojedinci opet poceli supljirati i pisati kako je Messi 90% tima. :lol:

Valdes MOTM u ovom dvomecu zajedno sa Iniestom. ;)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 11 apr 2013, 00:16

Johny je napisao/la:Do duse Pedro i Villa nisu nista bolji,gledam Villu sam sebe otrese u duelu ne mora ga Silva ni pogledat :mrgreen:
Jesi nasao momenat kad ces ih kritikovat. Ovaj prvi gol, drugi asistencija :mrgreen:
Ma ne bi se oni vidjeli da Messi nije napravio visak i stvorio prostor za taj pogodak.Odlicna realizacija i akcija ali bez Messija to djeluje kao vojska bez generala :mrgreen:

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 11 apr 2013, 00:21

Fabregas postao otac u toku utakmice. :mrgreen:

Nek' je sa srecom :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 apr 2013, 00:54

kao sto veliki navijac barce i veliki pjevac saban saulic kaže: ne rusi se gnijezdo lako dok je babo ziv

messi samo kao pojava donosi mnogo toga

pribojavao sam se kad sam vidio sastava da nece ici glatko, tako je i bilo, falilo je zara i odlucnosti, kao da se cekalo da primimo gol da se zaigra kako treba

dobro je da je pike prosao bez zutog, cekamo sad protivnika u polufinalu, idemo dalje,do titule
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2013, 01:04

Johny je napisao/la:
Ma ne bi se oni vidjeli da Messi nije napravio visak i stvorio prostor za taj pogodak.Odlicna realizacija i akcija ali bez Messija to djeluje kao vojska bez generala :mrgreen:
To je bas glavno,samo messijevo prisustvo na terenu je vazno za probijanja bloka igraca ko sto je psg imao veceras.
Messi na sebe uvijek vuce 3-4 igraca i on samo da stoji na terenu (ko sto je veceras stojao u 80 % vremena :D ) to je dovoljno da ostali dobiju taj potrebni prostor .jer ovaj dupli blok igraca je tesko probiti
sa messijem to ide duplo lakse jer gotov sva paznja prot.odbrane je usmjerena prema njemu a to koriste drugi igraci koji su odma slobodniji.

Veceras barca opet nesh nezainteresovano djelovala ,oni cekaju maksuz da prime gol pa da se razmrdaju malo :mrgreen: ili da im gori pod nogama (ko u uzvratu protiv milana )
ocito tito ne odradjuje dobro posao sto se tice nabrijavanja i motivisanja igraca za utakmice

veceras tek kad primise gol onda su poceli trcat vrsit onaj prepoznatljivi presing i igrat kako znaju i umiju ,

u polufinalu to mora bit na mnogo vecem nivou od pocetka utakmice a ne samo kad se primi gol ,na onom visokom nivou sa tekme protiv milana ,takvu barcu hocu ,punu eksplozivnosti ,zalaganja ,zelje, ... i sa takvom igrom sve ce izgledat mnogo mnogo bolje ;)

u petak abd dortmunda izvuc a nek se real i bayern tamo deru :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 apr 2013, 01:22

Ma hajde ba,ovo je bilo rutinski odradjeno veceras :mrgreen:

Prelose,u napadu tek par poluprilika stvoreno,cim je Messi usao,odmah su zabili gol.Previse je napad ovisan o njemu.Odbrana gola ku.rcina,svaki napad PSG-a je haman prilika za gol.Nikakvog presinga nije bilo,ma nista ni na sredini,Pastore milion puta vuce loptu lagano 15 metara niko ga ne napada.Pokazali su protiv Milana sta mogu i kako mogu,ali zabrinjava sto ne mogu nikako 2 utakmice dobro odigrati.Zaseru prvo u Milanu,pa se cupaju,dok su veceras odigrali uzasno.

Iniesta najbolji,za divno cudo i Valdes je u ove 2 utakmice bio jedan od boljih,mora se priznati.

U polufinalu ce morati zapeti vise nego ikad,igrati kao protiv Milana recimo i razbit ce bilo koju ekipu,nije bitno ko je s druge strane.A ako igra bude kao i dosad,bice guravo :mrgreen: Odbrana zabrinjava,i ovako su losi,sad fali jedan stoper,ali hajde,vidjet cemo.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 apr 2013, 01:32

trebo bi se i el capitan puyi vratiti do prve polufinalne utakmice
sa njim bi to opet izgledalo mnogo sigurnije

u polufinalu ako se prva utakmica bude igrala na strani ,sto ne igrat i sa dva zadnja vezna busijem i songom
tako bi opet malo sigurniji bili nazad
mora se nesto napraviti jer ovakvi propusti u odbrani se vise ne smiju desavati

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.