S druge strane to nama svakako odgovara...cini mi se da je @Hare pisao kako nam apsolutno lezi uloga autsajdera-nesto slicno kao u grupnoj fazi, za razliku od Shakhtara i Malage gdje smo ipak bili favoriti.
S trece strane
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
adnan24 je napisao/la:Imaju ljudi pravo da prizeljkuju Dortmund...od ova 3 kluba BvB je svakako najprimamljiviji protivnik.
S druge strane to nama svakako odgovara...cini mi se da je @Hare pisao kako nam apsolutno lezi uloga autsajdera-nesto slicno kao u grupnoj fazi, za razliku od Shakhtara i Malage gdje smo ipak bili favoriti.
S trece straneove sezone smo s njima odigrali 2 puta u Minhenu...teoretski gledano jednom smo izvukli odlicnih 1-1 za uzvrat u Dortmundu a jednom izgubili sa minimalnih 1-0 sto opet nije strasno...tako da se ne bi zaletao na njihovom mjestu,bez obzira na odlicne igre Bayerna ove sezone.
*ebiga, čudni ste i "vi"(pojedinci)adnan24 je napisao/la:Imaju ljudi pravo da prizeljkuju Dortmund...od ova 3 kluba BvB je svakako najprimamljiviji protivnik.
S trece straneove sezone smo s njima odigrali 2 puta u Minhenu...teoretski gledano jednom smo izvukli odlicnih 1-1 za uzvrat u Dortmundu a jednom izgubili sa minimalnih 1-0 sto opet nije strasno...tako da se ne bi zaletao na njihovom mjestu,bez obzira na odlicne igre Bayerna ove sezone.

Zodiac je napisao/la: [youtube][/youtube]
Svaka im čast.
Inače, Daily Mail je ovu koreografiju proglasio najboljom svih vremena.
Jako fino objasnjenozgmiky je napisao/la:i tako hladnih glava, danas pred tv i iščekivanje tko će imati tu čast da igra sa nama polufinale LP)
evo mog nekog osvrta na protivnike
REAL - njih ne bi volio jer mislim da tu imamo možda i najmanje šanse iz razloga što se real digao u formi, izgledaju i igraju puno bolje nego u skupini, tada su još imali kakve takve šanse za naslov u ligi, sada su se okrenuli na LP i sve karte bacaju na taj naslov. Teško je za očekivati da bi ih opet maznuli u Dortmundu kao i da bi ostali neporaženi u Madridu. Iako je po meni ovo naš protivnik, mislim da ćemo njih izvući ja ih ne bih volio
BARCELONA- Barca je Barca ali oni ne izgledaju dobro i vjerojatno će biti kritika ali ja tu vidim najveće šanse koliko god to bilo smješno, ali nije to ona Barca pa ljudi su se provukli protiv PSG-a, prošli su bez pobjede i nije puno trebalo da izlete. Sigurno bi bio spektakl te dvije utakmice ali nekako mislim da bi tu imali najveće šanse jer bi bili totalni autsajderi i niko nas ne bi vidio u finalu a fali nam još da igramo s barcom i gotovo sve smo jake prošli još da ih i maznemo)
BAYERN - šećer na krajumoćni su ove sezone, kapa dole, može se s njima ali neka to bude kasnije, nije da ih ne želim ali njih hoću u finalu abd da imamo njemačko veliko finale usred engleske
Dakle mišljenja sam da ćemo izvući real a priželjkujem barcu
Pozz braćo i prijatelji BVB-a
daj nabacite to kasnije gdje na jutjubSemir bvb je napisao/la: P.S. Evo Vugdalić priča s Watzkeom....![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.