odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
kakva su vasa iskustva sa sergio tacchini tenama posto sam vidio jedne koje mi se bas svidjaju , posto sam cuo da se neki modeli brzo izoblice il cak popucaju nakon kraceg perioda nosenja ..
ne brini mama sve je uredu
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislio sam na farmerke. pogresno sam se odraziojasmin10 je napisao/la:a vecina ce ih crne hlace na ovu istu kombinaciju. ali posto sam ja mrsav bolje bi mi mozda isle bež pantalone, mozda bih i izgled'o barem malo debljeDonnie Darko je napisao/la:nekako mi bež pantalone ne pristaju tu. bolje crne. sta je sigurno sigurno je.
i ja sam konto nesto slicno. crni sako, bijela kosulja i crna masna. dole crne hlace i bijele tene.
ps- jesi li ti mislio hlace na peglu ili neke druge ?

Pupucaju fuseri, oni tursku, korejski, a kada kupis orgina mogu ti trajati jako dugo.mirza1921 je napisao/la:kakva su vasa iskustva sa sergio tacchini tenama posto sam vidio jedne koje mi se bas svidjaju , posto sam cuo da se neki modeli brzo izoblice il cak popucaju nakon kraceg perioda nosenja ..
Ipak je to poznata, kvalitetna marka da se tek tako izoblice, popucaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
za vas koji imate maturu,apsolventsko...evo jedan primjer,znaci nesto sto mozete oblaciti stalno,a izgleda jako elegantno

stvvarno finoautogol je napisao/la:za vas koji imate maturu,apsolventsko...evo jedan primjer,znaci nesto sto mozete oblaciti stalno,a izgleda jako elegantno![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
Osim tena ili koji je qurac vec obuo.
Gdje u Sarajevu uzeti suncane naocale da nisu one fuserke od 5-10 KM, da je malo kvalitetnije po pitanju zastite da imaju onu UV zastitu.
Gdje vi kupujete da su cijene prihvatljive.
Gdje vi kupujete da su cijene prihvatljive.
to je i moj neki stil,samo sto nosim one dublje starke,ne ove plitkeNeutral je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U mene se duboke ali ne crvene i nisu convers već jedne rare ones koje sam dobio na poklon prije par godina.
Uskoro vrijeme aBd za bermude, majice kratkih rukava i ljetnih tena. Bijelo ljetost, crno zimi.

Uskoro vrijeme aBd za bermude, majice kratkih rukava i ljetnih tena. Bijelo ljetost, crno zimi.
raja zna li neko koji je najlaksi nacin da napravim frizuru ? cini mi se ovdje da sam cit'o kao nesto prvo operes kosu pa onda fenom i na kraju kremom ili tako nekako. imam gustu kosu i zelim da napravim neku od ovih "modernih frizura"
ono, siska na stranu i tako to 
ili ima li neki tutorial za pravljenje frizura ili tako nesto. molim vas pomozite, hitno mi je

ili ima li neki tutorial za pravljenje frizura ili tako nesto. molim vas pomozite, hitno mi je

-
- Kontakt:
Burazeru , ja kad su tako te neke priredbe , odem kod frizera svog , frajko mi napravi frizuru džabe , ženske svršavaju kad vide friz

jasmin10 je napisao/la:raja zna li neko koji je najlaksi nacin da napravim frizuru ? cini mi se ovdje da sam cit'o kao nesto prvo operes kosu pa onda fenom i na kraju kremom ili tako nekako. imam gustu kosu i zelim da napravim neku od ovih "modernih frizura"ono, siska na stranu i tako to

zar i ti.

Gay is ok jasko.

1946
Head je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:raja zna li neko koji je najlaksi nacin da napravim frizuru ? cini mi se ovdje da sam cit'o kao nesto prvo operes kosu pa onda fenom i na kraju kremom ili tako nekako. imam gustu kosu i zelim da napravim neku od ovih "modernih frizura"ono, siska na stranu i tako to
ili ima li neki tutorial za pravljenje frizura ili tako nesto. molim vas pomozite, hitno mi je![]()
![]()
zar i ti.![]()
Gay is ok jasko.![]()

Jasko pazi mi na rodicu koja ima 11 godina
Imal gdje uzet onih alkoholičarskih majici, da pojačam kolekciju

Imal gdje uzet onih alkoholičarskih majici, da pojačam kolekciju

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li je ko uzimao preko neta patike adidas busenitz
mene interesuju bordo crvene
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
mene interesuju bordo crvene
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
FCUM je napisao/la:stone island igdje ? radnja samo po mogucnosti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Nema.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.