RK Gracanica

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: RK Gracanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 16 mar 2013, 21:09

RK Krivaja - RK Gracanica 30:35 :D
Cestitke momci.. :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 24 mar 2013, 19:26

Gračanica - Bosna V. 34:30 (16:11)

nova pobjeda, bilo i po 10-ak razlike, laganini za finiš sezone i ostanak pri samom vrhu

čestitke rukometašima - trenutno smo sa čelikom najefikasnija ekipa u ligi, što se može prevesti i kao najatraktivnija

šteta oni nekoliko gustih poraza (Živinice, Gradačac, Čelik), da smo nekome od ovih uzeli skalp, sad bi se borili za prva 3 mjesta, ovako ostaje samo žal
Undici stelle - ACM 1899

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 28 mar 2013, 11:56

:o

stradali u Mostaru, iako je ovih dana u Gračanici bilo prohladno, temperatura oko 0 ... u Mostaru nam je izgleda pravo zahladnilo -15

dakle, Zirnjski-Gračanica 35:20 (16:11)

kod domaćih 13 igrača rešetalo našu mrežu, kod nas Pepa uvalio 7 komada i to je to

nastupali bez Selme B. i vjerovatno se i nije moglo tražiti ništa više osim časnog poraza, koji na kraju ipak ispade "nečastan" :shock:

nejse, dozvoljeno je svake sezone i jedno kolo "odmora"

meni je najviše žao što ne dadosmo još golova, da ostanemo najefikasnija ekipa u ligi, valja se potruditi protiv Kaknja
Undici stelle - ACM 1899

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 29 mar 2013, 20:09

baltazar1 je napisao/la::o

stradali u Mostaru, iako je ovih dana u Gračanici bilo prohladno, temperatura oko 0 ... u Mostaru nam je izgleda pravo zahladnilo -15

dakle, Zirnjski-Gračanica 35:20 (16:11)

kod domaćih 13 igrača rešetalo našu mrežu, kod nas Pepa uvalio 7 komada i to je to

nastupali bez Selme B. i vjerovatno se i nije moglo tražiti ništa više osim časnog poraza, koji na kraju ipak ispade "nečastan" :shock:

nejse, dozvoljeno je svake sezone i jedno kolo "odmora"

meni je najviše žao što ne dadosmo još golova, da ostanemo najefikasnija ekipa u ligi, valja se potruditi protiv Kaknja
Protiv Kaknja barem 20 razlike dobit, jedino ako ubaci djecu iz omladinskog pogona :D

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 29 mar 2013, 20:53

Valjda će ubaciti momke sa klupe sutra , po cijenu da izgubimo , jer nemožemo ni gore ni dole ...

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 29 mar 2013, 21:03

no rules je napisao/la:Valjda će ubaciti momke sa klupe sutra , po cijenu da izgubimo , jer nemožemo ni gore ni dole ...
Ma stoji to sve, ali zasto bi gubili od zadnje ekipe sa tabele i to kuci :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 01 apr 2013, 13:14

Pobjeda protiv Kaknja 33:28

nisam bio na tekmi jer sam znao da će biti uspavanka

slijedi pauza u prvenstvu, pa dva vezana gostujuća susreta, tako da rukomet u Gračanici ove sezone gledamo samo u zadnjem kolu krajem aprila protiv Konjuha (valjda se ne potučemo :oops: )
Undici stelle - ACM 1899

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 02 apr 2013, 02:05

Jah sto oderaste Kakanj 20 razlike :) ps, Ultrasi vam stizu zadnje kolo najvjerovatnije :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 02 apr 2013, 09:55

eeMa17 je napisao/la:Jah sto oderaste Kakanj 20 razlike :) ps, Ultrasi vam stizu zadnje kolo najvjerovatnije :)
Bujrum.. :D Samo ne znam gdje ce navijati :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 02 apr 2013, 13:10

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Bujrum.. :D Samo ne znam gdje ce navijati :D
sa juga :)
Undici stelle - ACM 1899

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 02 apr 2013, 19:56

baltazar1 je napisao/la:
Ma neka dodju, zna se gdje je nase mjesto, tamo na kraju tribine. 8-)

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 03 apr 2013, 02:37

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:
Ma neka dodju, zna se gdje je nase mjesto, tamo na kraju tribine. 8-)
Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problem :) u Zivinicama smo tacno na sredini tribina jer su na kraju Dragonsi, sad kod vas neznam gdje nas smjeste :) glavno dolazimooo pozzz ;)

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 apr 2013, 10:23

eeMa17 je napisao/la:Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problem :) u Zivinicama smo tacno na sredini tribina jer su na kraju Dragonsi, sad kod vas neznam gdje nas smjeste :) glavno dolazimooo pozzz ;)
bujrum, poželio sam navijanja i atmosfere u dvorani, sjećam se vremena kad su dolazili i oni iz Zavidovića, bili su veseli, samo sam zaboravio kako se zvaše ona njihova skupina, znam samo da su bili šareni
Undici stelle - ACM 1899

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 03 apr 2013, 11:18

eeMa17 je napisao/la:
Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problem :) u Zivinicama smo tacno na sredini tribina jer su na kraju Dragonsi, sad kod vas neznam gdje nas smjeste :) glavno dolazimooo pozzz ;)
Dvorana je ista kao i kod vas, mi smo na kraju, Vi budite na drugom kraju i eto :D
Koliko vas dolazi?

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 05 apr 2013, 02:08

eeMa17 je napisao/la:
Dvorana je ista kao i kod vas, mi smo na kraju, Vi budite na drugom kraju i eto :D
Koliko vas dolazi?
Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahah :D ma gdje god nas stave samo da nas stave moze i u teretanu gore ako treba al opet nije nista sigurno, od 50 do 100 sve zavisi mozda dodje i vise od 100 a mozda nas i dodje manje od 50 glavno to nam je zadnje kolo prije lige 6 pa zelimo da ga proslavimo a i napravimo dobru atmosferu, nadam se da nece biti problema mi ce mo biti fer i korektni naravno ako dobjemo dozvolu da dodjemo :)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 06 apr 2013, 20:34

eeMa17 je napisao/la:Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahah :D ma gdje god nas stave samo da nas stave moze i u teretanu gore ako treba al opet nije nista sigurno, od 50 do 100 sve zavisi mozda dodje i vise od 100 a mozda nas i dodje manje od 50 glavno to nam je zadnje kolo prije lige 6 pa zelimo da ga proslavimo a i napravimo dobru atmosferu, nadam se da nece biti problema mi ce mo biti fer i korektni naravno ako dobjemo dozvolu da dodjemo :)
Tesko da ce vam Music dati da udjete u dvoranu. Mi proslu nismo navijali, kao smeta igracima navijanje, ne mogu se skoncentrisati na igru :P
Sve u svemu ''BUJRUM''

eeMa17

Post Postao/la eeMa17 » 07 apr 2013, 00:03

eeMa17 je napisao/la:Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahah :D ma gdje god nas stave samo da nas stave moze i u teretanu gore ako treba al opet nije nista sigurno, od 50 do 100 sve zavisi mozda dodje i vise od 100 a mozda nas i dodje manje od 50 glavno to nam je zadnje kolo prije lige 6 pa zelimo da ga proslavimo a i napravimo dobru atmosferu, nadam se da nece biti problema mi ce mo biti fer i korektni naravno ako dobjemo dozvolu da dodjemo :)
Tesko da ce vam Music dati da udjete u dvoranu. Mi proslu nismo navijali, kao smeta igracima navijanje, ne mogu se skoncentrisati na igru :P
Sve u svemu ''BUJRUM''
Kao i svi ostali gledaoci sto kupe karte tako ce mo i mi doci uzeti karte i gledati utakmicu, samo sto ce mo navijati :D

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 07 apr 2013, 08:19

eeMa17 je napisao/la:
Sve u svemu ''BUJRUM''
Kao i svi ostali gledaoci sto kupe karte tako ce mo i mi doci uzeti karte i gledati utakmicu, samo sto ce mo navijati :D
Hajde ako je tako :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 apr 2013, 11:28

Nakon prvenstvene pauze naši putuju u Čapljinu. Utakmica je u petak u 19:00...

Čapljina kao domaćin na omjeru 10-1, poraz samo do Zrinjskog, dok su mlatili sve ostale, između ostalog i vodeću trojku

U Gračanici smo ih dobili ako se ne varam sa 42 postignuta gola ali je tekma bila sve samo ne lahka...zato očekujem i večeras jako težak susret a sve osim poraza bilo bi extrica

na scenarij ako u Mostaru ne želim ni da pomislim

sretno naši, sretan put i dobro nam došli, ipak je put dalek
Undici stelle - ACM 1899

Rukomet
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet » 12 apr 2013, 17:38

Nažalost, problemi sa golmanima u RK"Gračanica" se nastavljaju.
Ranije su iz stroja izbačeni golmani Mulahalilović i Ahmetašević i oni kao što je poznato od polusezone nisu u trenažnom, odnosno takmičarskom procesu.
U polusezoni je doveden Beširević, ali nakon Trebinja i Mostara, zbog obaveza na poslu neće ga biti ni večeras u Čapljini. Možemo se samo nadati da će neiskusni Hasić imati svoju noć jer je upravo on bio najzalužniji za prevrat i pobjedu u jesenjem dijelu u utakmici protiv Čapljine. Drugi golman je kadet (96.g.) Okanović.
Sreća da ova utakmica ima prije svega težinu rezultatskog prestiža.
Mislim da bi odgovorni u Savezu pod hitno trebali razmotriti opciju da se utakmice petkom mogu zakazivati isključivo uz saglasnost obiju ekipa. Konkretno u RK"Gračanici" imamo pet zaposlenih igrača koji ne mogu i ne žive od rukometa, jer ovo što mi u BiH imamo daleko je od profesionalizma. U toku sezone mogu se kod poslodavaca obezbjediti 2-3 srijede, ali još i 5-6 petaka zaista nema smisla. Ovo je drastičan primjer, površnog razmišljanja, onih koji donose odluke o takmičenju. Vjerujem da slične probleme imaju delegati, kontrolori, sudije. Zaključiću da bi pod hitno trebalo vratiti termine odigravanja na subotu i nedelju i eventualno na neku srijedu.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.