Cestitke momci..

Protiv Kaknja barem 20 razlike dobit, jedino ako ubaci djecu iz omladinskog pogonabaltazar1 je napisao/la:![]()
stradali u Mostaru, iako je ovih dana u Gračanici bilo prohladno, temperatura oko 0 ... u Mostaru nam je izgleda pravo zahladnilo -15
dakle, Zirnjski-Gračanica 35:20 (16:11)
kod domaćih 13 igrača rešetalo našu mrežu, kod nas Pepa uvalio 7 komada i to je to
nastupali bez Selme B. i vjerovatno se i nije moglo tražiti ništa više osim časnog poraza, koji na kraju ipak ispade "nečastan"![]()
nejse, dozvoljeno je svake sezone i jedno kolo "odmora"
meni je najviše žao što ne dadosmo još golova, da ostanemo najefikasnija ekipa u ligi, valja se potruditi protiv Kaknja
Ma stoji to sve, ali zasto bi gubili od zadnje ekipe sa tabele i to kucino rules je napisao/la:Valjda će ubaciti momke sa klupe sutra , po cijenu da izgubimo , jer nemožemo ni gore ni dole ...
Bujrum..eeMa17 je napisao/la:Jah sto oderaste Kakanj 20 razlikeps, Ultrasi vam stizu zadnje kolo najvjerovatnije
sa jugaNkBratstvoGracanica je napisao/la:Bujrum..Samo ne znam gdje ce navijati
Ma neka dodju, zna se gdje je nase mjesto, tamo na kraju tribine.baltazar1 je napisao/la:sa jugaNkBratstvoGracanica je napisao/la:Bujrum..Samo ne znam gdje ce navijati
Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problemNkBratstvoGracanica je napisao/la:Ma neka dodju, zna se gdje je nase mjesto, tamo na kraju tribine.baltazar1 je napisao/la:sa jugaNkBratstvoGracanica je napisao/la:Bujrum..Samo ne znam gdje ce navijati
bujrum, poželio sam navijanja i atmosfere u dvorani, sjećam se vremena kad su dolazili i oni iz Zavidovića, bili su veseli, samo sam zaboravio kako se zvaše ona njihova skupina, znam samo da su bili šarenieeMa17 je napisao/la:Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problemu Zivinicama smo tacno na sredini tribina jer su na kraju Dragonsi, sad kod vas neznam gdje nas smjeste
glavno dolazimooo pozzz
Dvorana je ista kao i kod vas, mi smo na kraju, Vi budite na drugom kraju i etoeeMa17 je napisao/la:
Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problemu Zivinicama smo tacno na sredini tribina jer su na kraju Dragonsi, sad kod vas neznam gdje nas smjeste
glavno dolazimooo pozzz
Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahahNkBratstvoGracanica je napisao/la:Dvorana je ista kao i kod vas, mi smo na kraju, Vi budite na drugom kraju i etoeeMa17 je napisao/la:
Nacemo mi sebi mjesto ne sekirajte se, to nam je najmanji problemu Zivinicama smo tacno na sredini tribina jer su na kraju Dragonsi, sad kod vas neznam gdje nas smjeste
glavno dolazimooo pozzz
![]()
Koliko vas dolazi?
Tesko da ce vam Music dati da udjete u dvoranu. Mi proslu nismo navijali, kao smeta igracima navijanje, ne mogu se skoncentrisati na igrueeMa17 je napisao/la:Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahahma gdje god nas stave samo da nas stave moze i u teretanu gore ako treba al opet nije nista sigurno, od 50 do 100 sve zavisi mozda dodje i vise od 100 a mozda nas i dodje manje od 50 glavno to nam je zadnje kolo prije lige 6 pa zelimo da ga proslavimo a i napravimo dobru atmosferu, nadam se da nece biti problema mi ce mo biti fer i korektni naravno ako dobjemo dozvolu da dodjemo
Kao i svi ostali gledaoci sto kupe karte tako ce mo i mi doci uzeti karte i gledati utakmicu, samo sto ce mo navijatiNkBratstvoGracanica je napisao/la:Tesko da ce vam Music dati da udjete u dvoranu. Mi proslu nismo navijali, kao smeta igracima navijanje, ne mogu se skoncentrisati na igrueeMa17 je napisao/la:Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahahma gdje god nas stave samo da nas stave moze i u teretanu gore ako treba al opet nije nista sigurno, od 50 do 100 sve zavisi mozda dodje i vise od 100 a mozda nas i dodje manje od 50 glavno to nam je zadnje kolo prije lige 6 pa zelimo da ga proslavimo a i napravimo dobru atmosferu, nadam se da nece biti problema mi ce mo biti fer i korektni naravno ako dobjemo dozvolu da dodjemo
![]()
Sve u svemu ''BUJRUM''
Hajde ako je takoeeMa17 je napisao/la:Kao i svi ostali gledaoci sto kupe karte tako ce mo i mi doci uzeti karte i gledati utakmicu, samo sto ce mo navijatiNkBratstvoGracanica je napisao/la:Tesko da ce vam Music dati da udjete u dvoranu. Mi proslu nismo navijali, kao smeta igracima navijanje, ne mogu se skoncentrisati na igrueeMa17 je napisao/la:Znam da je dvorana ista samo naopacke okrenuto, hahahma gdje god nas stave samo da nas stave moze i u teretanu gore ako treba al opet nije nista sigurno, od 50 do 100 sve zavisi mozda dodje i vise od 100 a mozda nas i dodje manje od 50 glavno to nam je zadnje kolo prije lige 6 pa zelimo da ga proslavimo a i napravimo dobru atmosferu, nadam se da nece biti problema mi ce mo biti fer i korektni naravno ako dobjemo dozvolu da dodjemo
![]()
Sve u svemu ''BUJRUM''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.