Nimla_RZ je napisao/la:Šuti jadan.AlenHalilovic je napisao/la:Znaci zivotni standard bolji u Sarajevo zato sto mi izgradjujemo stadion a oni ne?ti kruh.. pa glupost je uopste porediti Sarajevo kao glavni grad i Zenicu.. a pogotovo razlog tog novao traziti u izgradnju i ne izgradnju stadiona
![]()
Pa ti ljudi koji "gladaju" zele to izgradjivanje stadiona, tolika pompa oko izgradjivanja u zenickim medijama. A Zenici je vec deceniji u cilju da se afirmise kao grad sportskog duha, ja mislim da ga nece ni ti ljudi koji "gladuju" i koje bi trebao Husein hraniti zaustaviti u tom ciljuNivo inteligencije ti je u rangu šesnaestogodišnjaka, maksimalno. Prvo nauči šta je životni standard pa mi se obraćaj. Znaci zivotni standard bolji u Sarajevo zato sto mi izgradjujemo stadion a oni ne? Ovaj zaključak mi se dopada.
Rekao si da Zenica ima novac da sama sebi gradi stadion, također i da Sarajevo ima novca, al' nema volje. Pa ljudi bolan ulažu u normalne, isplative poslove, kamo sreće da je i kod nas tako. Toliko od tebe i mene.
Prvo bi ti trebao nauciti razliku izmedju zakljucka i pitanja pa onda polemisati o inteligencije druge osobe i o poredjenju zivotnog standarda glavnog grada koja ima skroz druge privilegije od ostalih gradova i jednog grada koja je djelemicno pomrla sva industrijska infrastruktura i danas dan se nije skroz obnovila. Zato ne laprdaj o necemu sto nemas ocigledno pojma.
Toliko od senestgodisnjaka i od mene.