Kevin je napisao/la:Klubovi su u teškoj situaciji, većina njih nema za popravak terena.jedino Čelik ima ok teren ali kad im ga je sagradio savez, da nije bio bi i danas kao protiv Portugala..
Celiku su opcina ili kanton donirali pare za popravak terena, Savez nije marke dao.
opcina zenica je rekonstruisala stadion iskljucivo zbog svog interesa da reprezentacija ostane uZenici(celik je tu na dobitiku kako se kaze ni kriv ni duzan),ni savez ni kanton,jer je opcina vlasin stadiona.
Znam da je Opcina vlasnik stadiona, sjetio sam se to kad sam napisao, a mrsko mi bilo editovati.
Hvala na ispravci
pa eto nebitno, savez ili opcina..nije ga NK Čelik renovirao niti je njegov..to je jako bitno..i sve je rađeno radi reprezentacije..da nije tako isti bi bio i kod vas kao i kod ostalih..zato se nemorate rugat drugima.
Kevin je napisao/la:pa eto nebitno, savez ili opcina..nije ga NK Čelik renovirao niti je njegov..to je jako bitno..i sve je rađeno radi reprezentacije..da nije tako isti bi bio i kod vas kao i kod ostalih..zato se nemorate rugat drugima.
Ko je vlasnik NK Čelik? Da nema Čelika ne bi Bilino bilo ni izgradjeno.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Kevin je napisao/la:pa eto nebitno, savez ili opcina..nije ga NK Čelik renovirao niti je njegov..to je jako bitno..i sve je rađeno radi reprezentacije..da nije tako isti bi bio i kod vas kao i kod ostalih..zato se nemorate rugat drugima.
Ugledajte se na Zenicu Pa nek i vama renovira opština Široki Pa nek repka BIH igra i u Širokom A samim tim i teren ostaje širokom
Ni ti ne budali svega ti
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Dali su dolazili oni istražitelji u Sarajevo povodom istrage o namještanju utakmica u BiH?Ovaj portal je to najavio da bi trebali doći početkom ovog mjeseca.Nastavio se cirkus sa utakmica Premijer lige ali kada klubovi šute onda se ne treba ništa čuditi što se lakrdija nastavlja.Od UEFA-e očekivati reakciju?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 apr 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne treba ni skinuti trans, dosta vise stoko, u rs-u se tolerisu fasisticko-nacionalisticka orgijanja i zastave agresora a u Sarajevu ne moze ni jedan trans koji nikoga ne vrijedja, mars vise u pm.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
kad na svakom stadionu budu isti arsini onda treba i postovati . A ovako sto da se na nama bosnjacima uvijek kola lome. Kad nije skinut u i sarajevu nece ni na kosevu podrska za horde.