FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 14 apr 2013, 23:36

VOLIM TE AMARE !
Željeznicar za život cijeli !

stuttgart
Kontakt:

Post Postao/la stuttgart » 14 apr 2013, 23:47

lijepo procitati ove komentare i osjetiti pozitivnu atmosferu medju nasim navijacima, onda jos ljepse kad se neka mala kitica umijesa i pominje Amara i Ivicu i pare i utakmice i sudije itd, srce mi ko Dzamija kad vidim sve to.
LIJEPI STRAH !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 apr 2013, 23:55

likusa je napisao/la:VOLIM TE AMARE !
slika

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 14 apr 2013, 23:57

slika

samo je jedan brkati majstor :!:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 15 apr 2013, 00:24

Ovo je tema FK.ZELJEZNICAR a nije chat za vase gluposti. Ne trolajte temu vise, uzas.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 15 apr 2013, 00:32

Devil je napisao/la:
gavran je napisao/la:manijaci pomozite veliki imam problem:

da li da u potpisu dodam titulu ili da sacekam????????

hvala unaprijed
Pitaj Amara da ti proda pravo na to. ;)
eeee moj vraže,jesi i ti pao na niske grane,ili si nesto drugo htio reci sa ovim? ccccc
Amare hvala ti...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 apr 2013, 00:39

Vrhunac ljutnje ovih dusmana bi bio kad bi Savez novce koje bi dobili od kvalfikacije na SP ulozio u popravak Grbavice, sto je vrlo moguce. Garant bi nam i to Osim sredio. :mrgreen:

Ako Bog neka se najprije reprezentacija kvalifikuje a onda sve ostalo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 15 apr 2013, 00:43

Elegant je napisao/la:Vrhunac ljutnje ovih dusmana bi bio kad bi Savez novce koje bi dobili od kvalfikacije na SP ulozio u popravak Grbavice, sto je vrlo moguce. Garant bi nam i to Osim sredio. :mrgreen:

Ako Bog neka se najprije reprezentacija kvalifikuje a onda sve ostalo.
iskreno ako bi Grbavica imala kapacitet barem 30 000 mjesta onda jedva cekam..
Ali ako ce to biti kao u Zenici gdje ce karte ici na 150km i samo 15 000 mjesta onda ne podržavam projekat :!:

onda nek se popravlja Koševo koje prima 40 000 za reprezentaciju nam to treba..

ili najbolje neka lokacija nova od zemje pa do krova da se napravi :)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 apr 2013, 01:11

Treba smiriti ovu euforiju,još ništa nije gotovo,ići polako od utakmice do utakmice i završavat posao koji smo zapoceli.. sljedecu temu moramo napuniti Grbavicu i svi stati kao jedan..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 15 apr 2013, 01:13

Ko vam nema pravo nastupa u Subotu i koji igraci su povrijedjeni?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 15 apr 2013, 01:30

[youtube][/youtube]

Pozdrav komšijama! NEMA TITULE!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

mahalac_SA
Kontakt:

Post Postao/la mahalac_SA » 15 apr 2013, 02:07

Što se tiče fudbala titula jako jako blizu, a ovo oko ljiljana i parola gadi mi se šta nam bagra radi. Ali sami smo krivi, ima ona stara: ZNAŠ NAS JE.O NAS!!! :evil:
UEFA=MAFIA

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 apr 2013, 07:46

slika
Željezničar Šampion
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 apr 2013, 08:43

vivaILchelik je napisao/la:Ko vam nema pravo nastupa u Subotu i koji igraci su povrijedjeni?
povrijedjeni su: kvesic, brkovic, bogicevic, zolotic, selimovic, svraka, bekric
kartonisanih nema... ima... greska... vasilic ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 15 apr 2013, 08:53

posto sam 9 godina sutao loptu po terenima ove nase ljiljan-bosne, i bio sportista (U svakom smislu te rijeci) red je da i ovdje gdje sam znao napisat nekad i glupost koju, napisem i neke druge stvari
jbg, tako je kad ti u klubu igraju djeca, koja znaju šta je grb kluba, možda zola nije maradona, možda ova djeca sto svake godine izlete iz omladinskog pogona nisu novi dzeko, ali postuju i navijače, i trenera i ime kluba
nije to igra neka da se umire u ljepoti, al na svaku loptu se ide kao da je 90+ na semaforu, jos kada imas strahopostovanje prema treneru, makar zbog njegovog prezimena, onda dobijes to da igrač ima DAMU i da igra srcem i dobijes to da se teren preore, nije vise bitno jel zna il ne zna...
e to kod nas fali, to sto smo stanica u prolazu, sto svake POLUSEZONE promjenimo 10 igraca, i svi su dosli iz PM a djeca nam sjede na klupi, mali hadnzic je vanserijski talenat, al imamo mi radana od 30+ iz NP sa klupe dosao... kod osima bi K*** taj radan igrao, gurao bi malog hadnzica i od njega il bi napravio igracinu il bi zavrsio u saobracajcu, al jok... nemamo mi to...
necu ni reci da su sve utakmice vase ciste, ima tu sveega, ali je to realnost i nista cudnno, lagat cemo ako kazemo da i drugi to ne rade, treba i to znati a sa svima dobar ostati...
treba odati pocast kada jedan klub zadrzi skoro isti sastav skoro 3 godine u nasoj ligi... dok kod nas, tramvajska na ilidži je mila majka kako ulaze i izlaze razni profili poluigraca koje kujemo u zvijezde nakon prvog driblinga...
i jos nesto, nemojte psovati ni jednog vaseg igraca, od 6 trofeja donijeli su 5, niko ne zasluzuje kritike, niti rijec jednu losu, zamislite da u ekipi imate limitaren bezmude amatere kojima je najbtnije da u SS.BA daju intervju kako idu oni na duplu krunu i kako imaju najbolje navijace u bih... a kad izadju na teren izgledaju ko skupina neorijentisanih retardiranih kvočki koje su ćorave, pa ako šta ubodu dobro i jeste...
Postujte sto imate...
i cestitke na tituli, a vjerovatno i duploj kruni, zgazite one iz lištice
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 15 apr 2013, 08:56

htcxone je napisao/la:posto sam 9 godina sutao loptu po terenima ove nase ljiljan-bosne, i bio sportista (U svakom smislu te rijeci) red je da i ovdje gdje sam znao napisat nekad i glupost koju, napisem i neke druge stvari
jbg, tako je kad ti u klubu igraju djeca, koja znaju šta je grb kluba, možda zola nije maradona, možda ova djeca sto svake godine izlete iz omladinskog pogona nisu novi dzeko, ali postuju i navijače, i trenera i ime kluba
nije to igra neka da se umire u ljepoti, al na svaku loptu se ide kao da je 90+ na semaforu, jos kada imas strahopostovanje prema treneru, makar zbog njegovog prezimena, onda dobijes to da igrač ima DAMU i da igra srcem i dobijes to da se teren preore, nije vise bitno jel zna il ne zna...
e to kod nas fali, to sto smo stanica u prolazu, sto svake POLUSEZONE promjenimo 10 igraca, i svi su dosli iz PM a djeca nam sjede na klupi, mali hadnzic je vanserijski talenat, al imamo mi radana od 30+ iz NP sa klupe dosao... kod osima bi K*** taj radan igrao, gurao bi malog hadnzica i od njega il bi napravio igracinu il bi zavrsio u saobracajcu, al jok... nemamo mi to...
necu ni reci da su sve utakmice vase ciste, ima tu sveega, ali je to realnost i nista cudnno, lagat cemo ako kazemo da i drugi to ne rade, treba i to znati a sa svima dobar ostati...
treba odati pocast kada jedan klub zadrzi skoro isti sastav skoro 3 godine u nasoj ligi... dok kod nas, tramvajska na ilidži je mila majka kako ulaze i izlaze razni profili poluigraca koje kujemo u zvijezde nakon prvog driblinga...
i jos nesto, nemojte psovati ni jednog vaseg igraca, od 6 trofeja donijeli su 5, niko ne zasluzuje kritike, niti rijec jednu losu, zamislite da u ekipi imate limitaren bezmude amatere kojima je najbtnije da u SS.BA daju intervju kako idu oni na duplu krunu i kako imaju najbolje navijace u bih... a kad izadju na teren izgledaju ko skupina neorijentisanih retardiranih kvočki koje su ćorave, pa ako šta ubodu dobro i jeste...
Postujte sto imate...
i cestitke na tituli, a vjerovatno i duploj kruni, zgazite one iz lištice
Svaka čast na korektnom i tačnom postu hvala svakako :)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 15 apr 2013, 09:01

I ja tek sad vidjeh remi Sarajeva.Radnik je pao sa 3 gola i Zeljo ima jos 2 boda prednosti nad Sarajevom i to je pola koraka prema jos jednoj tituli,a i finale kupa se igra,a protiv Sirokog smo bolji u dvije utakmice.Jos jedna perfektna sezona...Najbolji tim u drzavi!
Keep walking.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 apr 2013, 09:13

slika

:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 apr 2013, 09:13

to naša djeca - tuđa djeca je po meni dosta manje bitno nego što se popularno misli. karakteran igrač je karakteran igrač, bez obzira gdje igrao. dosta najboljih i najomiljenijih željinih igrača poslije rata i nisu bili "njegova djeca".

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 apr 2013, 09:24

naredna 3 kola su krucijalna...

mi ako uzmemo minimalno 7 bodova iz naredne tri utakmice, sto je realisticno, a komsije maksimalno 3 boda, sto je takodjer realisticno, onda bi imali 10 bodova prednosti pred derbi... nadam se iskreno i pobjedi u prijedoru ali ne treba forsirati neke stvari...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, bvsic, mnon46 i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []