FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
tika taka na pinku 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
DukeOfWellington je napisao/la:Nisu oni kupili, kupio tata Osim, nisi to znao?TMovac je napisao/la:Eno Barsa oderala Zaragozu u gostima sa drugim timom 3:0.Da i oni nisu kupili?Ekipa koja ne moze pobijediti Radnika sa drugim timom i ne zasluzuje titulu.Bez imalo omalovazavanja Radnika,ali imamo daleko kvalitetniju ekipu.Radnik je odigrao par teških tekmi u zadnjih 7 dana o sustigao ih je umor,dok su naši bili odmorniji i to je to.Da imamo toliko love sredili bi se mokri čvorovi,da ne moramo se svaki put bojati hoću li ograjisati ili se polomiti u onom mraku.Da ima love osposobila bi se makar zapadna tribina,pa da mozemo igrati Europu na svom stadionu.Gdje bi sigurno bili barem 30% jači,ako ne i vise.sto se tice igrača koje bi volio vidjeti u Želji to su svakako mali Dino Coric iz Širokog i mali Ciminrot iz Leotara.
Iduće sedmice ako Bog da otopiti Celik pred punom Grbavicom i to ce biti to.Onda se lagano pripremati za finale kupa.
Pa mi nemamo para za čvorove zato što sve dadosmo na kupovinu utakmica, nisi ni to znao?
Nećemo dobit Čelik, nismo to kupili, preofirno nam je kupovat domaće utakmice. Sudija će nam navuć bod.
Jesi neinformisan.
kako laze jerko lijanovic:
KUPUJMO DOMAĆE

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
lijepo procitati ove komentare i osjetiti pozitivnu atmosferu medju nasim navijacima, onda jos ljepse kad se neka mala kitica umijesa i pominje Amara i Ivicu i pare i utakmice i sudije itd, srce mi ko Dzamija kad vidim sve to.
LIJEPI STRAH !!!

LIJEPI STRAH !!!

- DukeOfWellington
- Kontakt:
likusa je napisao/la:VOLIM TE AMARE !

-
- Kontakt:

samo je jedan brkati majstor

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Ovo je tema FK.ZELJEZNICAR a nije chat za vase gluposti. Ne trolajte temu vise, uzas.
- zeljo4life
- Kontakt:
eeee moj vraže,jesi i ti pao na niske grane,ili si nesto drugo htio reci sa ovim? cccccDevil je napisao/la:Pitaj Amara da ti proda pravo na to.gavran je napisao/la:manijaci pomozite veliki imam problem:
da li da u potpisu dodam titulu ili da sacekam????????
hvala unaprijed
Amare hvala ti...
Vrhunac ljutnje ovih dusmana bi bio kad bi Savez novce koje bi dobili od kvalfikacije na SP ulozio u popravak Grbavice, sto je vrlo moguce. Garant bi nam i to Osim sredio.
Ako Bog neka se najprije reprezentacija kvalifikuje a onda sve ostalo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Neutralan88
- Kontakt:
iskreno ako bi Grbavica imala kapacitet barem 30 000 mjesta onda jedva cekam..Elegant je napisao/la:Vrhunac ljutnje ovih dusmana bi bio kad bi Savez novce koje bi dobili od kvalfikacije na SP ulozio u popravak Grbavice, sto je vrlo moguce. Garant bi nam i to Osim sredio.![]()
Ali ako ce to biti kao u Zenici gdje ce karte ici na 150km i samo 15 000 mjesta onda ne podržavam projekat

onda nek se popravlja Koševo koje prima 40 000 za reprezentaciju nam to treba..
ili najbolje neka lokacija nova od zemje pa do krova da se napravi

Treba smiriti ovu euforiju,još ništa nije gotovo,ići polako od utakmice do utakmice i završavat posao koji smo zapoceli.. sljedecu temu moramo napuniti Grbavicu i svi stati kao jedan..
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Ko vam nema pravo nastupa u Subotu i koji igraci su povrijedjeni?
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
[youtube][/youtube]
Pozdrav komšijama! NEMA TITULE!
Pozdrav komšijama! NEMA TITULE!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- mahalac_SA
- Kontakt:
Što se tiče fudbala titula jako jako blizu, a ovo oko ljiljana i parola gadi mi se šta nam bagra radi. Ali sami smo krivi, ima ona stara: ZNAŠ NAS JE.O NAS!!! 

UEFA=MAFIA
- Ultras1921
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
povrijedjeni su: kvesic, brkovic, bogicevic, zolotic, selimovic, svraka, bekricvivaILchelik je napisao/la:Ko vam nema pravo nastupa u Subotu i koji igraci su povrijedjeni?
kartonisanih nema... ima... greska... vasilic

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
posto sam 9 godina sutao loptu po terenima ove nase ljiljan-bosne, i bio sportista (U svakom smislu te rijeci) red je da i ovdje gdje sam znao napisat nekad i glupost koju, napisem i neke druge stvari
jbg, tako je kad ti u klubu igraju djeca, koja znaju šta je grb kluba, možda zola nije maradona, možda ova djeca sto svake godine izlete iz omladinskog pogona nisu novi dzeko, ali postuju i navijače, i trenera i ime kluba
nije to igra neka da se umire u ljepoti, al na svaku loptu se ide kao da je 90+ na semaforu, jos kada imas strahopostovanje prema treneru, makar zbog njegovog prezimena, onda dobijes to da igrač ima DAMU i da igra srcem i dobijes to da se teren preore, nije vise bitno jel zna il ne zna...
e to kod nas fali, to sto smo stanica u prolazu, sto svake POLUSEZONE promjenimo 10 igraca, i svi su dosli iz PM a djeca nam sjede na klupi, mali hadnzic je vanserijski talenat, al imamo mi radana od 30+ iz NP sa klupe dosao... kod osima bi K*** taj radan igrao, gurao bi malog hadnzica i od njega il bi napravio igracinu il bi zavrsio u saobracajcu, al jok... nemamo mi to...
necu ni reci da su sve utakmice vase ciste, ima tu sveega, ali je to realnost i nista cudnno, lagat cemo ako kazemo da i drugi to ne rade, treba i to znati a sa svima dobar ostati...
treba odati pocast kada jedan klub zadrzi skoro isti sastav skoro 3 godine u nasoj ligi... dok kod nas, tramvajska na ilidži je mila majka kako ulaze i izlaze razni profili poluigraca koje kujemo u zvijezde nakon prvog driblinga...
i jos nesto, nemojte psovati ni jednog vaseg igraca, od 6 trofeja donijeli su 5, niko ne zasluzuje kritike, niti rijec jednu losu, zamislite da u ekipi imate limitaren bezmude amatere kojima je najbtnije da u SS.BA daju intervju kako idu oni na duplu krunu i kako imaju najbolje navijace u bih... a kad izadju na teren izgledaju ko skupina neorijentisanih retardiranih kvočki koje su ćorave, pa ako šta ubodu dobro i jeste...
Postujte sto imate...
i cestitke na tituli, a vjerovatno i duploj kruni, zgazite one iz lištice
jbg, tako je kad ti u klubu igraju djeca, koja znaju šta je grb kluba, možda zola nije maradona, možda ova djeca sto svake godine izlete iz omladinskog pogona nisu novi dzeko, ali postuju i navijače, i trenera i ime kluba
nije to igra neka da se umire u ljepoti, al na svaku loptu se ide kao da je 90+ na semaforu, jos kada imas strahopostovanje prema treneru, makar zbog njegovog prezimena, onda dobijes to da igrač ima DAMU i da igra srcem i dobijes to da se teren preore, nije vise bitno jel zna il ne zna...
e to kod nas fali, to sto smo stanica u prolazu, sto svake POLUSEZONE promjenimo 10 igraca, i svi su dosli iz PM a djeca nam sjede na klupi, mali hadnzic je vanserijski talenat, al imamo mi radana od 30+ iz NP sa klupe dosao... kod osima bi K*** taj radan igrao, gurao bi malog hadnzica i od njega il bi napravio igracinu il bi zavrsio u saobracajcu, al jok... nemamo mi to...
necu ni reci da su sve utakmice vase ciste, ima tu sveega, ali je to realnost i nista cudnno, lagat cemo ako kazemo da i drugi to ne rade, treba i to znati a sa svima dobar ostati...
treba odati pocast kada jedan klub zadrzi skoro isti sastav skoro 3 godine u nasoj ligi... dok kod nas, tramvajska na ilidži je mila majka kako ulaze i izlaze razni profili poluigraca koje kujemo u zvijezde nakon prvog driblinga...
i jos nesto, nemojte psovati ni jednog vaseg igraca, od 6 trofeja donijeli su 5, niko ne zasluzuje kritike, niti rijec jednu losu, zamislite da u ekipi imate limitaren bezmude amatere kojima je najbtnije da u SS.BA daju intervju kako idu oni na duplu krunu i kako imaju najbolje navijace u bih... a kad izadju na teren izgledaju ko skupina neorijentisanih retardiranih kvočki koje su ćorave, pa ako šta ubodu dobro i jeste...
Postujte sto imate...
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Svaka čast na korektnom i tačnom postu hvala svakakohtcxone je napisao/la:posto sam 9 godina sutao loptu po terenima ove nase ljiljan-bosne, i bio sportista (U svakom smislu te rijeci) red je da i ovdje gdje sam znao napisat nekad i glupost koju, napisem i neke druge stvari
Postujte sto imate...

- Cautinho
- Kontakt:
I ja tek sad vidjeh remi Sarajeva.Radnik je pao sa 3 gola i Zeljo ima jos 2 boda prednosti nad Sarajevom i to je pola koraka prema jos jednoj tituli,a i finale kupa se igra,a protiv Sirokog smo bolji u dvije utakmice.Jos jedna perfektna sezona...Najbolji tim u drzavi!
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: samoFKS, svrakino1921 i 55 gostiju.